2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733839 بازدید | 90151 پست
سلام هدیه جان ،خوبی، بچه هات چطورن؟  عزیزم از آمل بودی درسته ؟ دکتر موافقت تو شهر خودته یا شهر ...

سلام عزیزم خوبید؟شکر ما هم خوبیم

بله یادمه،ساروی بودین؟؟

به شدت دکتر شهلا یزدانی و بیمارستان بابل کلینیک و پیشنهاد میکنم عالی بودن البته تو ساری فکر کنم بیمارستان امیری بود الان خاطرم نیست،ولی تجربه خودم بابل بود

من دفعه قبل که سونو دادم آخر هشت ماه بود گفتن بچه بریچ، دیگه نرفتم سونو و موقع زایمان رفتم بدا زایمان، که بچه سفالین بود

وقتش برسه همچی موافق طبیعت زن یعنی زایمان طبیعی میشه ان شاالله، نگران نباشید

یه نکته دیگه  دیروز رفتم دکتر وسونو هفته ۳۴و۳ روز بودم اما سونو گفت ۳۳ و ۳ روز و گفتن بچه ۱۰۰ ...

برای افزایش مایع آمونیوتیک، خرما بخور رویش آب بخور

مثلا یه دونه خرما بخور بعد رویش آب بخور، همین طور  پنج تا خرما بخور و بعد از هر کدوم یه قلپ آب

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رستا جان این نشیمنی ها بار داخلش پشم گوسفندی هست بنظرتون خوبه برای گرم کردن رحم بگیرم روش بشینم چون گفتن

برای ویبک باید رحم گرم باشه 

و اینکه برای موقع زایمان هم میتونم روش بشینم یا نه

اینم هست شکم بند جنسش پشم گوسفنده ، باید کمربند بارداری بخرم نظرتون درمورد این چیه هم برای گرم کردن رحم هم برای بالاکشیدن شکم ک اذیت نشم چون پایینه توی توضیحاتش هم نوشته برای بلغم زدایی ،درمان بیماری های گوارش سنگ کلیه ،سردی معده و رحم و ... خوبه حالا باز نظر شما چیه برای گرم شدن رحم و ویبک

رستاجان شما به پسرتون که آلرژی داره، چه شیرخشکی دادین؟ راضی هستین؟

سلام عزیزم

پسرم از ۳ ماهگی شیرخشک نئوکیت مصرف میکنه

بله عزیز.  خداروشکر عوارض و علائم آلرژیشو رفع کرد

البته هنوز با چن قلم رفلاکس میشه. که تست مجددشو گذاشتم ان شاءالله بعد حجامت آلرژی بهار

شمام ان شاءالله تو روزها و ساعات مستحب بهار حجامت ببرید 

گفتن مغزش اون قدری رشد نکرده که به اندامش دستور بده برای تنفس و این چیزا. وقتی فوت شد گفتن کبدش خیلی ...

اگه مغزش رشد نکرده بود چرا سایز دور سرش نرمال بود؟ 

رشد اندام هاش حین تولد در بهترین حالت ممکن بوده... 

بزرگی کبد میتونه از عوارض واکسن و داروهایی که بهش زدن هم باشه

نمیگم صحبتاشون همه غلط...  ولی خیلی مواقع آسیبی که بیمارهای بستری میرسه از تشخیص و تجویز غلط داروهاست

ممکنه اینطورم نباشه...  

به هرحال شما قبل اقدام باید اولا: بررسی های ژنتیکی و تست های لازم رو انجام بدید

درثانی: تحت نظر هر پزشکی نباشید و واسه زایمان هر بیمارستانی نرید! 

و از حالا تحت نظر اطبای اسلامی باشید. برای پاکسازی و تقویت و... 

ممنون عزیزم 💓 من دو شبی که بستری بودم قبل از زایمان دو تا آمپول زدن گفتن برای تکمیل ریه جنینه. راست ...

اگه اینطور فکر میکنی هردو حرز امام جواد(ع) داشته باشید

و بعد بارداری مجدد و مشخص شدن جنسیتش، حرز رو سفارش بدید و نمازش رو هم ادا کنید که بلافاصله بعد تولد همراهش کنید. 

توصیه ای که اولیا برای حفاظت از جنین دارن، استغفار مداوم پدر و مادر،  قربونی کردن مستمر حتی در حد یه خروس! ،  صدقه دادن، نذر، ذکر، دعا و...  ست

چون اولیا میگن بچه از دوران جنینی تا حدودای ۷ سالگی چشمش به بعضی حقایق و وقایع ملکوت بازه و خودش رو سپر بلای پدر و مادر میکنه

باید مستمر بلا رو دفع کرد که خدایی نکرده بچه خودش رو سپر بلای پدر و مادر نکنه... 

