2777
2789
عنوان

زندگیم ب بمبست خورده کم اوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 21 پست
منم سره همین بارداری که میگم تصمیم سقط داشتم کلی هم افسردگی داشتم بیست جلسه نوروفیدبک رفتم تمام مدت ...

فقط ی طرف قضیس خانواذه روانیش چهارشب دیگه میرن رو مخم ما پسر میخایبم میتونه بزنه تو دهنشون بگه دیگه بچه نمیخام شوهری ک پنچ سال پشتت دذ نیومده سر بچه اولم ب خانوادش گفتم من دیگه بچه نمیخام دنبال نوه ای فکر عروس دیگع باشین برگشت گفت زندگی سخت هست نه انقدی نتونیم واسه داداشمون زن بگیریم لطف میکرد میزد تو دهنش میگفت ب تو ربطی نداره ما بچه بیاریم یا نیاریم الانم پدرمو در میارن من ب اون روزی فک میکنم بخام واسه حرفای اینا سومین بار بزام 

من و نی نیه هشت هفتم خدا بدون هیچ درمانی باردار شدم.مرسی خدا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

امضات برای بارداریه اولته ؟؟ صبر کن این افسردگیه اول بارداریه. منم سر پسر دومم این حال رو داشتم ۵ مث ...

اگه تاپیکامو ببینه میبینی من پنچ ساله افسردم از بچه اولم ک رفتم متخصص زنا گفت من اصلا شبو روز نمیخابم تا دیدم گفت تو افسرده گفت باید بخابی واسه بچتم شده اومد دنیا انقد ک استرس ترس داشتم الانم بچم لنگه خودمه هرروز بدتر شدم واسه خاطر پول ویزیت پیگیر دکتر روانشناس نشدم

فقط ی طرف قضیس خانواذه روانیش چهارشب دیگه میرن رو مخم ما پسر میخایبم میتونه بزنه تو دهنشون بگه دیگه ...

نه تو رو خدا به فکر حرف خواهر شوهر مادر شوهر زندگیتو داغون نکن . یه زری زد درسته تو دهنی نخورد ولی کسی براش تره هم خورد نکرد . به خدا این بولد شدنه این حرفا اثار هورموناته. لامصب اوایل حاملگی انگار هر روز یه لیوان هورمون سر میکشه ادم. تازه سه هفتته . ببین بهترین زمان سقط برای اینکه بقایا باقی نمونه هشت هفته س . پس اصلا عجله نکن . اروم باش این مدت تا میتونی استراحت کن گریه کن خلوت کن بعد اخرش تصمیم بگیر . میدونم توی چه حالی هستی خودم دو بار این روزا رو داشتم .  

2803
اگه تاپیکامو ببینه میبینی من پنچ ساله افسردم از بچه اولم ک رفتم متخصص زنا گفت من اصلا شبو روز نمیخاب ...

منم از ۲۰ سالگی افسرد گی دارم . دارو همیشه مصرف میکنم . توی بارداریهام هم دارو مصرف میکنم . این افسردگیه کثافته که تمام مغز ادم رو میخوره انگار . برای همین میگم پنج هفته مونده تا وقته طلایی سقط . این مدت توی بالا پایین شدنه هورمون ها نتمام جوانب رو بسنج بعدش اقدام کن اگر خواستی عجله اصلا نکن

نه تو رو خدا به فکر حرف خواهر شوهر مادر شوهر زندگیتو داغون نکن . یه زری زد درسته تو دهنی نخورد ولی ک ...

الانم 8هفتمه از 6فهمیدم باردارم الانم اوکی سقط نمیکنم با خدا لجم گرفته بلیط میگیرم میرم تا زایمانم ب دنیا اومد میدم شوهرم من نمیتونم مادر خوبی باشم جدا میشم بزار اینجوری زندگیمون از هم بچاشه بخاطر رضای خدا

بعد میگی مهم نباشه وقتی برن رو مخت میدونم اینم دختره حسم میگه چهارشب دیگه باید دوباره بزام حالا چندتا شکم مهم نیست واسه پسر

پس جذا میشم تصمیمو گرفتم این زندگی متلاشی شد

منم از ۲۰ سالگی افسرد گی دارم . دارو همیشه مصرف میکنم . توی بارداریهام هم دارو مصرف میکنم . این افسر ...

الانم دکتر میگفت شاید کارت ب کوتاژ بکشه چون 7هفته رفتم پشیمون شدم واسه سقط درست نمیشه حس میکنم نابود شدم این تیر اخر بود بیارم نابود سقط کنم با عذاب وجدانش میمیرم انگار ب قول شوهرم همیشه ی چیزی دارم واسه عزاداری واسه حال خرابیم