2777
2789
عنوان

همه تاپیک زگیل میزنن😱

| مشاهده متن کامل بحث + 2437 بازدید | 147 پست
زگیل فقط از تماس مستقیم پوست به پوست منتقل میشه اونا که از همسرشون مطمین هستن یا مجردن و باکسی رابطه ...

چطور انقدر مطمعنید؟؟؟؟

من ب همسرم مطمعنم، رابطه غیر متعارف نداشتیم 

ولی الان من مبتلا شدم 

منتهی بدون زگیل 

بدون هیچ علائمی 

موقع چکاب سالانه متوجه شدم 

این ویروس تا ۳الی۴  روی سطوح زنده میمونه 

مثلا برخورد شلنگ دستشویی 

استفاده از حوله الوده 

لبه های دستشویی فرنگیو.....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها ویروسها توی محیط غیرزنده مثل حوله استخرو.....زنده نمیمونن شاید یک هزارم امکان همچین چیزی وجود ...

لطفا اطلاعات غلط ندین 

من از اسفند متوجه شدم ک مبتلام 

عیچ علائمی نداشتم حتی زگیل هم نزدم و کلی درموردش تخقیق کرد از چندتا دکتر پرسیدم 

این ویروس رچی سطوح تا ۳/۴ ساعت زنده میمونه

مثل کرونا 

لبه های دستشویی فرنکی 

لبه استخر 

لیزر تماسی 

حتی تختی ک میری امپول بزنی و لباست رو خیلی پایین بزنی 

حوله الوده 

شلنگ دستشویی

2803
لطفا اطلاعات غلط ندین  من از اسفند متوجه شدم ک مبتلام  عیچ علائمی نداشتم حتی زگیل هم نزد ...

نگفتم مطلقا وجود نداره یک در هزار گفتم هست و پزشکا همینو میگن ویروس کرونا هم از سطوح منتقل نمیشد اوایل اشتباه میکردن چون ناشناخته بود قرار گرفتن توی هوای الوده تازه باعث انتقالش میشد.شب بخیر

2804
چطور انقدر مطمعنید؟؟؟؟ من ب همسرم مطمعنم، رابطه غیر متعارف نداشتیم  ولی الان من مبتلا شدم&nbs ...

خود پزشکای واقعی نه اونا که از فروش واکسن درصد میگیرن میگن که این احتمالات در حد صفره ویروس به جز پوست در جای دیگه فعال باقی نمیمونه و نمیتونه مبتلا کنه و این که میگن توالت عمومی و... برای از هم نپاشیدن خانواده‌ها و برای فروش واکسنه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
اگ‌کسی دهانش زگیل داشته باشه و ببوسید  بله مبتلا میشین .. سعی کن سیستم ایمنی بدنت رو بالا ببر ...

اگه کسی تناسلی داشته باشه دهانی هم میگیره ؟

ینی دهانی هم داره حتما؟ 

ینی مثلا دست بزنه به اونجا بزنه دهن میگیره ؟ 

2805
2801