یه نکته دیگه  دیروز رفتم دکتر وسونو هفته ۳۴و۳ روز بودم اما سونو گفت ۳۳ و ۳ روز و گفتن بچه ۱۰۰ ...

سلام عزیزم.  خوبی؟ 

از یه مرکز معتبر سونو داپلر بده

فعلا اون چیزی که مهمه سلامتی بچه ست.  اول از این نظر به اطمینان برس

زایمانت رو به خدا بسپر... خدا بخواد، تو خونه م بهترین زایمان رو تجربه میکنی

خدا نخواد،  با بهترین دکتر و بیمارستانم کارت به سز میرسه

خداروشکر سابقه یه زایمان خوب داشتی...  پس از این نظر نگران نباش و تمرکز کن روی بررسی شرایط بچه... 

رستا جان روغن بادوم شیرین برای استفاده با خاکشیر و عسل صبح ناشتا جایگزین داره؟

متوجه نشدم عزیز

یعنی چیزی رو جایگزین روغن بادوم کنی؟ 

توصیه به این روغن شده.  اگه میلت نمیکشه یا حالت تهوع میگیری در کنار عسل، گلاب، عرق هل،  دارچین و... بزن

رستا جان دکتر گفت هفته۳۷ برم معاینه تحریکی بنظرتون زود نیست؟؟ من سری قبل هفته ۳۷ و ۵روز بدون تحریک ...

اگه فوریتی وجود نداشته نباشه بهتره تحریک نشی

مگه اینکه لازم باشه وقت زایمان جلو بیفته

واسه مایعتم آب خرما با هم زیاد بخور. آبمیوه های طبیعی...  مصرف مایعاتتو بالا ببر

دوستان عزیز و رستا جون من چند تا سوال داشتم، اول اینکه میشه موقع شدید شدن دردهای زایمان از شیاف دیکل ...

از فکر شیاف دیکلوفناک بیرون بیا😂

بله.  روغن حیوانی اگه اصل باشه،  از تجویزات طب اسلامیه برای نرمی دهانه رحم و کانال زایمان

رستا جان این نشیمنی ها بار داخلش پشم گوسفندی هست بنظرتون خوبه برای گرم کردن رحم بگیرم روش بشینم چون ...

بله عزیز.  خیلی هم عالی

یکی از دلایل بریچ شدن بچه،  همین طبع سرد شکم و اندام های تحتانیه

هم کمربند و هم نشیمن های پشمی خیلی خوبن

کمربندش اگه عرضش بیشتر باشه که چه بهتر... 

سلام عزیز.  خوبی؟  سونو رفتی؟ خبری بده...

سلام جان.ممنون که حالمو پرسیدی  

آره رفتم سونو، خداروشکر چسبندگی نبود، آیتم ها هم نرمال بود، سفالیک هم بود الحمدلله.

ولی گفت وزنش کمه! هفته ی ۳۰ ، ۱٫۵۳۰ بود و دکتر سونو می‌گفت تا میتونی شیرینی جات و ماکارونی و برنج بخور.

چون نسبت به رنج نرمال ۲۰۰ گرم کمه.

جفت و شریان ها هم طبیعی بوده، یعنی مشکلی از بابت خون‌رسانی نبود.

حالا من تو منابع خوندم که این رنج‌ رو نرمال گفته، 

نمی‌دونم والا . رستا جان، پسرم هفته ۳۹ که به دنیا اومد ۳ کیلو ودخترم هم اول هفته ی ۴۰ ، ۲٫۶۰۰ بود و هر دوتا هم نه بستری شدن و نه زردی بالایی داشتن. اصلا انگار بچه هام ژن تپلی بدو تولد ندارن.بعدش با شیر مادر خیلی خوب وزن میگیرن و تپل میشن.

با این تفاسیر به نظرت واقعا خیلی کم وزنه؟ ۴ اردیبهشت تاریخ زایمان زده.

گاهی فکر میکنم ممکنه رحمم کوچیک باشه و اجازه رشد بیشتر نمیده؟!😐

از فکر شیاف دیکلوفناک بیرون بیا😂 بله.  روغن حیوانی اگه اصل باشه،  از تجویزات طب اسلام ...

جالب بود برام پرسیدم، اصلشو دارم مادرم خودش درست میکنه، فقط اول باید برم پیش ارتوپد ببینم نظرش راجع به وضعیت سیاتیک و کمرم چیه، بعد همه اینارو جمع بندی میکنم