2777
2789

مرد نباید کمک کنه باید مشارکت کنه

جفتمون کار میکنیم

کارای خونه هم تقسیم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

من شاغل و خانه دار بودم 

شغل رو ول کردم 

چون واقعا از زندگی هیچی نمیفهمیدم همش کار و خستگی 

ربات ک نیستم 

برای شوهرم برای خودم اصلن نا نداشتم 

چ برسه ب باشگاه رفتن و کتاب خوندن و تفریح 

مگه چند بار زندگی می‌کنیم ک هم زن باشم هم مرد خونه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

من شعلمو طوری تنظیم کردم که به زندگیم فشار نیاد و تایم زیاوی ازم نگیره هم خسته نشم هم به خونه برسم چون شوهرم کمک نمیکنه

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
2804
خیلی سخته من خودم هم شاغلم هم خانه دار هم بچه دار ولی خوب باهاش کنار اومدم و این سختی رو در کنار است ...

چطوری به خونه میرسی

پسرهستم ولی مجرد و ۴۰ ساله.لیسانس صنایع و ایشاله دو ساله دیگه بازنشسته میشم
2805
چطوری به خونه میرسی

غذاها رو طول هفته خیلی سبک درست میکنم گاهی غذا از بیرون میگیرم تمیزی خونه هم آخر هفته . دیگه سعی میکنم خیلی وسواس نباشم نمیشه همه کار کرد تو همه هم کامل بود 

من هم شاغلم (دوتا شرکت کار میکنم ) هم خانه داری میکنم هم کلاس زبان میرم هم باشگاه میرم و جدن سخت ...

دو تا شغل

معلومه خیلی علاقه داری

پسرهستم ولی مجرد و ۴۰ ساله.لیسانس صنایع و ایشاله دو ساله دیگه بازنشسته میشم
2801