2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733862 بازدید | 90151 پست
سلام عزیزان صبح بخیر یه موضوعی تازگی‌ها باب شده،سونو گرافی سن جنین و  یک هفته کمتر میزنه و دکت ...

سلام عزیزم

ادعاهای پزشکا تا حد زیادیش درست نیست

اما وزن بچه نباید خیلی هم پایین باشه. پزشکا میگن بچه ای که کم وزن دنیا میاد سیستم ایمنی ضعیفی داره و خیلی زودتر بیمار میشه

بله.  این حرف درسته،  اگه ریزی بچه ژنتیکی نباشه،  خونرسانی بارداری نرمال بوده باشه و میزان ریزی هم در حد معمول باشه

واسه همین اولین توصیه،  سونو داپلره که وضعیت خونرسانی بررسی بشه

بعدش بستگی به میزان ریزی داره!  اگه خونرسانی نرمال بود و وزن بچه طوریه که مثلا با وزن ۳ کیلو دنیا میاد و ژنتیکی هم هست، بازم خوبه و نیاز به تقویت نیست

مخصوصا واسه ما ویبکی ها که درشت نبودن بچه یه امتیاز مثبته

ولی اگه بچه ۴٠ هفته زیر ۲۸٠٠ دنیا میاد،  بهتره مادر چن وقتی خودشو تقویت کنه

سلام خانمی منم نمیدونم والا انگار برای خودشون کاسبی راه انداختن این میفرسته اونجا اون میفرسته اینجا. ...

این بررسی ها تا حدی ضروریه.  مخصوصا ما که قصد ویبک داریم ولی واسه همه ضروری نیست

میشه عکس سونوت رو بفرستی؟ از مرکز معتبر سونو دادی؟ 

یعنی بچه ت ۳ هفته تاخیر رشد داره؟ 

رشد همه ی اندام هاش عقبه یا فقط شکمش لاغره؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یا خدا، من الان یه هفته است کرونا گرفتم و تا دارو مصرف نکردم علایمم کاهش پیدا نکرد، کای ضعیف شدم، 27 ...

اگه از یه مرکز معتبر و پزشک حرفه ای سونو داپلر دادید، خونرسانی نرمال و ریزی بچه ژنتیکی بود جای نگرانی نداره

مرکزی که واسه سونوی تخصصی بارداری انتخاب می کنید خیلی مهمه!

باید دستگاه سونوگرافی به روز ، و تخصص و تشخیص پزشکش بالا باشه

این بررسی ها تا حدی ضروریه.  مخصوصا ما که قصد ویبک داریم ولی واسه همه ضروری نیست میشه عکس سونو ...

نه تو سونو زده ۳۱هفته و ۲روز ولی من ۳۲هفته و ۶روز بودم. هم دکتر سونو هم دکتر خودم گفتن همه چیز خوب و نرماله وزنشم خودم به دکتر گفتم برام مکمل نوشت ولی گفت خونرسانی خوبه جای نگرانی نیست. اصلا چیزی درمورد تاخیر رشدش نگفت. لازمه خودم دوباره تماس بگیرم پیگیری کنم؟

این بررسی ها تا حدی ضروریه.  مخصوصا ما که قصد ویبک داریم ولی واسه همه ضروری نیست میشه عکس سونو ...

عزیزم این عکس سونو دومیه که برای خونرسانی بود اگه لازمه اولی رو هم بفرستم برای چسبندگی جفت؟

عزیزم این عکس سونو دومیه که برای خونرسانی بود اگه لازمه اولی رو هم بفرستم برای چسبندگی جفت؟

سلام عزیزم.  این سونو رو کدوم مرکز انجام دادی؟؟ 

تا جایی که عقل من میرسه مقاومت داری 

تو این هفته PI نباید اینقدر بالا باشه. حتما با یه پزشک خبره و فعال در زمینه بارداری های پرخطر مشورت کن. شاید من اشتباه کنم

کدوم شهری؟ 

نه تو سونو زده ۳۱هفته و ۲روز ولی من ۳۲هفته و ۶روز بودم. هم دکتر سونو هم دکتر خودم گفتن همه چیز خوب و ...

