2777
2789
قبلا اصن دوسش نداشتم ولی دیشب خواب دیدم بدنیا اومده الان از دیروز بهونه میگیرم بدنیا بیاد واقعا 🥺🥺 ...

وای حاملگی خیلی باحاله به نظرم 

بهش محبت کن باهاش حرف بزن جنین صدای مادرش رو تو حاملگی متوجه میشه احساسات رو هم می‌فهمه 

باهاش حرف بزن 

ی آهنگ خوشگل مثلا ی لالایی آروم بزار خودت باهاش بخون تا بچه متوجه بشه چون اکثرا نوزاد به دنیا ک میاد با همون آهنگ آروم میشه بهتر میخابع 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

البته احساس میکنم واقعا ۹ ماه خیلییییی زیادددده ...یه عمره ... چقد طولانیه  مم تازه ۱۳ هفتم پ ...

خیلیه واقعا حالا ما ۲ ماه اول رو هم نمی‌دونستیم

2803
و منی که تو ۴ماهگی فهمیدم باردارم...سر ۶ماه شوهرم می‌گفت .وای دیگه طاقت ندارم.پس کی میاد   &nbs ...

از مامان من بیخیال تر شما😂 منم مامانم ۲ ماهگی فهمید بعد الان تقریبا ۳ ماه یا ۴ ماه شده طاقتم تموم شد😂

2804
من احساس میکنم ویارم تموم شه یکم زندگی برام راحتر میشه.. بارداری سخته حالا فک کن استراحت مطلق باشی ...

خیلی بده خداروشکر مامانم ویار نداره فقط دلش درد می‌کنه🥺😢

وای حاملگی خیلی باحاله به نظرم  بهش محبت کن باهاش حرف بزن جنین صدای مادرش رو تو حاملگی متوجه م ...

منم فکر میکردم باحاله ولی الان ک مامانم درد داره پشمون شدم 😂🥺 

اخیییییییی🥺🥺🥺

2805
خانمها دعاکنید منم دامنم سبز بشه 😔

ای خدا 🥺🥺 ایشالله ب همین زودی نی نی دار بشی و سالم و سلامت بغلش کنی 🥺🥺🥺 منم مامانم بعد ۱۶ سال باردار شد ولی ۷ سال پیشگیری و ۱ سقط دشت

2801