2777
2789
عنوان

دیشب رفتیم عروسی پسردایی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 13226 بازدید | 162 پست
اتفاقا اینایی که گفتی خیلی مهمه عزیزم

اتفاقا اصلا هم مهم نیست 

تو اقوام شوهرم دو تا برادر توی یک سال ازدواج کردن اولی که بزرگتر بود با دختر خانمی ازدواج کرد که ۵ سال از خودش کوچیکتر بود و دختر بود دومی با خانمی ازدواج کرد که قبلا ازدواج کرده بود و یه بچه هم داشت خانواده عروس اولی رو میپرستیدن و کلی کار کردن براش و احترام و خیلی بریز و بپاش ولی برای دومی هیچ کاری نکردن و فقط خود داماد همه خرج عروسی و اینا رو انجام داد 

عروس اولی اصلا ادب نداشت و ناسازگار بود و آشپزی و خونه دادی و بچه داری بلد نبود 

دومی خانوم و کدبانو و مهربون و عاشق زندگییش و شوهرش

اولی کارش به طلاق کشید و آبروریزی و دعوای شدید با شوهرش و خانواده شوهر در عرض چند سال شوهرش انگار ۲۰ سال پیر شده دومی هم بچه دار شد و زندگی آروم و قشنگی دارن جوری که همه فامیل اینارو از خوشبختی مثال میزنن 

مهم ذات و اخلاق و عشق و وفاداری و شخصیت آدماست ملاک نباید ازدواج قبلی باشه خیلی چیزا سرنوشت آدمهاست

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اولا به شماها هیییچ ربطی نداره حتی استارتر تو! این تاپیک ممکنه پربازدید شه و کسی از فامیلای عروس یا دوماد ببینن و ناراحت شن!

دوما داماد الان ۳۷ سالشه!!! یعنی کاملا بالغ و بازم به شما ربطی نداره چرا سرتونو از زندگی مردم نمیکشید بیرون واقعا خجالت داره حرفا و کاراتون بعضی کامنت ها رو میخونم من بجای شماها خجالت میکشم 

دقیقا الان بر عکس بود خیلیا مشکلی نداشتن

ن من اگ برعکس بودم مشکل داشتم

یعنی خواهرم متولد ۶۶ باشه 

بعد با ی مرده ۵۸ ک چسر ۱۶ سالع ام داشته باشه بخواد از واج کنصد در صد مخالفت میکردم

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
2803
والا اصولا خانمی که 8 سال بزرگتر باشه با یه بچه 16 ساله بیاد اویزون پسری بشه که مجرد بوده(نگو از کجا ...

دقیقا عروس با آرایش و لباس عروس مشخص بود سنش از داماد بالاتره 

هنوز با جمله «به نام خدواند رنگین کمون» کنار نیومده بودم .  .که «بارون اومد و یادم داد ....» دختر کاپشن صورتی با گوشواره قلبی باید پاهایت زمین را لمس میکرد نه اینکه در آسمان ها سیر گنی !!!!

وقتی میگن پسرا رو وابسته بار نیارید 

مادرا میگن نهههههه پسر منه قند عسل منه تا سن چهل سالگی لقمه میزارن دهن پسرشون ،لباساشونو میشورن اتو می زنند تا پسرم دسته گل باشه ، نمیدونند دارند چه بلایی سر اون ادم میارن 

نتیجه وابستگی زیاد پسر به مادر 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
اونجا که دیدم یکی از کاربرها گفته مگه اشکالش چیه دیگه فاتحه این کشور رو خوندم🤣🤣گفتم دیگه لجن زار ش ...

اینجور ادما که میگی چونه خودشونو میزنن. افتخارشون این میخوان مثل خارجیا بشن ناراحت چرا تواین موردای ازدواج مثل خارجیا نشدیم هنوز.  نمیدونم چرا واسه حجم خیانت وطلاق که تو اونم مثل خارحیا شدیم پش خوشحالی نمیکنن

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم
2804

دخترخاله منم با یکی ازدواج کرده که از نظر ظاهری با پسر خودش فرقی نداره بنده خدا خیلیم بیبی فیسه ولی خانواده پسر کاملا راضی بودن و مشکلی نداشتن ولی دیگه جشن و عروسی نگرفتن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
حتما باید یه آفتاب مهتاب ندیده‌ی تر و تازه‌ی دست نخورده تینجر میگرفت تا حضرت مادر راضی بشه؟ بابا دام ...

وا تو فامیل خیلی نزدیک ما نزدیک چهل گه زن ۲۰ ساله گرفته هست . اینهمه خانوم مجرد تو ۳۰ سال تو نینی سایت وجود دارن یعنی تو واقعیت هیچکس نیست؟ مشکل اینه که خودشون قسمت یه ازدواج خوبو از خودشون میگیرن

اصالت لر 🌬
2805
والا اصولا خانمی که 8 سال بزرگتر باشه با یه بچه 16 ساله بیاد اویزون پسری بشه که مجرد بوده(نگو از کجا ...

عزیزم شما اینجا تومار بنویس و ب من بگو روشن فکر

مهم اینه که عروس دوماد باهم خوشن

حالا شما هرچقدرم جلز ولز کنی  دوماد عزوسو طلاق نمیده ک

بعدشم عروس ک پسرشو تو پستو قائم نکرده بوده

دوماد دیده،میتونسته همون موقع پا پس بکشه

درصمن خود استارتر گفت دوماد خوشحال و راضی بوده پس بقیه هرچی بگن مهم نیست

من فصول زندگی برادرم نیستم اگر خانمی ک ازش سنش بیشتره آدم سالمی باشه میگم مبارکه

(تو پرانتز عرض میکنم خیلی از پسرا دوست ک طرفشون از خودشون بزرگتر باشه،عیب و ایرادم نیست این جوری میپسندن)

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
اولا به شماها هیییچ ربطی نداره حتی استارتر تو! این تاپیک ممکنه پربازدید شه و کسی از فامیلای عروس یا ...

وا عجب 

هنوز با جمله «به نام خدواند رنگین کمون» کنار نیومده بودم .  .که «بارون اومد و یادم داد ....» دختر کاپشن صورتی با گوشواره قلبی باید پاهایت زمین را لمس میکرد نه اینکه در آسمان ها سیر گنی !!!!
2801