2777
2789
اصلا نباید بذاری کار به اونجا بکشه طرف تو دو راهی بمونه

منم همینو میگفتم ولی خب پیش میاد

اقایون درخواست ندین لطفا،اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن حوصله ی بحث ندارم و اینکه وقتی جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس فکر نکنی حق باتوعه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با مادرشوهرم جنگ تن به تن نداشتیم

قبلا تو عقد مادرش از من ایراد می‌گرفته شوهرم طرف من بوده الان من از مادرش ایراد میگیرم شوهرم طرف مادرشه🥲

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
2803

همیشه سکوت میکنه ولی بعدش زنگ میزنه بهشون میگه من پشتشون چی گفتم   اونها هم یکم حواسشونو جمع میکنن که خر گیر نیاوردن . ولی توروشون خداییش هیچوقت بی احترامی نکردم .

خدا جونم                                                           دمت گرم   
2804
با مادرشوهرم هیچ مشکلی پیش نیومده ولی چند روز پیش پدرشوهرم حرفی زد که باعث ناراحتی من شد همسرم باهاش ...

واقعا همچنین آدم های با شعوری کم هست بحث و ناراحتی پیش میاد اینکه معذرت خواهی کرده واقعا افرین

واقعا همچنین آدم های با شعوری کم هست بحث و ناراحتی پیش میاد اینکه معذرت خواهی کرده واقعا افرین

آره خیلی براشون مهمه که کسی از دستشون ناراحت نشه. منم توقع نداشتم عذرخواهی کنه خجالت کشیدم که با اون سن و سال عذرخواهی کرد ترجیح میدادم دیگه راجع به اون موضوع هیچ صحبتی نشه

چندروز پیش روز دختر بود مادرشوهرم استوری کرده بود دخترم و نوه هام روزتون مبارک منم به شوهرم گفتم بمن ...

منم به شوهرم گفتم چرا تو تولد خواهرت یه تبریکم نگفت جالبه ویلا گرفته بودیم تولد مفصل بود رفت تو استخر گفت شما کیک میارین راحت باشین‌

شوهرم بهم گفت شاید تو هم تو تولدش تبریک نگقتی جالبه تولدی نگرفته بود 

البته پشت سر خواهرشو دعوا کرد

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

با خواهر شوهرام یکی دوبار که دعوامون شد همسرم جلوی جمع طرف منو میگیره اما توی تنهاییمون منو هم سرزنش میکنه منم اعصابم بهم میریزه

لطفا برای آمرزش روح مادرم یه صلوات بفرستید .ممنون
2805
با اینکه حق با من بود ومیدونست مادرش هر چی فحش وناسزا بارم کرد شوهرم سکوت کرد وازم حمایت نکرد و گذاش ...

چقد دلتون شکسته پس نظر خودم اینه باید طرف حق بود ینی چی مادرمه اخه خب مگه بزرگتر ها اشتباه نمیکنن واقعا منطق بعضی مردها خیلی بده باید از شما طرف داری میکرد ن اینکه داد بی داد کنه با آرامش و حفظ احترام 

2801