اگه کل حقوقت مال خودته خوبه وگرنه نمیصرفه. همکارای من شوهراشون کارت بانکیشون رو ازشون گرفته هم ...
حالا شوهر من در حد شکم اونم قدری که صلاح میدونه خرج میکنه نا گزیر خودم مجبورم خرج کنم بابت دارو دکتر لباس غذا ها و میوه های مورد علاقه و وسایل مورد نیاز خونه و.....
حالا شوهر من در حد شکم اونم قدری که صلاح میدونه خرج میکنه نا گزیر خودم مجبورم خرج کنم بابت دارو دکتر ...
اگه پولداره حق نداره پول شمارو ببره مگه اینکه تو کارای خونه و بچه داری کمک کنه. من شوهرم اصلا کمک نمیکنه تو بگو یه لیوان برداره ولی کل حقوقم خرج خودمه. البته موقع هایی که نیاز مالی داره کمک میکنم ولی بعدا پس میگیرم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خب وقتی ضروری نمیدونه الان فلا چیز رو بخره چی؟ نمیتونم که حسرت بذارم تو دل خودم و بچم که اون از دلش ...
هیچی رو تو دلت نزار. هر شوهری یه مشکلی داره من شوهرم خیلی دست و دل بازه ولی رفیق بازه، از دیروز منو پسر نه ماهمو تنها رها کرده و با دوستاش رفتن شهر دیگه مسافرت. من اینجا تنها...
شما در مورد ازدواج و مجردی نپرسیدید تاپیکتون راجع به شاغل بودن و کار خونه بود من هم جواب این تاپیک رو دادم مجردهایی هم هستند که هم بیرون کار میکنن هم تو خونه با وجود مادرخانواده