2777
2789
عنوان

دیشب رفتیم عروسی پسردایی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 13226 بازدید | 162 پست

انشالله که خوشبخت باشن ...اما تجربه ثابت کرده ازدواج با کسی که بچه داره چه زن و چ مرد مشکل ایجاد میکنه برا طرفین ...به شرطی که واقعا از خود گذشتگی داشته باشن ...فقط ی مورد دیدم که بچه یک ساله بود که مادرش،ازدواج کرد و الان اون آقا رو پدر واقعی خودش میدونه و الحق و الانصاف که اون آقا هم پدری کرده در حق بچه 

من برادر دارم ولی وقتی انتخاب کنه و راضی باشه و خوشبخت  بقیه چیکارن؟

اگ ب حرفه قشنگ منم میگم درک میکنم

من برادرم ازدواج کرده مجرد بود مخالف صد در صد بودم 

حتی عروسیشم شرکت نمیکردم

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اونایی که میگن چه اشکالی داره 

توی ازدواج دو طرف باید هم سطح و هم نوع باشن کسی که یه پسر نوجوون بزرگ دارن کلی چالش پیش رو داره حالا این وسط یه پسری که تجریه ازدواج هم نداره بیاد بشه بابای اون نوجوان

این زندگی خیلی خیلی پر چالشه

بلا؟! مگر عروس ایدز یا وبا داشته ک بلا باشه؟ خودشون دونفر آدم عاقل و بالغ همدیگه رو پسندیدن شما او ...

والا اصولا خانمی که 8 سال بزرگتر باشه با یه بچه 16 ساله بیاد اویزون پسری بشه که مجرد بوده(نگو از کجا فهمیدی اویزون نبوده چون مادر پسره ناراحت بوده و خواهرشان اینا هیچی نمیرقصیده و معلوم ه مخالف بودن) و همه چی تموم ازش به عنوان بلا یاد می شود!

فاز روشن فکری نگیریم لطفا

درسته لابد همو مناسب هم دیدن ولی خوبه ادمیزاد در سطح خودش و مناسب خودش رو انتخاب کنه

خودتو بذار جای خانواده پسره واس برادرت همچین اتفاقی بیفته

خانم هم حق زندگی داره با هم سطح خودش هم شرایط خودش

دو مورد همچین چیزی دیدم

به مشکل خوردن مرد بخودش اومده میگه بچه مرد دیگه رو واس چی تو خونه نگه دارم و اذیت کرده!

حالا تو موردهایی که من دیدن خانم بزرگ نبود ولی از ازدواج قبلی بچه داشتن

خانم ها به غلط کردن افتاده بودن و میگفتن اصلا با بچم کنار نمیاد حتی غذا خوردنی هم به ننحوه غذا خوردنش گیر میده!

2803
نظرات متفاوته 

خب مجبور نیستید نظراتتونو با توهین بیان کنید

برید خودتون یه تاپیک جدا بزنید بگید از نظر من ازدواج با فاصله سنی و بچه داشتن درست نیست

نه که بیایید به کسی ک نمیشناسید بخاطر نوع ازدواج بگید بلا هست

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
چه اشکالی داره  اونا میخوان زندگی کنن و مشکلی ندارن و داماد پذیرفته و عروس هم حق زندگی داره&nb ...

عزیزم اون خانم هم حق زندگی داره باید ازدواج کنه ولی با کسی که هم طراز خودش باشه نه با یه کسی که 7 سال از خودش کوچکتره و مجرد بوده 

هنوز با جمله «به نام خدواند رنگین کمون» کنار نیومده بودم .  .که «بارون اومد و یادم داد ....» دختر کاپشن صورتی با گوشواره قلبی باید پاهایت زمین را لمس میکرد نه اینکه در آسمان ها سیر گنی !!!!
خودتو اذیت نکن واقعاا برای خانواده ها سخته پذیرشش  من بشخصه پسر داشتم اینجوری ازدواج میکرد سک ...

حتما باید یه آفتاب مهتاب ندیده‌ی تر و تازه‌ی دست نخورده تینجر میگرفت تا حضرت مادر راضی بشه؟ بابا دامادم نزدیک چل سالشه چرا باید انتظار یه دحتر مجرد رو براش داشت؟ 

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
2804
2805
🤣🤣بیاید قبول کنیم اسی بد نوشت🤣

🤣🤣🤣🤣من قلبم وایساداون لحظه

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

زندگی شخصی پسره هست 

پسره میخواد با زنه بسازه و زندگی کنه 

اونوقت خواهراش کاسه داغ تر از اشن 

امان از خانواده ایرانی 

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
2801