2777
2789
عنوان

میشه لطفا برای بابام حمد شفا بخونین بستریه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 33 پست
من خوندم .ان شاا... خدا شفاش بده . ذکر یا شافی زیاد بخون به نیت سلامتیش . سایش ۲۰۰ سال بالای سرتون ب ...

چشم میخونم ممنون عزیزدلم😭♥️

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
یه تسبیح بگیر دستت ذکر یاعلی بگو  آیه الکرسی هم بخون

چششم😭♥️

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوندم خودت همین الان هفتاد مرتبه براش حمدبخون معجزه میکنه

ممنون عزیزم چشم مبخونم تقدیم به کی کنم؟

2803
چشمت سلاکت ممنپنم🥺♥️

🍃💚

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
ممنون عزیزم چشم مبخونم تقدیم به کی کنم؟

همینجوری بالاسر مریض بخون تقدیم به امام زمان یا حضرت زهرا ازشون بخاه برای سلامتیه بابات  دعا کنن انشالله زود جواب میگیری 🌹

بی بی هم نشدیم .........  شازده و مش قربون بخاطرمون جنگ کنن 🤧😅
همینجوری بالاسر مریض بخون تقدیم به امام زمان یا حضرت زهرا ازشون بخاه برای سلامتیه بابات  دعا کن ...

چشم عزیزم🥺♥️مرسی

2804
امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السوء و یجعلکم خلفاء الارض ا اله مع الله قلیلا ما تذکرون

ممنون‌عزیزم🥺♥️

فدات گلم انشالله زود زود سلامتیه کاملشونو بدست بیارن بحق امام زمان

ممنونم مهربون♥️

2805
صلوات و حمد خوندم ایشالله حالش خوب میشه 🍀🍀

ممنونم عزیزم🥺♥️

2801