2777
2789
یعنی میگه زوده خرید؟؟؟

اره الان ۱۵ هفتس میگ زود هر چی میگم برو لباس بارداری بگیر ، سیسمونی بگیر و این حرفا میگ دو ماه قبل بدنیا اومدنش ی روز میریم و میایم 🥺💔 اذیتم می‌کنه بی تر بیت🥺🥺

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بعدا دلت برا حاملگی تنگ میشه  اره باهاش صحبت کن

من ک هنوز حامله نشدم مامانم نی نی داره🥺🥺 

مامانم همه رو تهدید کرده ازش بد نگیم گوشاش می‌شنوم😂💔💔

2803
اره الان ۱۵ هفتس میگ زود هر چی میگم برو لباس بارداری بگیر ، سیسمونی بگیر و این حرفا میگ دو ماه قبل ب ...

الهی عزیزم 🥺❤️😍😂ذوق داری می‌دونم خودمم از ذوقم زود خرید کردم،یه دلیل دیگه که گفتم ماههای آخر آدم نمیتونه بره بازار خوب بگرده،تا حالا چند بار رفتیم تا بالاخره تموم شد😍😂

2804
الهی عزیزم 🥺❤️😍😂ذوق داری می‌دونم خودمم از ذوقم زود خرید کردم،یه دلیل دیگه که گفتم ماههای آخر آدم ...

حرص میده 🥺🥺 اینجا ی بازار داره فقط سیسمونی میگ ی روزه می‌خریم و میایم 🥺 حالا ک امتحان دارم ولی تیر دیگ میبرمش 

ی دلیل دیگ هم دقیقا امسال بابام ی تریلی وارداتی گرفت بعد خیلی پول کم آورد و اینا خیلی دستشون خالی شد برا اینم هست💔😢

2805
حرص میده 🥺🥺 اینجا ی بازار داره فقط سیسمونی میگ ی روزه می‌خریم و میایم 🥺 حالا ک امتحان دارم ولی تی ...

عیب نداره انشاالله بسلامتی خرید هم میکنین،فقط قبل از هفت ماهگی برید خرید چون سخته واقعا برای خانم باردار ،حالا حالا وقت هست

عیب نداره انشاالله بسلامتی خرید هم میکنین،فقط قبل از هفت ماهگی برید خرید چون سخته واقعا برای خانم با ...

اره ولی من طاقت ندارم میخام اتاقمو تغییر بدم براش جا پیدا کنم😂🥺

2801