2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733932 بازدید | 90151 پست

7. تحریک انقباضات رحمی با ماساژ 21 نقطه:

وارد کردن فشار به کیسه صفرا 21 نقطه مادر باردار، کمک خواهد کرد تا انقباضات رحمی او بیشتر تحریک شود. در نتیجه، باعث مي شود که نوزاد به راحتی در منطقه لگن مادر باردار فرود آید. همچنین، لازم است بدانيد كه اعمال فشار بر اين نقطه از بدن مادر باردار، کمک زیادی برای رهایی مادر از دردزایمان طبيعي خواهد كرد.

این منطقه که در اوج شانه های مادر باردار قرار دارد، کمی دورتر از گردن واقع شده است. شما به عنوان يك مادر باردار می توانید نقطه فشار در هر دو شانه خود را پیدا کنید. زمانی که نقطه مورد نظر را یافتید، فشار را بر این منطقه اعمال كرده و سپس ماساژ دادن را به سمت پایین بدن خود ادامه دهید.

8. ماساژ 3 نقطه کبد برای راحتی زایمان طبیعی:

کبد 3 نقطه در طب فشاری، برای از بین بردن درد کمر مادر باردار، در حین زایمان طبيعي بسیار مفید می-باشد. همچنین، از این روش می توان برای از بین بردن گرفتگی های قاعدگی، اضطراب و بی خوابی هم در حالت عادی بدن استفاده کرد.

براي اين كار، قسمت انتهايي انگشتان بزرگ پاي خود را در بین انگشت شست و انگشت دوم دست خود قرار دهید. سپس، با استفاده از وارد نمودن فشار توسط انگشت شست خود، از این روش براي رهايي از درد کمر خود در حين روند زایمان طبیعی بهره ببرید.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

9. مثانه 60 نقطه موثر در پیشبرد زایمان طبیعی:

فشار آوردن بر روی مثانه 60 نقطه، برای پیشبرد روند تولد نوزاد بسیار مفید خواهد بود. استفاده از این روش طب فشاري، درد زایمان طبيعي را کمتر کرده و کار را آسان خواهد نمود. همچنين، اعمال فشار بر روی مثانه 60 نقطه، باعث کاهش انسداد عروق در فرد هم می شود.

این نقطه در نزدیکی منطقه مچ پا واقع شده است و موقعیت دقیق آن بین مچ پا و عضله آشیل قرار دارد. شما به عنوان يك مادر باردار باید فشار ملایمی را بر این نقطه، با استفاده از انگشت شست خود اعمال کنید و ماساژ دادن آن را برای مدتی ادامه دهید. ماساژ دادن این نقطه از بدن مادر باردار، درد کمر، تورم مچ پا و سرگیجه را در آن ها تسکین خواهد داد.

مزایای استفاده از طب فشاری در هنگام زایمان طبیعی:

شما مادر باردار در سه موقعیت می توانید از نقاط طب فشاری بدن خود، برای وادار کردن سيستم بدني خودتان به زایمان طبیعی استفاده کنید. اين موثعيت ها عبارتند از:

1. هنگامی که از تاریخ مقرر شده برای زایمان طبیعی شما گذشته و نوزاد شما هنوز هم در رحم مادر قرار دارد.

2. در حالی که مادر باردار برای انجام سریع روند زایمان طبيعي نیاز به انقباضات زیادي، به منظور تقویت عضلات خود داشته باشد.

3. مایع آمنیوتیک قبل از شروع درد زایمان طبيعي و فعال شدن رحم برای خروج نوزاد از آن، شروع به خارج شدن کرده باشد.

مطمئن باشید که استفاده از طب فشاری، تنها زمانی که شما تحت شرایط بالا قرار گرفته اید، انجام گیرد. به ياد داشته باشيد كه هرگز قبل از تکمیل تمام مراحل دوران بارداری خود، آن ها را امتحان نکنید.

