2777
2789
پیش نیومده..ولی باخواهرشوهرشده و طرف اونارو گرفته خیلی سال پیش🚶🏻‍♀️

برای منم همینجور بود طرف خواهرهاشوو گرفت تازه مجبورم کرد باهاشون حرف بزنم بدون معذرت خواهی 

پسرم   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

توی ۱۴سال زندگی مشترکم اختلافات من و مادرشوهرم بین خودمون بوده و بیشار مواقع شوهرمو مجبور کردم به سکوت و گفتم دخالت نکنه 

اما بعدش اکثرا با مامانش حرف زده و طرفمو گرفته

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

چندروز پیش روز دختر بود مادرشوهرم استوری کرده بود دخترم و نوه هام روزتون مبارک منم به شوهرم گفتم بمن تبریک نگفته مگه من روز مادر بهش تبریک نمیگم اونم مادر واقعی من نیس که برگشت گفت چون در حد حقش مثل دخترش نبودی گفتم مگه مادرت مثل مادر خودم بوده با من ، یعنی حق ترین حرفارو هم بزنی یا چیزی پیدا میکنه چون مادرش انقدر پرش کرده باید احترام مادر حفظ بشه 

2804

متاسفانه مامانش 

حتی اگه حق با من باشه 

مدتـِ زیادی گذشتـ تا بفهممـ تنها کسـے که میتونـہ کاملم‌کنـہ خودمـ هستم؛ فقط خودم، خودمـ نقطه ی آغاز و پایانـ هر چیزی بودمـ..!🌱                 شکست وجود نداره، یا میبرے یا یاد میگیرے چطور ببرے!️.                                                      آقایون سایت نه درخواست دوستی بدید،نه بیاید به تاپیکم چون قهوه ای رنگتون میکنم نه لایکم کنید با تشکر.                        
2805

با خواهر شوهر شده البته سر خود شوهرم ک من ازش دفاع کردم طرف من بوده چندبار بحث الکی با همین مادرشوهر و خواهرشوهرم بوده که طرف هیچکس یعنی هم با من سرد رفتار کرده هم با اونا بحث کرده خداروشکر با من باز یکم سرسنگین بود بحث نداشتیم

اقایون درخواست ندین لطفا،اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن حوصله ی بحث ندارم و اینکه وقتی جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس فکر نکنی حق باتوعه
2801