اره من مشهدیم یه قسمتای سیل شده یعنی ببینید بیست دیقه فقط بارون میگیره ولی همون حوری شدیده انگار شلنگ گرفتن یا تشت اب خالی کردن،بعد در روز پنج شش بار همینطور ییهو میگیره
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
حالا چندوقت دیگ تابستونم میبینی از بی ابی تلف میشیم
فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
#2025 ARMY STAY اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم احمق نداشتم و همچنین اعلاناتم باز نکردم...... از حرفم حرصت گرفت جوابی نداشتی به کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه 😅
به جای اینکه زیرساخت شهر و درست کنند به فکر کارهای دیگه بودن
در مورد ال نینو مطالعه منید
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ... 🥀🥀🥀🥀💔💔 پرنده ای کهــ رفت بگذارد برود....💔 هوای سرد بهانهــ است .... هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