2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733897 بازدید | 90151 پست
ممنون عزیزم این اخریا کمی استرس گرفتم ولی توکل به خدا

در ضمن ترس و استرس و هیجان و به تبعش ترشح آدرنالین ، باعث تاخیر زایمان میشه! 

که از حکمت های خداست... واسه اینه که زنانی که وقت زایمانشون شده،  اما به دلیل شرایط نامناسب،  مثل جنگ و ناامنی و در قدیم،  مواجهه به حیوانات وحشی و...  قرار میگیرن و دچار ترس میشن،  آدرنالین ترشح میشه که زایمان به تاخیر بیفته و مادر بتونه خودشو به جای امن برسونه! 

برعکس آدرنالین،  اندرفین هم اثر ضد درد قوی داره... و هم زایمان رو سریع و آسون میکنه...  هرقدر آرامش بیشتری داشته باشی...  بیشتر ماساژ بدی و + فکر کنی و از درد و شدتش نترسی... تو بدنت میزانش بالاتر میره! 

در حقیقت تلقین رو باید بالا برد!  همش به خودت بگو من یه زایمان عالی خواهم داشت...  

دردهام که شروع شدن، بگو این دردا که خیلی قابل تحمله!  این که چیزی نیست!  توان من از شدت درد بیشتره! 

سلام.من که بیمه نیروهای مصلحم دیرشد برای اقدامش و گفتن اخر مهر میدن که تا اوموقع فارغ شدم انشاا... ...

سلام عزیزم...  خیره إن شاءالله...  حالا مگه چی میخوای بگیری؟!  فعلا چن دست لباس بگیر...  بقیه مایحتاجشم بذار واسه وقتی که هدیه واسش آوردن!  با اون مبلغ یه سری خورده ریز بگیر واسش... 

من که جز چن سری لباس چیز خاصی نمیگیرم!  

سخت نگیر!  واسه بچه ها باید از 3 سالگی خرید کرد...  که قدر چیزایی که خریدی رو بدونن!  وقتی چیزی رو از اول دارن،  قدرشو نمیدونن که هیچ...  همش دنبال چیزایی میگردن که ندارن!  واسه همین پرتوقع بار میان!

ما واسه بچه اولم در حد لوازم ضروری گرفتیم...  حالا که داره بزرگ میشه می بینه و خوشش میاد،  واسش خرید میکنیم.  اینطور هم کللللی ذوق میکنه هم واسش تازگی داره و قدرشو بیشتر میدونه! و از پدر و مادرش بیشتر احساس رضایت میکنه! 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام.من که بیمه نیروهای مصلحم دیرشد برای اقدامش و گفتن اخر مهر میدن که تا اوموقع فارغ شدم انشاا... ...

معمولا پزشکا از شیوه جراحی هم اطلاع دارن...  اول اسم پزشکو میپرسن...  اگه براشون آشنا نبود،  پرونده میخوان.  اونم واسه اینه که بدونن برشی که رو رحم خورده افقیه یا عمودی!  که در صورت عمودی بودن ریسکش بیشتره...  چون ماهیچه ها رو درگیر میکنه.  شما واسه این که خیالت راحت شه برو از بیمارستان شرح جراحیت رو بگیر. 

بیمه نیروهای مسلحم نشد که نشد...  فقط بگرد ببین تو بیمارستان دولتی که همچین زایمانی انجام میده!  مشهد نشد...  یکی از شهرای اطرافم میشه! 

مادر من 25 سال پیش، 3 سال بعد سزارینش...  که اتفاقا برشش هم عمودی بود...  و با ریسک پارگی بالا!!!  بچه شو طبیعی به دنیا آورد. 

پس اصلا نگران نباش! 

ماه آخر باید از چند چیز مطمئن شی...  

1. نرمال بودن فشار خونت با چک منظم... 

2. آز و کشت ادرار و آنزیمای کبدی... 

3. مناسب بودن لگن

4. پایین بودن و داخل لگن رفتن بچه

و... 

این شرایط جور باشن،  قطعا میتونی زایمان طبیعی موفقی تجربه کنی.  بیمارستانشم مهم نیست! 

شرایط جسمی و روحی مادر مهم ترین اصل در زایمانه... خودتو درگیر شرایط محیطی نکن! 

سلام. وااا! مگه میشه 14 ساعت درد بکشی،  دهانه رحمتم تحریک کنن،  ولی معاینه لگنی نشده باشی ...

نمیدونم رستا جون من همش فک میکردم برا همه اینجوریه و چشمی میگن😕 بعد از اینکه دیدم چند نفر از درد معاینه میگن شک کردم 

وای یعنی برا منو الکی گفتن خوبه؟😦

صبر اوج احترام به حکمت خداوند است💗💗💗الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...
نمیدونم رستا جون من همش فک میکردم برا همه اینجوریه و چشمی میگن😕 بعد از اینکه دیدم چند نفر از درد مع ...

معاینه شدی!  ولی چون بهت نگفتن فکرنکردی معاینه س! 

تو بیمارستان همون لحظه که چک میکنن چن سانت دهانه رحم بازه،  خودش معاینه س دیگه! 

