2777
2789
عنوان

روز جهانی پسر مبارک

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 30 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خانم هایی که تاپیک می زدید روز دختر از شوهر هاتون چی هدیه گرفتید لطفا بیایید بگید به شوهرهاتون به من ...

😂 بله  واقعا میدونید کلا هدیه دادن روز دختر وپسر زن وشوهر بد نیست اینکه یکیشون انتظار داره حتما روز پسر ویا دختر هدیه بگیره وحتی ناراحت بشه بابت نگرفتن هدیه قشنگ نیست 

ﺗﻔﺎﻭﺕ بین انسانی که اکنون هستید  وکسی قرار است  پنج سال بعد باشید، درکسانی است که در این مدت  با آن ها معاشرت کرده و کتاب هایی که در این مدت مطالعه کردید است.

روزتون مبارک

🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴   جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

2803
مگه نمیگفتن روز کدوم امام ، روز پسره  امروز که ولادت نی

روز جهانی هست فکرکنم

ﺗﻔﺎﻭﺕ بین انسانی که اکنون هستید  وکسی قرار است  پنج سال بعد باشید، درکسانی است که در این مدت  با آن ها معاشرت کرده و کتاب هایی که در این مدت مطالعه کردید است.
گلم اینا کمبودای خونه ی پدریه که تو خونه شوهر تلافی میکنن 

می دونم

ولی یکی بود بهش که می گفتیم اصلا نگاه پدر و دختری به رابطه زن و شوهر جدای از همه مسائل نشون دهنده یه رابطه بیمار هست کم مونده بود خون و خون ریزی به پا کنه که چون برای شما هدیه نگرفتن حسودی می کنید  

2804
حضورشون بیخوده

سآیت تعیین جنسیت گذاشته یعنی میتونن حضور پیداکنن دیگه

😂 بله  واقعا میدونید کلا هدیه دادن روز دختر وپسر زن وشوهر بد نیست اینکه یکیشون انتظار داره حتم ...

اصلا هدیه دادن کلا قشنگه ولی اینکه به یه مناسبت اجباری و بایدی تبدیل بشه و در این راستا تبلیغ کنن و ملت رو جون هم بندازن خیلی کار زشتیه

سلام ممنون خیلی‌ متشکرم ✨ سلامت باشید 

ممنون همچنین

2805
واقعا چرا تو تقویم من ننوشته تولد امام جواد رو

نمیدونم

یکی بالا گفتش که قبلا روز معلولین ذهنی روز پسر بود

امام جواد تو ۹سالگی همه علمای دوران خودش رو تو مباحثه شکست داده بود

کاربر پسر 🔴🔴
2801