2777
2789

دیروز فیلم بی بدن رو دیدم که از پرنده آرمان و غزاله بود..

پسره ، دختره بیچاره رو میکشه و تیکه تیکه میکنه میندازه توی چمدون و میندازه دور...

پسره هم بعد ۸ سال اعدام شد..

ی عده میگفتن چرا خانواده دختره گذشت نکردن؟

اما بنظرم قصاص ار شیر مادر حلال تره..قصاص حقه...

منم بودم قصاص میکردم....

مدرس زبان کره ای 🇰🇷 دانش آموخته مدیتیشن و ذهن آگاهی☘️✨️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
2804
یه عده گفتن غزاله زندست کلا این پرونده مبهم بسته شد

اون ی عده حتما از طرف خانواده پسره بودن که بیان روی ذهن افکار عمومی تاثیر بزارن

بعد اونوقت همه واسه قاتلای آرمان علی وردی سینه چاک میدن که اعدام نشن

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
بعضی ها نمی توانم درد و رنج خانواده ای رو که عزیزش رو اینجوری از دست دادن رو بفهمن 

بخدا من زندایی و رفیقم رو از دست دادم هنوز ۳ ماه نشده.۲ نفرو از دست دادم.. با اینکه جنازشون رو توی خاک گذاشتیم اما باز جیگرم آتیش گرفت........دیگ چه برسه ب مرگ بدون جنازه

2805
وقتی یه نفر حتی اجازه نده سهمت از بچه‌ات یه سنگ قبر باشه که سرش گریه کنی مرگ تنها چیزیه که می‌تونی ب ...

مرگ دردناکه....فقط خاک و سنگ قبر میتونه یکم دردو کمتر کنه

هر دو سمت ماجراهای اینجوری بودن سخته.خدا برا کسی نخواد

خدا مارو از تمام بلاها دور نگه داره... خدایا به ما عمر با عزت و زندگی جاودانه بده..آمین

خانواده غزاله گفتن اگه فقط جسد دخترمون رو نشون بدی ازت می‌گذریم گفته بود انداختم سطل آشغال بعدم که حرفشو عوض کرد گفت عزاله زندس خارجه و....طفلک اون پدر مادر به ی تیکه از جسد دخترشون راضی بودن هنوز نمیدونن دخترشون زندس یا مرده 

2801