2777
2789
عنوان

باشوهر ورشکسته چه میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 56 پست
راستش منم همچین نگرانی رو دارم برات ولی واقعا معلوم نیست چی میشه در آینده. به هر حال مهم اینه که آیا ...

نه خیلی اصرار داره حتی بیشتر از من

و الان ذوق داره بابت اسپرم اهدایی میگه بالاخره ماهم بچه دار میشیم..

میدونی ، با خودم میگم اگه قراره بعد بچه اتفاق هایی بیوفته ک باعث طلاق و جدایی بشه ، کاش الان معلوم باشه 

بهش میگم دوباره بریم ivf کنیم میگه ن معلوم نیست مثل قبلیا بگیره یان

الان زندگیم خیلی ارومه .. از نظر احساسی و ارامشی منظومه 

برای همین دوست ندارم تو چالش بیوفتم

منم واقعا حساسم🥲 اگ بعدا بگه این بچه رو دوست ندارم از زندگیش میرم بیرون 

درسته خودم بچه ی طلاقم ولی نمیخوام به شوهرم ظلم کنم

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..   
نمیدونم چی بگم ولی شایسته این بود که از همون اول بخاطر همه ی این بدی ها میرفت. نه اینکه بدی ها رو بخ ...

هر وقت اومد طلاق بگیره نذاشتم الان احساس عذاب وجدان دارم میگم زندگیشو نکنه من خراب کردم

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عه من نمدونستم اینو فک میکردم یه جورایی بچه رو ب پدر مربوط میکنن اونوقت اون بچه از نظر شرعی درسته؟

نمیدونم درسته یا ن

ولی مراجع بعضی ها موافقن بعضیا مخالف

1
5
10
15
20
25
30
35
40
   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..   
2803
۱۱سال

از ته دلم دعا میکنم زندگی شون خوب بشه 

مرد مهربون بشه دوباره پولداربشن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سر پرستی گرفتن بچه بهتر نیس؟

دنبالش رفتم ولی چون دیپلم ندارم ، و همسرم شعلش ازاده فیش حقوقی نداره بهمون تعلق نمیگیره

سن کم ازدواج کردم اون موقع شوهرم بد بود نزاشت درس بخونم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه خیلی اصرار داره حتی بیشتر از من و الان ذوق داره بابت اسپرم اهدایی میگه بالاخره ماهم بچه دار میشی ...

بعد از بچه دار شدن خیلی باید زندگی رو مدیریت کنید و روی خلق و خوی خودتون تسلط داشته باشید. یه مدتی چالش خواهید داشت چون سختی بچه داری خیلی زیاده. اون مدت که بگذره به مرور وابستگی به بچه بیشتر و بیشتر میشه ولی دوباره بعد از چندین سال که بچه کم کم به سن بلوغ میرسه و چالش های جدیدی شروع میشه ممکنه همسرت احساس پشیمونی کنه. چند روز پیش یه کاربر تاپیک زده بود که همسر یکی از اقوامش بعد ۱۲ سال گفته این بچه مال من نیست و از این حرفا. این وسط هم نوع تربیت بچه خیلی مهمه اگر بچه ی اذیت کنی باشه احتمال پشیمونی بیشتر میشه اما اگر بچه ی مودب و سپاسگزاری باشه خوب قطعا بیشتر مورد توجه خواهد بود. در کل همه چیز خیلی بستگی به اخلاقیات بچه و اخلاقیات همسرتون داره. نهایتا به نظر من هر انتخابی میکنی باید قوی باشی و به همه جوانبش فکر کنی. من نوعی روزی که تصمیم گرفتم بچه بیارم به همه جوانبش فکر کردم آیا بچه سالم هست نیست آیا از پس تربیتش بر میام یا نه آیا ممکنه زندگیم و روابطم با شوهرم متزلزل بشه یا نه آیا ممکنه چند سال دیگه خیانت ببینم یا نه آیا ممکنه همسرم بی پول و ورشکسته بشه یا نه آیا ممکنه طلاق بگیرم یا نه... همه ی اینا احتمالات زندگیه آدم باید براشون آمادگی لازم رو داشته باشه

بعد از بچه دار شدن خیلی باید زندگی رو مدیریت کنید و روی خلق و خوی خودتون تسلط داشته باشید. یه مدتی چ ...

برام دعا کن 💗

خیلی میترسم 🥺

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2804
هر وقت اومد طلاق بگیره نذاشتم الان احساس عذاب وجدان دارم میگم زندگیشو نکنه من خراب کردم

عذاب وجدان نداشته باش اون خودش باید میرفت پیش چند تا مشاور کار درست و مشاوره میگرفت نه اینکه انقدر سطحی و بدون فکر زندگیشو پیش ببره. از این به بعد هم هیچ مشورتی بهش نده فقط بگو بره پیش مشاور خانواده و ر‌وانشناس کودک

حتما عزیزم. آرزو میکنم بهترین ها برات اتفاق بیفته

ممنون قشنگم ♥️ 

همچنین برای شما

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا

یعنی چی چرا طرفو بخاطر پولش میخواسته😐

اقایون درخواست ندین لطفا،اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن حوصله ی بحث ندارم و اینکه وقتی جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس فکر نکنی حق باتوعه
2805