نقش طب فشاری در القای زایمان طبیعی مادران باردار:

طب فشاری، بهترین راه طبیعی برای القای زایمان طبیعی و راحت در مادران باردار به شمار می آید. هنگامی که مادر باردار، طب فشاری را بر روی نقاط فشار بدن خود دریافت کند، باعث تحریک جریان زیاد خون در بدن او شده و کمک زیادی به حرکت جنین به سمت لگن مادر خواهد کرد. با آغاز اعمال این فشارها، انقباضات رحمی و گشاد شدن گردن رحم مادر افزایش چشمگیری خواهد داشت. همچنین، از دیگر مزایای طب فشاری در طول روندزایمان طبيعي، مي توان به تسکین یافتن دردهای مادر باردار در حين زایمان طبيعي و جلوگیری از بروز عوارض جانبی دیگر که ممکن است درحین روند زایمان طبيعي در مادر و نوزادش به وجود آید، می باشد.

اگر شما سعی می کنید تا با استفاده از شیوه طب فشاری و تحریک هر یک از نقاط حساس بدن خود، احساس درد زایمان را فورا متوقف کنید، سخت در اشتباه هستید. به یاد داشته باشید که به کار بردن این تکنیک فقط برای القای زایمان طبیعی و سریع، موثر است، نه از بین بردن زحمت، علل ناراحتی و یا درد کامل زایمان طبيعي. همچنین، مهم است که به عنوان يك مادر باردار، به امتیازهای مختلف استفاده از روش طب فشاری در حین زایمان طبيعي هم دقت کنید و با انجام این تحریکات در نقاط مختلف بدن خود در زمان زایمان، ببینید که چگونه بدنتان به این محرک ها واکنش نشان داده و کار زایمان طبيعي را سرعت مي بخشد.

آخه برا منو سر قبلی با نگاه گفتن لگنت عالیه   نمیدونستم معاینه هم داره       &n ...

سلام.

وااا! مگه میشه 14 ساعت درد بکشی،  دهانه رحمتم تحریک کنن،  ولی معاینه لگنی نشده باشی؟! 

آره ولی ان شا الله برا هیچ کس به تحریک نکشه خودش طبیعی بیاد  ایران بانوی عزیز فعلا همه منتظر ز ...

توکل به خدا عزیزم 

اگه گفتن سر قبلی لگنت عالیه پس برای دومی هم همین طوره و لگنت عالیه خداروشکر

من زیاد تو سایت فعال نیستم واسه همین تیکر نذاشتم😊

الحمدلله رب العالمین

سلام.من که بیمه نیروهای مصلحم دیرشد برای اقدامش و گفتن اخر مهر میدن که تا اوموقع فارغ شدم انشاا...

ولی خیلی بهم ریختم.چون درحال حاضر اوضاع مالیمون حسابی درهمه و کلی قسط و قرض داریم.من حتی برای بچم خریدم نرفتم ولی توکلم به خداست

فقط اینکه میخاستم بدونم برای وی بک باید پرونده زایمان قبل رو از بیمارستان گرفت و برد پیش دکتر خانما یانه؟!

درضمن خانمی الان هفته چندمی؟! و اینکه از بی حسی اپیدورال میشه استفاده کرد تو زایمان دوم؟!و چیاتو بر ...

عزیزم من سی هفت هفته و هفت روزم 

نه علت سزم رو فقط پرسید و اینکه سابقه ی جراحی غیر سز دارم یا نه و اینکه چند سال از سزم گذشته و گفت امپول فشار برام نمیزنه و تا چهل هفته بیشتر صبر نمیکنه فقط همینا

الحمدلله رب العالمین
ممنون عزیزم این اخریا کمی استرس گرفتم ولی توکل به خدا

استرس تا حدی طبیعیه.  ولی ورزش و دمنوش و نزدیکی رو مرتب انجام بده...  

من مطمئنم زایمان خوبی خواهی داشت...

سعی کن همش افکار +++ رو به خودت القا کنی!  چون استرس باعث ترشح آدرنالین میشه و اثر ضد درد اندروفین رو خنثی میکنه. 

ریلکس بودن ترشح اندروفین که هورمون ضد درد هست رو افزایش میده. 

کسایی که با شروع درد زایمان،  همش منتظر درد شدیدتر هستن و اون درد رو قابل تحمل میدونن،  اثر اندروفین رو بدنشرن شدیدا بالا میره تا جایی که وقتی زایمان میکنن خودشون باور نمیکنن که این درد زایمان بوده! 

اما کسایی که با درد دستپاچه میشن و همش از شدتش میگن و غیر قابل تحمل بودنش،  چون ترسیدن فورا هورمون آدرنالین تو بدنشون ترشح میشه و دردها رو بسسسسیار شدیدتر احساس میکنن!