2777
2789

بچه ها من جوشام کاملا خوب شده و دوره خیلی خیلی شدیدی بود که که گونم یه تخته جوش بود ... می‌خوام بدونم برای اینکه دیگه برنگرده چه روایت پوستی باید رعایت کنم.. یا در کل باید چیکار کنم یا باید رژیم خاصی رعایت کنم  .. همینطور اگ میدونین چیکار میتونم بکنم که هورمونام به هم نریزه لطفا راهکار بدین 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دیقا منم 

یه خوش اندام بلایکه!

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱

2803
خواهرم اول بگو چ کردی جوشان رفتن؟

رفتم دکتر بهم شوینده داد ..و چند تا قرص و همچنین یه محلول موضعی .. ولی دکتر نگفت جوش چی هست ..ینی هورمونیه یا قارچی .. ولی عجیبیش اینه که دقیقا پارسال هم اردیبهش صورتم پر جوش شد آخرش هم نفهمیدم چرا خون خیلی از پوستم مراقبت میکنم... ولی پارسال با راکوتان خوب شد تقریبا ولی دوباره برگشت 

2804

چیپس و پفک و شکلات اصلا نخور 

اگه خیلی دلت خواست میتونی یکم بخوری 

بی از حد نه 

هر شب با ژل شستشو بشور آبرسان بزن 

روزی ۸ لیوان آب

(حتما بخوری)

میوه و سبزیجاتم زیاد بخور

تخمه هم جوش میاره نخور

جوش هاتم اصلاا به هیچ وجه نترکون 

روتین پوستیم فعلا هیچی نباشه همون ژل شستشوی و آبرسان باشه 

وزن فعلی ۵۷💪ایشالا تا ۱ تیر وزنم میشه ۵۰💸👄💅
رفتم دکتر بهم شوینده داد ..و چند تا قرص و همچنین یه محلول موضعی .. ولی دکتر نگفت جوش چی هست ..ینی هو ...

اخه من همین امروز صبح رفتم برا جوشان.

گفت نمیخوای بچه دار شی ؟

گفتم ن .

بعد باز پشیمون شد گفت برو متخصص پوست

شابد آزمایش هورمونی بگیره. منم والا پول از هورمونی رو ندارم 

جاشونو چیکار کردی

خودش کم کم رفت .. چون پوستمو مرطوب نگه داشتم .. و علاوه بر اون زینک اکساید خیلی برای جای جوشام موثر بود.. البته کسایی که پوستشون چربه بهشون نمیسازه ..من چون پوستم خشک بود خیلی اثر بخش بود 

2805
اخه من همین امروز صبح رفتم برا جوشان. گفت نمیخوای بچه دار شی ؟ گفتم ن . بعد باز پشیمون شد گفت برو ...

اره هورمونی هزینه هایش وحشتناک سنگینه .. پارسال هم دکتر گفت به من برو آزمایش بده ولی هزینه هایش خیلی سنگین بود .. ولی خوب شد جوشام ولی عجیبیش این بود که دوباره بی دلیل برگشت .. ینی من هیچ تغییری توی سبک زندگیم ندادم ولی برگشتن

چیپس و پفک و شکلات اصلا نخور  اگه خیلی دلت خواست میتونی یکم بخوری  بی از حد نه  هر ...

من آبرسان الوئه ورا دارم خیلی هم برای بقیه خوب جواب میده .. ولی من میزنم پوستم جوش میزنم .. خیلی عجیبه آبرسان نباید جوش بیاره که

من آبرسان الوئه ورا دارم خیلی هم برای بقیه خوب جواب میده .. ولی من میزنم پوستم جوش میزنم .. خیلی عجی ...

آبرسان آلوئه ورا منم نمیزنمم برا منم جوش میاورد 

آبرسان ایرانی مناسب پوستت از داروخانه بگیر چون خارجی فیکشون زیاده و پوستتو بد تر میکنه

وزن فعلی ۵۷💪ایشالا تا ۱ تیر وزنم میشه ۵۰💸👄💅
2801