2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733927 بازدید | 90151 پست
من الان 35 هفته و4روزمه ماساژ پرینه رو شروع کنم ؟روزی چند بار ؟ ورزشارو روزی چند بار انجام بدم ؟

سلام . 

آره عزیزم.  میتونی شروع کنی.

ورزشا رو تو طول روز تقسیم کن.  مثلا 40-30 دقیقه رو 4-3 بار در روز...  هر سری 10 دقیقه انجام بده.  

البته 40-30 دقیقه فقط ورزشایی غیر از پیاده رویه!  مثل پروانه و الاکلنگ و اسکات و... 

پیاده روی هم که از هفته 37 باید بیشتر بشه.  البته تو هوای خنک انجام بده که فشارت بالا نره. نتونستی بیرون بری،  تو خونه انجام بده.  پنگوئنی باشه بهتره. 

دمنوش رازیانه رو هم شروع کن.  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوستان گلم که هر دو روش طبیعیو سزارین رو تجربه کردید، میشه درد زایمان رو توصیف کنید؟ نسبت به سزارین واقعا قابل تحمل نیست؟

یه سوال هم از خدا دارم؟   چرا وقت زایمان مادر اینقدر باید زجر بکشه؟  خوب دردشو کمتر میکردی پروردگار خوبم   

آسوده خاطرم... که تو در خاطر منی...
سلام رها جان.  خواهش میکنم عزیزم.  إن شاءالله خودتون و بچه هاتون سلامت باشید. اینقدر بهش ف ...

مرسی عزیزم.ایشاله دفه بعد همه چیزو به طور کامل انجام میدم.

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
دوستان گلم که هر دو روش طبیعیو سزارین رو تجربه کردید، میشه درد زایمان رو توصیف کنید؟ نسبت به سزارین ...

من چقدر با این سوال آخریه موافقم 😅 😅 😅 

صبر اوج احترام به حکمت خداوند است💗💗💗الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...

رستا جونم هرموقع وقت کردید از معایب سزارین بگید من هرکی میاد ازم میپرسه ب منو من میفتم

کامل و زیر دیپلم لطفا ک بتونم راحتتر حفظ کنم😆😆😩

صبر اوج احترام به حکمت خداوند است💗💗💗الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...

دوستان من يه گروهي تشكيل دادم و با دوستام كه بچه هامون ٢ سالشونه ميخوايم از تجربياتمون بگيم و كسي سوالي داشته باشه جواب بديم هر كي ميخواد بياد پي وي لطفا درخواست دوستي بده

I'll love you forever,I'll like you for always,As long as I'm living

سلام بچه ها

من خيلي ناراحتم😕😞😭

الان از مطب دكتر ميام

معاينم كرد گفت الان براي تحريك زوده
بچه هنوز كامل نيومده تو لگن😭😭براي طبيعي ٥٠٪‏شانس داري خودتو براي سزارينم اماده كن😨
اگر تا شنبه اينده دردم نگيره بايد يه سونو بدم تا ببينه تا كي ميتونه برام صبر كنه

سلام بچه ها من خيلي ناراحتم😕😞😭 الان از مطب دكتر ميام معاينم كرد گفت الان براي تحريك زوده بچه ه ...

عزیزم تا اون موقع تلاشتو بکن...به دکترت بگو یه سونو نزدیک زایمانت برات بنویسه تا در مورد وزن بچه هم تخمینتون درست تر باشه...ایشااله که مشکلی نیست...

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           

رستا جون به هیچ وجه نمیشه کسی که وی بک داره اپیدورال کنه؟

تو یه تاپیک یکی میگفت زایمان طبیعی با اپیدورال شد بعد 4 سانت اپیدورال انجام دادن دو ساعت بعدش بدون این که درد خاصی حس کنه زایمان کرد...این طور باشه که خیلی عالیه...آخه تا 4-5 سانتو میشه تحمل کرد خودم زایمان اولم تا 5 سانت رفته بودم یه جوری قابل تحمل بود...

رستا جونم هرموقع وقت کردید از معایب سزارین بگید من هرکی میاد ازم میپرسه ب منو من میفتم   &nbs ...

سلام . حال پسرت چطوره؟! 

خودت خوبی؟  بخیه هات در چه وضعیه؟ 

انقدر ناراحتم كه تصميم گرفتم از مطب تا خونمون رو پياده برم من بايد تا شنبه دردم بگيره برام دعا كنيد ...

والا منم وضعیتم نمیدونم . بلاتکلیفی . دکترم که بعد معاینه تعریف کرد ولی ظاهر شکمم انگار بچه بالاست. دیگه دکتر نرفتم و فعلا تا هفت شهریور میتونم صبر کنم

برای حال دلم صلوات مهمونم میکنی؟