پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم.... ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
اوست کوروش .پسر بهشت در اوستا .سیروس در تورات .سایروس در انجیل . ذوالقرنین در قرآن کریم..وقتی طرز برخورد با هم وطن خودت رو بلد نیستی ولی بخاطر کسی ک ندیدش گریه میکنی ..با من از انسانیتت حرف نزن
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
الهی که به حق امام جواد تو همون روز دل تو و بچت خوش بشه
فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم.... ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
عزیزم برات آیت الکرسی خوندم الهی ک به زودی یه خونه خوب و قیمت مناسب پیدا کنی ...۵ روز مونده به تولد ...
ممنونم عزیزم ❤️ چقدر قلب مهربونی دارم
چشم اگ قابل باشم
من خیلی وقته از همه جا ناامید شدم
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
ﺗﻔﺎﻭﺕ بین انسانی که اکنون هستید وکسی قرار است پنج سال بعد باشید، درکسانی است که در این مدت با آن ها معاشرت کرده و کتاب هایی که در این مدت مطالعه کردید است.
مستقل شو یه کسب و کار را بنداز انشاالله خدا جورب بزنه به کمره خودشو اکسش دیگه راست نشن
بابا بخدا زنه خوبه اصلا محل سگ به این نمیزاره اون خودش متاهله زندگیشو دوست داره من خبر ازش دارم .
اما این خودشو پاره کرده مثل سگ دنبال اونه وگرنه اون به تخمدانشم نمیگیره اینو
مستقل شدن هم پول میخوادهم روحیه که من هیچ کدوم ندارم😔
لطفا یه صلوات برای عاقبت بخیری دخترم بفرست❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی🫶🤲بابت سلامتی دخترم و خودم ازخدا هزار مرتبه ممنونم و شکر گزارشم🌹🌹🌹خواهر گلم هیچی تو دنیا ارزش غصه خوردن و ناراحتی نداره پس سخت نگیر و دنیارو پراز انرژی مثبت برای خودت و بچه هات کن🌸🌸🌸یاحَق🌸صلوات فرستادی برای دخترم بگو تا منم برای حاجت تو صلوات بفرستم🌸🌸🌸🌸
جالب ک نیست وحشتناکه😔😔 خدا بهت یه قلب پر از صبر و تحمل بده عزیزم
مرسی عزیزم❤️❤️
قربون دلت
خدا انشاالله به توهم یه نی نی تپل و ناز بده به زودیه زود
لطفا یه صلوات برای عاقبت بخیری دخترم بفرست❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی🫶🤲بابت سلامتی دخترم و خودم ازخدا هزار مرتبه ممنونم و شکر گزارشم🌹🌹🌹خواهر گلم هیچی تو دنیا ارزش غصه خوردن و ناراحتی نداره پس سخت نگیر و دنیارو پراز انرژی مثبت برای خودت و بچه هات کن🌸🌸🌸یاحَق🌸صلوات فرستادی برای دخترم بگو تا منم برای حاجت تو صلوات بفرستم🌸🌸🌸🌸
من مشکلم سن پسرس... پسر از لحاظ ظاهر و قد و چهره خیلی ایده اله دخترم خیلی دوستش داره اونم خیلی بامحب ...
میشه عکسشو بذاری ببینم😊ریپلی کن متوجه بشم گذاشتی
فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40