2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733917 بازدید | 90151 پست
عزیزم من تو هفته 37هستم.سی و شش و چهار روز.دکتر من اول هفته 39معاینه میکنه.یعنی 38تمام.رویام اینه که ...

با این رویا باید کمی ام تو واقعیت سیر کنی   تا اون وقت اگه پیاده روی و ورزش و نرمش کافی و دمنوش و...  همه تو برنامه ت باشه،  چرا که نه؟! 

إن شاءالله همینطورم میشه...  اگرم نشد زایمان خوبی خواهی داشت. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با این رویا باید کمی ام تو واقعیت سیر کنی   تا اون وقت اگه پیاده روی و ورزش و نرمش کافی و دمن ...

راستیاتش من خیلی خودمو برای سز اماده میکنم.کلا تو این چیزا که خیلی به شرایط بستگی داره خوش شانس نیستم.من تلاشم میکنم.توکل به خدا.

خدای مهربون من بهترین رو برام رقم بزن.همونطور که تا حالا بهترین ها رو بهم دادی.بابت همه چیز شکر.
نه گل مغربی رز نیست.

دیدم عزیزم.  تو نت سرچ کردم.  ظاهرا جز قرص،  روغن و کرم و پمادشم هست!  

ولی خب اینطور که شما میگی ظاهرا قرصش بهتره. 

حتما میگیرمش.  ممنون. 

من تو بارداری قبلم بدون هیچ دردی تا سه سانت باز شدم ولی خب اخرش سز شدم

وااای چه بد.انشالا این دفعه تا دوازده سانت می ری و نی نی می پره بیرون

خدای مهربون من بهترین رو برام رقم بزن.همونطور که تا حالا بهترین ها رو بهم دادی.بابت همه چیز شکر.
دیدم عزیزم.  تو نت سرچ کردم.  ظاهرا جز قرص،  روغن و کرم و پمادشم هست!   ولی خب ...

ولی من پرسیدم گفت فقط قرص داره.اصلا روغنش نیست.ولی رستا واقعا بعدش نرمی رو حس کردم.امیدوارم نتیجه بده

راستیاتش من خیلی خودمو برای سز اماده میکنم.کلا تو این چیزا که خیلی به شرایط بستگی داره خوش شانس نیست ...

اینطور نگو!  چون زود کم میاری! 

همه تلاشتو بکن که سز نشی!  و اگه سز شدی خودتو سرزنش نکنی! 

مخصوصا اینکه دکترت دکتر ترکستانی هستن...  دیگه اصلا به سز فکر نکن!  چون دکتر ترکستانی معروفن به «میکشونه ، میزاوونه»  

چون به شددددددت رو طبیعی تاکید دارن...  پس به خودت بگو من در هر حالی طبیعی زایمان میکنم! 

انرژی ++++ به خودت بده...  جای فکر و خیال ، به یه زایمان شیرین فکر کن...  

به اینکه درسته قراره درد خیلی زیادی تحمل کنی، اما بعدش خیلی زود خوب میشی و صدها برابر سرپاتر از سزارینیا هستی! 

++++ باش! 

ولی من پرسیدم گفت فقط قرص داره.اصلا روغنش نیست.ولی رستا واقعا بعدش نرمی رو حس کردم.امیدوارم نتیجه بد ...

چه خوب!  من که کلا همه چیزایی که شنیدم خوب و بی خطرن رو حتما امتحان میکنم...  از همه ورزشا و دمنوشا...  تا روغن و...  

نمیخوام یه بار دیگه افسوس بخورم! 

امروز جواب آزمایشمو گرفتم...  

تست ادرارم خیلی فجیع بود!  امشب رفتم دکتر...  گفت تست ادرارت پاکه! از عفونت ادراری نیست!  عفونت واژن داری!    اونم باکتریایی  

مترونیدازول و پماد کلوتریمازول داشتم تو خونه... فورا درمانو شروع کردم... 

از پارگی کیسه آب و زایمان زودرس وحشت دارم!   پارگی کیسه آبی که بر اثر عفونت باشه به احتمال 90% منجر به سزارین ختم میشه!  چون زودتر از موعد زایمانی و آمادگی بدن پاره میشه!  نه بر اساس فرایند زایمان! 

امروز جواب آزمایشمو گرفتم...   تست ادرارم خیلی فجیع بود!  امشب رفتم دکتر...  گفت تست ...

راستا حالا زوده برای پارگی و اینا.عفونت هم خیلی ها می گیرن و خوب میشه با دارو.بیخود استرس نده.فقط اپلیکاتور را تا ته نکن.مراقب باش

خییلی تعریفشونو شنیدم مهربون و مومن  دست مزد جدا هم نمیگیرن  رستا جونم پیش همین دکتر میر ...

سلام عزیزم

میشه بگی دکتر به شوهرت چی گفت

شوهر من اولش قبول کرد اما حالا بخاطر اینکه بیمه هم نداریم حسابی بهم ریخته

میگه اگه نشه چی و اگه باز سز کننت چی و...

و بیا برو از اول سز کن

بخدا مغزم داره سوت میکشه.من سال ۸۹ اولیمو اوردم اونم بخاطر افت فشار سز شدم

الان شوهرم چون باید بیمه کنه مارو و حق بیمه زیاده

میگه بیمه نکنم و برو سز کن از اول اونم یک بیمارستان ارزون

حالم اصلا خوش نیست