معاینه شدی!  ولی چون بهت نگفتن فکرنکردی معاینه س!  تو بیمارستان همون لحظه که چک میکنن چن ...

اگ اینطوریه ک آره حتما همینه

آخیش خیالم راحت شد 😥😥

رستا جون برا شما کی مشخص میشه  وقت دکترتون کیه؟

اگ اینطوریه ک آره حتما همینه آخیش خیالم راحت شد 😥😥 رستا جون برا شما کی مشخص میشه  وقت دکترت ...

من اوایل هفته 28 ام...  هفته بعد مطب دکترم وقت دارم...  سونو کنه ببینم رشد بچه چطور بوده! اگه اختلاف 2 هفته یا بیشتر شده باشه،  تا هفته 38 به بیش از 1 ماه میرسه و احتمال سز شدنم خیلی بالا میره!

با وجود اینکه هر روز ناکسپرین تزریق میکنم و آسپرین میخورم،  اما بازم احساس خوبی ندارم!

دعام کن. 

من 2 جا واسه چکاپ میرم.  واسه سلامت و کنترل وضعیت جفت و جنین مطب دکتر گلشیرازی چک میشم...  که فلوشیپ نازایی هستن و از قبل بارداری اول تحت نظرشون بودم... و خیییییلی قبولشون دارم! 

واسه زایمان طبیعی ام که تحت نظر دکتر شریفی ام .

هفته بعد مطب دکتر گلشیرازی وقت دارم.  امیدوارم همه چی خوب باشه!   

1.  ماه آخر،  هرشب شکم،  کمر،  زیر شکم و کشاله ران را با روغن کنجد یا بابونه روغن مالی کنید و ماساژ دهید. 

........

2.  ماه آخر  هر روز حمام بروید و زیر آب گرم مایل به داغ شکم و کمر را با روغن ماساژ دهید... (یا در صورت ضعف ) هر روز 1 ساعت درون وان آب گرم(متمایل به داغ) نشسته و شکم و کمر را ماساژ دهید.(این عمل بهتر از حمام روزانه است. چرا که حمام روزانه منجر به ضعف و سستی جسم می شود.)

.........

3.  نشستن روزانه در جوشانده تخم کلم+ شنبلیله(یا تخم شنبلیله)+تخم کتان+تخم شوید،  پس از ماساژ شکم و کمر در آب گرم

(همه را آسیاب کرده، از هریک 1 قاشق غذاخوری داخل 7-6 لیوان آب جوشانده، تا حدی که 5 لیوان در آن باقی بماند. 

2 مرتبه در روز، هر بار به مدت 30-20 دقیقه در آن بنشینید.)

........

4. استفاده از ضماد سیاهدانه و عسل ... 25 گرم سیاهدانه آسیاب شده + 100 گرم عسل را کاملا با هم مخلوط کرده،  روی شکم و کمر مالیده و ماساژ دهید، سپس با دستمال ببندید و بگذارید بماند.(ماساژ به جهت عقربه های ساعت و متمایل به پایین باشد)

..........

5.  استفاده از عود استقدوس در خانه،  برای شروع دردها و زایمان بهتر 

.........

6. انجام دادن حرکت گربه و 4 دست و پا

........

7. استفاده از دمنوش های توصیه شده قبل

.........

8. شست و شوی واژن با آب شنبلیله و جوشانده گل شب بو

.........

9. استفاده از روغن گل پامچال و روغن قرص گل مغربی(چرب کردن ماساژ واژن و پرینه)

.........

10. طب فشاری(قبلا توضیح داده شد)

........

11.  رابطه جنسی ...  این روش به دو شیوه در تحریک زایمان موثر است.

اول اینکه ارضاشدن خانم باردار می تواند منجر به ترشح هورمون اوکسی توسین انقباض شکم و شروع دردهای زایمان شود.

دوم اینکه مایع منی حاوی پروستاگلاندین بوده که به نرم شدن دهانه رحم کمک می کند.

.........

12.  تحریک نوک سینه ها...

تحریک کردن و ماساژ نوک سینه ها (رو به بیرون ) به ترشح هورمون اوکسی توسین طبیعی و شروع انقباضات رحمی منجر می شود.

✔✔✔اوکسی توسین همان هورمون زایمان و تولد است که در بیمارستان ها برای شروع دردهای زایمانی به مادرانی که با تاخیر زایمان مواجه اند،  تزریق می شود. 

✔✔✔ این هورمون در 2 حالت ترشح می شود:

1. پس از تحریک جنسی شدید زن (ارگاسم) ... که در این حالت به دلیل علاقه بیشتری که این هورمون در زن نسبت به همسرش ایجاد می کند،  به هورمون عشق معروف است. 

2. در زمان وقوع زایمان.  برای ایجاد انقباضات رحمی،  نرمی دهانه رحم وکمک به زایمان. 

من 2 جا واسه چکاپ میرم.  واسه سلامت و کنترل وضعیت جفت و جنین مطب دکتر گلشیرازی چک میشم...   ...

حتما همینجوره و همه چی عالیه خدا حواسش بهمون هست🙏🙏