2777
2789
عنوان

بچه ۴ ساله مگه مدل ماشین رو متوجه میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2939 بازدید | 39 پست
بالاتر گفتم ، اسم های خیلی مرسومی نیست،مثلا بچه ۴ساله بگه سایپا پراید ۱۲۳ خیلی عجیبه ولی این بچه در ...

خب شاید پدرش نمایشگاهیه

یا تو اقوام نزدیک دارن

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنزو چی ؟ اونم میشناسن؟

همون دختر کوچولو از من پرسید فلان ماشینتون ۹ کلیده است؟ یعنی به جز برند و اسم و مدل جزییات رو هم می دونست، 

دخترمم گفت نخیرم فقط یه کلید داره😂😂

شغل پدرشون رو می دونم ولی اطرافیان ممکنه باشن

جدای از همه ی اینا بچه های این دوره خیلی عوض شدن

دختر دوست من ۷سالشه ولی به جرات میگم حرفایی میزنه که خانم ۳۰ساله که خودم باشم بلد نیست

خیلی با سیاست و زیرکه و من همش تعجب میکنم از رفتارش

به شدت به خرف بزرگترها گوش میکنه و اون حرفا رو تکرار و عمل میکنه

درحالی که بچه هایه من اصلا به حرف بزرگترها دخالت نمیکنن

هر بچه ای شخصیتی متفاوت داره

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
جدای از همه ی اینا بچه های این دوره خیلی عوض شدن دختر دوست من ۷سالشه ولی به جرات میگم حرفایی میزنه ...

درسته حرفتون، منم موافقم که یه بخش از رفتار بچه ها بازتاب رفتار والدینه، من برای خودم این ارزشه که دخترم تو وادی مادیات نباشه الان، گرونترین لباس ها و وسایل رو میخرم براش فقط هم میگم جنسش خوبه، نرمه، خنکه، نخیه، چندبار برای مراسم ها لباس خیلی گرونش رو رنگی کرده بود ناراحتم بود ولی من واکنش بیشتر از یه لباس مهمونی معنولی نشون ندادم، در همین حد که بهتره مراقب لباس های مهمانیمون باشیم که مرتب و تمیز بمونن ، همین

منظورم از این تاپیک این بود که برام عجیبه خانواده دنیای قشنگ بی دغدغه کودکی رو با مادیات تلفیق کنه که یه بچه ۴ساله اسم همه ی ماشینای ما رو بدونه با جزییات ، مدل سوال پرسیدنش برام این بود که انگار نگران یه مقابسه یا یه برتری بود که نکنه نداشته باشه و ناراحت شدم

درسته حرفتون، منم موافقم که یه بخش از رفتار بچه ها بازتاب رفتار والدینه، من برای خودم این ارزشه که د ...

موافقم درست میگین

منم همیشه سعی کردم از مادیات حرف نزنم با بچه ها

اصلا درست نیست دنیای بچه ها رو آلوده به این چیزاکنیم

مثلا همین دختر دوستم یکبار که خونمون بودن دیدم داره به مبلم آسیب میزنه و با مهربونی تذکر دادم که عزیزم چرا اینکارو میکنی مانباید به وسایل آسیب بزنیم

درکمال تعجب گفت آخه مدل مبل شمااز برای مابهتره😐😐

اصلا همینجوری موندم

راستش منم تعجب میکنم وقتی دختر دوستمو میبینم چون بچههای من اصلا تفاوت این چیزا رو متوجه نمیشن

حتی پسرم بااینکه خونه ی خودمون خب خیلی به روزتر از خونه ی دوستمه همیشه میگه خونه ی اونا رو دوست دارم خونه ی ما زشته😅

موافقم درست میگین منم همیشه سعی کردم از مادیات حرف نزنم با بچه ها اصلا درست نیست دنیای بچه ها رو آ ...

😂😂عزیزم، خدا حفظشون کنه، همین جور بی دغدغه باید بمونند و معصومیتشون حفظ بشه تا بچه هستن، دخترم چندتا چمدون خیلی خوب داره که به سلیقه ی خودش هم گرفته یه دونه هم با مامانم گرفته از جمعه بازار😂 السا و آنا داره، اصلا کارتونشو هم ندیده اسمشو از بقیه یاد گرفته، هلاک اون چمدونه است، ناموسشه😂 انقدر تو دلم قربون این معصومیت و بی ریا بودنش میرم😂😂