2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733712 بازدید | 90148 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

إن شاءالله...  خیلی واسم دعا کن.  

حتما عزیزمممم

توکل به خدا اگرم نشد در نهایت سلامت بچه مهمه و باید همیشه گوشه ی ذهنمون امادگی برای سز هم داشته باشیم مهم اینه که تلاشمونو بکنیم کلاس بارداری میرفتم ماما میگفت همین که تصمیم گرفتید درد و به جون بخرید زایمان طبیعی کنید به نسبت کسانی که این تصمیم رو ندارن بیشتر به بلوغ فکری رسیدید حالا هر چند در نهایت سز بشید

الحمدلله رب العالمین
زهرا جون.  خاطره زایمانت رو تعریف کن.  و اینکه چه کارایی کردی واسه زایمان راحت تر.

چشم گلم

این چند روز وقت نمیشه

چون کوچولوم را واکسن زدم

یک خورده بی قراره

چون می خوام کامل توضیح بدم برا همین یک کم وقت می بره☺

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊
چشم گلم این چند روز وقت نمیشه چون کوچولوم را واکسن زدم یک خورده بی قراره چون می خوام کامل توضیح ...

هرموقه فرصت کردی و واست مقدور بود،  عزیزم.  

إن شاءالله نی نیتم خیلی زود خوب میشه.  

تجربه من واسه واکسن بچه این بود که اون حوله گرم و سرد و...  که میگن رو اصلا نباید گذاشت!  

هیچی روش نذاری.  حواستم باشه به جایی نخوره!

البته سخت ترین واکسنم همین دو ماهگیه.   إن شاءالله نی نیت زودتر خوب شه. 

منم هرروز تو فکر زایمانم همش خوابش میبینم. با اینکه مشخص نیست حتما میشه یا نه . من دکتر گفته هفته ۳۷ ...

مه سا جون.  اصلا نگران نباش... توکلت به خدا باشه.  

اگه واسه شما ارجاع دادن به هفته 37 ... واسه من از همین حالا میگن ریسک داره !!! 

با این حال هم دارم تلاشمو میکنم که پشیمون نشم! 

البته بازم نمیدونم اگه سونو داپلر بدم و اوضاع عروق جفت مناسب نباشه،  چه تصمیمی بگیرم!

باز توکلم به خداست و دلخوشم به ماه تولد بچه م که محرمه... 

إن شاءالله هرچی خیره واسمون پیش بیاد... 

مه سا جون.  اصلا نگران نباش... توکلت به خدا باشه.   اگه واسه شما ارجاع دادن به هفته 37 .. ...

آره ان شالله خیر برامون پیش بیاد آخرش سلامتی باشه. من اگه سزارین لازم بشه هم میخام اول درد طبیعی رو بچشم

برای حال دلم صلوات مهمونم میکنی؟  

ولی من خیلی از دردش میترسم چون تجربه کردم همش حس میکنم کم میارم و دوباره سز میشم سر قبلی بعد از 14 ساعت گفتم سزارین حالا میترسم اگ سر این قرار باشه بیشتر درد بکشم چطوری تحمل کنم تازه اون آخراش ک اکثرا میگن وحشتناکه رو چطوری تحمل کنم😨😢

صبر اوج احترام به حکمت خداوند است💗💗💗الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...
راستش فردا اولین باره میخوام برم پیششون 😊

میشه عزیزم فردا که رفتی بهم بگی دکترت چه جور دکتریه و آیا هزینه اضافی تو مطب میگیره یا نه

سالهاست که از آغوش گرمت محرومم مادر.....
میشه عزیزم فردا که رفتی بهم بگی دکترت چه جور دکتریه و آیا هزینه اضافی تو مطب میگیره یا نه

خییلی تعریفشونو شنیدم مهربون و مومن 

دست مزد جدا هم نمیگیرن 

رستا جونم پیش همین دکتر میرن ایشونم خیلی تعریفشونو کردن

ولی چشم فردا حتما میام میگم چجورین❤

صبر اوج احترام به حکمت خداوند است💗💗💗الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...