2777
2789
عنوان

تورو خدا کمکم کنید منطق شوهرم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2985 بازدید | 124 پست
اگه قراره خودتو اینطوری نابود کنی.جدا بشی بهتره....همون‌طور که اون مادر به پسرش نیاز داره....زن هم ب ...

یه زمانی آنقدر دوست و رفیق داشتم آنقدر آدم مهمی بودم ازدواج کردم همه رو گذاشتم کنار الان خیلی روزا دلم میخواد فقط یکی باشه باهاش ۲ کلمه حرف بزنم هیچکی رو ندارم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسی عذرخواهی میکنم 🙏🏻💕🥲

تورو خدا دعا کنین ما خونمون زودتر ساخته بشه 

تو خونه برادر شوهرم همراه با خونواده اونا زندگی می‌کنیم

خیلی خجالت میکشم خیلییی

شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراس

توروخدا دعا کنین تا ماه آینده تموم بشه😔😔

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۱۴۰۳/۶/۱۹ تو اردو جهادی فهمیدم فندق مامان تو دلمه خدایا شکرت خدایا مواظب تو دلیم باش❤️من عاشقشم😍.بتام ۱۴۰ 🤍خانوم دکتر گفته که هنوز قلبت تشکیل نشده مامان🥲🧡
یه زمانی آنقدر دوست و رفیق داشتم آنقدر آدم مهمی بودم ازدواج کردم همه رو گذاشتم کنار الان خیلی روزا د ...

درکت میکنم.سعی کن ازون خونه بیاین بیرون....وگرنه یا طلاق میگیری....یا تا آخر عمرت زندگیت جهنم میشه.اصلا این دخترهایی که قبول میکنن.با خانواده شوهر تو یه خونه یا یه ساختمون باشن درک نمیکنم....آخه سری که درد نمیکنه رو که دستمال نمیبندن

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
2803

بی محلش کن ازش فاصله بگیر ببین چطوری سمتت میاد

بهش بگو اره برو خدا خیرت بده 

میاد سمتت خودتو دور بگیر

کم باهاش حرف بزن 

همیشه ام بگو والا من نقشی تو زندگی تو ندارم هرجور خودت صلاح میدونی 

یه مدت بفهمه توازش فاصله گرفتی هی به سمت اونا هولش میدی خودش میاد سمت تو

چون اونا بد تورو میگن تو هیچی نمیگی ک هیچ به سمتشونم هولش میدی...

وقتی من و مادرم از نظر فکری و شخصیتی هیچیمون شبیه هم نیست چرا باید با هم بریم مسافرت؟ ما فرزندان هیچ ...

مسافرت نرید ولی ما آدمیزادیم یادت نره.

یعنی چی که در قبال پدر مادر وظیفه نداریم؟ وظیفه داریم احترام بزاریم. کمک باشیم گاهی. حیوونیم مگه؟؟؟ عجبااااا.

یه زمانی آنقدر دوست و رفیق داشتم آنقدر آدم مهمی بودم ازدواج کردم همه رو گذاشتم کنار الان خیلی روزا د ...

چرا گذاشتی کنار اخه؟؟؟ من نمیفهمم چرا بعد ازدواج دوستاتون رو میذارید کنار، وقتی تنها باشید راحتتر میتونه به خودش وابسته کنه شمارو

آنچه با خشم آغاز میشود، با شرم به پایان میرسد؛ 

کم محلی کن بیین چطوری میاد سمتت.هرحرفی میزنه جوابش نده 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
2804

اسی اینکه پشت سرت به شوهرت حرف میزنن خیلی خیلی به نفعته 

زرنگ باش و از این موقعیت استفاده کن 

از امروز هیچی تاکید میکنم هیچی در موردشون به شوهرت نگو نه خوب نه بد 

خسته شدی ناراحت شدی یه مدت صبوری کن 

خواست مسافرت ببردشون گردش خرید هدیه هرچی فقط ساکت باش

بی محلش کن ازش فاصله بگیر ببین چطوری سمتت میاد بهش بگو اره برو خدا خیرت بده  میاد سمتت خودتو ...

سیاستت رو دوس دارم خیلی جواب میده

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 
چرا گذاشتی کنار اخه؟؟؟ من نمیفهمم چرا بعد ازدواج دوستاتون رو میذارید کنار، وقتی تنها باشید راحتتر می ...

والا رامبد جوان و همایون شجریان رو ببینی چه بر سر دولتشاهی اوردن دوست رو راحت میذاری کنار

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 
2805
کم محلی کن بیین چطوری میاد سمتت.هرحرفی میزنه جوابش نده 

کم محلی هم کردم اون همه دغدغه مادرشه اصلا ناراحتی من مهم نیست ، یه شل پا درد بودم یکم گریه کردم پاشد داد زد گفت صبح تا حالا دیسکو نبودم خستم ، بعد مادرش یه سرفه کنه برو ببین چیکار میکنه 

سیاستت رو دوس دارم خیلی جواب میده

اره بی محلی همیشه ادمو زجر میده تو فکر میبره این خانومم باید با بی محل کردن شوهرش سر خودشو گرم کنه

مثلا بره با خانوادش تولد بگیره 

حتی خودش کیک بخره ببره تولد بگیرن بعدا بگه خانوادم سوپرایزم کردن به شوهرشم هیچی نگه

شوهرش گفت چرا نمیگی 

بگه نخواستم مزاحم تو باشم خودت همیشه میگی مانع تو و خانوادتم خواستم باهم وقت بگذرونید

2801