2777
2789

سلام سلاااااااام 

هرکی پایه است بسم الله ...

حاجت دارها کجای نی نی سایتین....😄

بیایید ختم دسته جمعی 

آبجیا زمان نداره فقط بخونید یادتون نره💕

🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

عزیزم من يکی برمیدارم😍😍😍

اجرت با خدا 💚

السّلام علیک يا امیر المؤمنین 😘😘

السّلام علیک يا فاطمه ی زهرا سلام الله علیها❤️❤️

پیامبر اسلام (صلّی الله علیه و آله) به امیرالمؤمنین علیه السّلام فرمودند: ای علی! «یس» را بخوان که ده اثر برای خواننده آن موجود است:🌱

1) اگر گرسنه باشد سیر شود؛

2) اگر تشنه باشد، سیراب شود؛

3) اگر عریان باشد، پوشانیده شود؛

4) اگر عزب باشد، ازدواج کند؛

5) اگر ترسان باشد، امنیت یابد؛

6) اگر مریض باشد، عافیت یابد؛

7) اگر زندانی باشد، نجات یابد؛

8) اگر مسافر باشد، در سفرش یاری شود؛

9) نزد میت خوانده نمی شود مگر اینکه خدا بر او آسان گیرد؛

10) اگر گمشده داشته باشد، گمشده اش را پیدا کند.😍

و...برکات بی نظیر دیگه

خانه های خود را با تلاوت قرآن نورانی كند؛ خانه ای كه زیاد در آن قرآن تلاوت شود خیر و بركتش فزونی یابد به اهلش فراخی رسد و نورش به اهل آسمان روشنایی دهد؛ بدان سان كه ستاره های آسمان به اهل زمین، روشنایی دهند (اصول كافی، ج 2، ص 610)😍😍😍😍

چه بسیار افرادی هستند كه در زندگی خود نورانیت آشكاری با تلاوت قرآن احساس كرده اند و روزی و بركت خود را مدیون قرآن هستند.❤️❤️❤️❤️

یا صاحب الزّمان😘😘

❤️لَاحَوْلَ وَ لَاقُوَّةَ إِلّا بِاللّٰهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ❤️
عزیزم من يکی برمیدارم😍😍😍 اجرت با خدا 💚 السّلام علیک يا امیر المؤمنین 😘😘 السّلام عل ...

واااای😍😍😍آبجی چقدرزیباااااا

به وجداومدم خیلی قشنگ بود اگراجازه بدین پستتونو کپی کنم بذارم تو تاپیکام واسه آگاهی دیگران

🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
سلام عزیزم خدااجرت بده که با نی خیر هستی من ۲ مرتبه برمیدارم و تا شب میخونمش

قربونت بررررررم عزیززززم 😘

ان شاءالله حاجت روابشی به عشق حضرت علیه علیه السلام😍

2804
یکی  التماس دعا

ان شاءالله به عشق شاه نجف امیرامومنین حاجت رواباشید😍

محتاجیم به دعا 😘

امام زمان عج دعاگوتون باشن ان شاءالله😍

2805
سلام ۵ یس   به نیت  همه عزیزان شرکت کننده و خوشبختی جوانان سرزمینم  التماس دعا

سلااام الهی به حق حضرت علیه علیه السلام حاجت  رواباشید😍😍امام زمان عج دعاگوتون باشند 😍😘

محتاجیم به دعا

سلام گلم من یه مرتبه میخونم

سلااام الهی به حق حضرت علیه علیه السلام حاجت  رواباشید😍😍امام زمان عج دعاگوتون باشند 😍😘

2801