2777
2789
عنوان

من به خواهرزادم وابسته یعنی پدرش ازدواج کنه دیگه نمیبنمش 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 129699 بازدید | 254 پست
من اصلا نمیتونم همچین چیزی رو تصور کنم حتی اونم تو خونه ی خواهرم و...

آره واقعا خیلی سخته.امیدوارم برای خواهرزادتون مادر خوبی گیر بیادو شماهم همون خاله مهربون براش بمونید.مطمینا بازم بچه رو میبینید ولی خب شاید کمتر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره بنظرم خیلی پیش اومده که بعد از فوت خانم با خواهرش ازدواج کردن برای بچه ها

و خیلی خوبه دیگه فرقی با بچه خودت نداره مث جیگر گوشه اس 

اگر دامادتون آدم خوبیه و این موضوع مطرح شد روش فکر کن

البته بسنج همه چیز رو 

ما فقط از تجربه بقیه میگیم 

پرورده کوردم❤
2803
بستگی داره من ۲۰سالمه  ایشون۳۶سالشونه  تفاوت سنی بالا و اینکه شاید بخاطر خواهر زادم جو ...

خواهران چرا فوت کرد؟یکجا گفتین بعضی شبا منم میرفتم خونشون یعنی شما و داماد و خواهر زاده میرفتین خونه اونا؟

اره دیگه اونم هست کلا زن رو به حساب نمیارن که نیازی داره حالا عاطفی جنسی یا هر چی ولی برای مردا تا س ...

دقیقا

چند وقت پیشا یه خانومی تاپیک زد گفتش چند ساله همسرم توانایی جنسی نداره دیگه نمیتونم تحمل کنم میخوام طلاق بگیرم اکثرا میگفتن وای نه ، بخاطر خدا تحمل کن و از این حرفا

حالا تو تاپیک مشابه یکی گفتش چند وقته سرد شدم نمیتونم با شوهرم باشم گفتن وااای اگه خیانت کرد نیای اینجا اه و ناله راه بندازیا !

این مدل طرز فکر واقعا تهوع اوره 🤦‍♀️

علاقه ای به معاشرت با ادمای دگم و افراطی ندارم ! همونا که تفکر نقاد نداشتن و کورکورانه هرچی از بچگی تو مغزشون کردن رو پذیرفتن و هیچوقت تحقیق نکردن ! پس اگه از این افرادی با احترام ممنون میشم اصلا با من مکالمه نکنی چون گفتگوی خوبی قرار نیست داشته باشیم ، مرسی 🌱🌸

2804
خواهران چرا فوت کرد؟یکجا گفتین بعضی شبا منم میرفتم خونشون یعنی شما و داماد و خواهر زاده میرفتین خونه ...

نه من میرفتم خونه ی دامادمون

توی اتاق خواهر زادم می‌خوابیدم 

دامادمون توی اتاق خودش

یاس»»»»تمام خواننده های ایرانی🥴
بستگی داره من ۲۰سالمه  ایشون۳۶سالشونه  تفاوت سنی بالا و اینکه شاید بخاطر خواهر زادم جو ...

یعنی قبول میکنه برق زن شوهر خواهرت بشی

نمیشه

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
دقیقا نمی‌دونم هدفشون چی هست درصورتی که اصلا همچین پیشنهادی نبوده

اینا زیادی احساساتی ن بهشون گوش نده

علاقه ای به معاشرت با ادمای دگم و افراطی ندارم ! همونا که تفکر نقاد نداشتن و کورکورانه هرچی از بچگی تو مغزشون کردن رو پذیرفتن و هیچوقت تحقیق نکردن ! پس اگه از این افرادی با احترام ممنون میشم اصلا با من مکالمه نکنی چون گفتگوی خوبی قرار نیست داشته باشیم ، مرسی 🌱🌸

2805
من اصلا نمیتونم همچین چیزی رو تصور کنم حتی اونم تو خونه ی خواهرم و...

پس کاملا این موضوع منتفی هست.... خودت هنوز خیلی کم سنی و وقت ازدواجت نیست بنظرم...داماد تون اگه زودتر با یه زن خوب و مهربون که بتونه مادر خوبی برای بچه باشه ازدواج کنه برای هردوشون بهتره... به سرنوشت بچه بیشتر اهمیت بده تا احساس وابستگی بهش

آره واقعا خیلی سخته.امیدوارم برای خواهرزادتون مادر خوبی گیر بیادو شماهم همون خاله مهربون براش بمونید ...

درسته عزیزم 

ولی اینجا همه از نامادری مینالن راستش یکم میترسم

یاس»»»»تمام خواننده های ایرانی🥴

خواهرت چرا فوت کردن

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
2801