2777
2789
عنوان

چجوری نمیتونم بیام خونش؟

244 بازدید | 34 پست

بچه ها من سرایدارم قوانین اینجا هم اینجوریه که باید نظافت کنی برا ساکنین 

حالا یکی کارش سنگین تره 

چجوری بهش بگم نمیتونم بیام ی کارگر بگیر برا خودت 

چون خیلی سمجه 

چون اگ بگم امکان داره بگه ک برا ساکنین دیگ میری اما نمیای برا من 

میشه برا خونه🏡دارشدنم صلوات بفرسی دمت گرم رفیق❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگو کارش زیاده نمی‌رسم ی نفری چون کارای دیگه ساختمون هم هست بگو ی کمک بیار یا کارو به کس دیگه بگو 

یا بهونه بیار بگو امروز کمرم گرفته بتونم کارای اصلی رو بکنم هنر کردم

لطفا واسه کسی که خیلی سختی کشیده ولی الان تو سخت ترین روزهای زندگیشه دعا کنید 
2803

خوب برا ساکنین دیگه هم نرو.انقدر خودتو خار وخفیف نکن. شما سرایداری، گناه که نکردی. فقط وظیفه نظافت بیرون ساختمان مثلا حیاط و راه پله و پارکینگ با شماست. بگو من نمیتونم وارد هر خونه ای بشم خانوادم نمیذارن من فقط نظافت بیرونی ساختمان باهامه واسه داخل زنگ برنید از بیرون خدماتچی بیاد

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم
2804
بگو کارش زیاده نمی‌رسم ی نفری چون کارای دیگه ساختمون هم هست بگو ی کمک بیار یا کارو به کس دیگه بگو&nb ...

نه می‌خوام کلا براش بگم ک یه نفر دیگه رو بیاره 

یه جوری بگم ک دروغگو نباشم 

آخه خود مدیر گف خودت بگو گف اگ ما بگیم میگ چرا برا شما میاد ولی برا من نه 

2805
نه میگ فردا دوباره بیا  کارش سنگینه خیلی وسواسه

بگو هر خونه ای تویک هفته فقط یروز بهش تعلق میگیره. بامدیر ساختمان صحبت کن.بگو این وسواسیه منکه نمیتونم جور این ادم وسواسیو بکشم تمام دستام بخاطر خونه این خانم زخم شده مگه گنته کردم سرایدار شما شدم.من یه نفرم فقط همه جا سرایدار فقط کارای بیرونی ساختمانو میکنه اینجوری باشه من دیگه نمیمونم

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم
خوب برا ساکنین دیگه هم نرو.انقدر خودتو خار وخفیف نکن. شما سرایداری، گناه که نکردی. فقط وظیفه نظافت ب ...

اره بخاطر همین خاستم برم از اینجا ولی نذاشتن گفتن کار و سبک میکنیم 

ولی اون یکی رو میخوام ک بهش بگم کلا نمیام خونت 

خوب برا ساکنین دیگه هم نرو.انقدر خودتو خار وخفیف نکن. شما سرایداری، گناه که نکردی. فقط وظیفه نظافت ب ...

شاید برای تمیزکردن خونه هاشون هم پول جدامیدن.یا حقوقش از سرابدار معمولی بالاتره وقانونش تمیزکردن خونه ها هم باشه. نمیدونم

پارسا پسرمامان😍
2801