2777
2789

بنظرتون جواب دهیش چطوره؟ ماندگاریش چی؟ اصلا واسه پوست خوبه؟

تو شهرمون از نرخ۳۵۰تومنی هس تا بالای۱میلیون.

خواستم ۳۵۰تومنی رو هرماه برم انجام بدم. نظرتون چیه؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من هرماه فیشال وی ای پی انجام میدم 

واقعا پوستم خیلی نرم و شفاف تر از قبل شده 

به نظرم یکم بیشتر هزینه کنی بهتره چون محصولاتی که استفاده میکنن حتما ارزون و بی کیفیته واسه ۳۵۰ تومنیه

اگه سوالی در زمینه پوست و مو و زیبایی دارید خوشحال میشم جواب بدم .
2803

من دو جلسه و جاریم چهار جلسه رفت اصلا خوب نبود

فقط جوش تازه میزنی

پوستتم خیلی حساس میشه و اگر ضدآفتاب نزنی میسوزی

من میخوام فشیال عمیق امتحان کنم

از همان دست که دادی به تو بر خواهد گشت      جگر خون شده ام خون جگرت خواهد کرد 💔🥀
2804
جدی

آره گلم

فقط هزینه الکی می‌کنی

اگر میخوای بری برو یه جای خوب که تعریفشو شنیده باشی فشیال خوب انجام بده برات 

از همان دست که دادی به تو بر خواهد گشت      جگر خون شده ام خون جگرت خواهد کرد 💔🥀
آره گلم فقط هزینه الکی می‌کنی اگر میخوای بری برو یه جای خوب که تعریفشو شنیده باشی فشیال خوب انجام ...

چون هرماه باید انجام بدم زیاد نمیتونم انجام بدم. آخه هزینه های دیگه هم دارم هرماه، ناخن، مو، لوازم آرایشی، پوست

2805
چون هرماه باید انجام بدم زیاد نمیتونم انجام بدم. آخه هزینه های دیگه هم دارم هرماه، ناخن، مو، لوازم آ ...

ببین من مادر شوهرم گفت هر فشیال قوی به اندازه سه تا فشیال معمولی جوابگو هست 

اگر بتونی از هزینه های دیگه کم کنی و اینو بری خیلی خوبه

2801