2777
2789

ما کوردا یه اصطلاح داریم ک معمولا والدین ب بچه هاشون میگن

میگیم که <وه ساید بنیشم>

یعنی زیر سایت بشینم 

یعنی اونقدر به موفقیت دست پیدا کنی که مثل درختی که با خیال راحت توی سایش میشینی و استراحت میکنی با وجودت خیالم راحت باشه....🙂🙃

دخترم خوابه الان داشتم پتو میکشیدم روش با خودم این عبارت رو تکرار کردم دوست داشتم با شمام به اشتراک بزارم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یاخچیلیغ اله آت سویا

بالیغ بیلمسه خالیق بیلر

معنیش میشه یه چی تو مایه های تو نیکی می کن و در دجله انداز

نیلوفرم برام دعا کنید چون بهش محتاجم                          احساس می کنم با این روند کند کسب تجربیات من یک بار زندگی برام کافی نیست.   
2803
2804
کاش ترجمه کنی دوست دارم بدونمش

یعنی خوبی کن بنداز تو آب

ماهی متوجه نشه، خدا که میفهمه

قسم به حقارت واژه و شکوه سکوت،که گاهی شرح حال آدمی ممکن نیست...ممنون میشم عضو کانال پوشاکم در روبیکا بشین ✨ممنون pooshak__helen 

2805

خود کرمانیا که هیچی ولی تو یکی از  شهرستانای کرمان‌ میگن نذر چشمات ،یعنی من فدا چشمات شم.

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤
کاش ترجمه کنی دوست دارم بدونمش

خوبی کن بنداز تو آب

ماهی نفهمه خدا حواسش هست به کار خوبت

نیلوفرم برام دعا کنید چون بهش محتاجم                          احساس می کنم با این روند کند کسب تجربیات من یک بار زندگی برام کافی نیست.   
2801