دکترت کیه عزیز؟  

کدوم شهری؟ 

تو این هفته،  ۲ هفته تاخیر رشد زیاده...  شاید من نمیفهمم و اشتباه میکنم...  

ولی تا جایی که خودم باهاش درگیر بودم اینو فهمیدم میزان pi این سونو واسه هفته های پایین نرماله اما هفته های بالا نه! 

سلام عزیزم.  این سونو رو کدوم مرکز انجام دادی؟؟  تا جایی که عقل من میرسه مقاومت داری  ...

سونوگرافی پرتو یکی از مراکز معتبره تو همدان. نمیدونم یعنی شما میگی پیش دکتر دیگه برم؟

دکترت کیه عزیز؟   کدوم شهری؟  تو این هفته،  ۲ هفته تاخیر رشد زیاده...  شاید من ...

رستا جون سلام، شبت بخیر عزیز، من شکمم خیلی کوچکه، ینی عملا تا شش ماهگی تا به کسی نمیگفتم نمیفهمید، فقط خودم چاق شده بودم، وارد هفت که شدم کمی شکم دارم، همش احساس میکنم وزنش کمه با این سن!! الان ۲۷ هفته و ۴ روزم

رستا جون سلام، شبت بخیر عزیز، من شکمم خیلی کوچکه، ینی عملا تا شش ماهگی تا به کسی نمیگفتم نمیفهمید، ف ...

سلام خانمی منم همینطور بودم الانم که هشت ماهمه لباس آزاد بپوشم کسی متوجه نمیشه البته من خودمم زیاد چاق نشدم. میگن ربطی نداره ولی منم فکرمیکنم شکم کوچیک با وزن نوزاد در ارتباطه.

سلام به همه دوستای خوبم خصوصا رستای عزیز

من اردیبهشت امسال ویبک شدم و اومدم اینجا شرایطم رو گفتم و حتی زایمان و مراحلش رو نوشتم براتون حالا یه مشکل خیلی خیلی بزرگ برام پیش  اومده ممنون میشم هرکسی که بتونه کمکم کنه تا حالا ۳تا دکتر رفتم یه دکتر سنتی که گفتن چون شیر میدم نمیتونم داروی گیاهی مصرف کنم دوتا دکتر دیگه هم داروها یکی بود و تا مصرف خوبم اما بعدش دوباره از اول

دکتر رفتم گفتن که هورمونات به هم ریخته چون بعد از زایمان استراحت نداشتی،واقعا هم استراحت نداشتم😔

مشکلم اینه که بعد از زایمان خونریزیم قطع نشده و توی یک ماه ممکنه من ۲۰ روز مثل پریودی خونریزی داشته باشم و این ماه از ۲۲بهمن تا الان من لکه بینی دارم و خونریزی دکتر مفنامیک داد و ترنسید۲۵۰ که ۸ساعتی بخورم با آمپول ویتامین  کا،

گفت اگه قطع نشد قرص دوفاستون بگیرم‌مصرف کنم گفتم تا کی گفت تا وقتی تنظیم شد سنو دادم گفت تنبلی تخمدان شدید داری و کیست تخمدان ،اما قبل زایمان من هیچ مشکلی نداشتم‌ جز قاعدگی دردناک؛ زمان و تعداد روزهای پریودیم منظم بود،

کسی مشکل  من رو داشته بتونه کمکم کنه😔😔؟

دکتر رضوان بیات همدانم. Pi چیه؟ باید چند باشه این معنیش چیه؟

pi یعنی فشار شریانی. یعنی خون داخل شریان فشار بالایی داره.  چه زمانی اتفاق می افته: 

اکثر مواقع در دو حالت...  یه زمان وقتی که مادر دچار مسمومیت بارداری میشه

دوم وقتی که خونش غلیظه و بدن برای خونرسانی به جنین مجبور میشه با فشار بیشتری خون رو به جنین برسونه

اکثر مواقع به خاطر اختلال خونرسانیه

عزیزم... نمیتونم لینک واست بفرستم. عکس سونوت رو واسه تاپیکی که میگم بفرست.  اطلاعات بالاتری حول این موضوع دارن.  صفحه آخر تاپیک پست بذار.  چک کردم بعضی کاربرای فعالش هنوزم جواب میدن

بگو که قصد زایمان طبیعی داری