2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733862 بازدید | 90151 پست
مممون عزیزم  بله ویبک دوم نه ایذه زایمان کردم ماما همراه هم نداشتم و قصد داشتم برم اهواز.ویبک ...

خیلیم عالی😍 از دکتر فرحناز راضی بودی ؟ بیمارستان چطور بود ؟ دکتر اصرار داشت به طبیعی یا از اون دکترایی بود که می‌گفت تا فلان هفته بیشتر صبر نمیکنم و اگه فلان نشه عملت میکنم؟  ماما هم گرفتی ؟ ویبک اولت چند هفته زایمان کردی و وزن بچت چقدر بود؟ و اینکه بیمارستان خصوصیه... بیمت چیه و چقدرشو تقبل کرد.؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با دور سر ۳۳ ، قد ۴۵ و وزن ۲۲۵۰ همه فاکتورهای رشدیش در بهترین حالت بوده.....  چ را گفتن دور سر ...

گفتن مغزش اون قدری رشد نکرده که به اندامش دستور بده برای تنفس و این چیزا. وقتی فوت شد گفتن کبدش خیلی بزرگ شده طوری که توی معاینه حس میشد. دخترم ۳۶ روز توی NICU موند . انشالله عزیزم 🥺 واسه همین دارم دنبال یه دکتر خوب و ماما و بیمارستان میگردم. قبلش هم میخام از طب سنتی داروی پاکسازی رحم بگیرم و طبعشو گرم کنم

واکسنا رو که میزنن. نشه نوزاد رو بخش نوزادان ببرن، بلافاصله تو NICU تزریق میکنن به هر حال،   ...

ممنون عزیزم 💓 من دو شبی که بستری بودم قبل از زایمان دو تا آمپول زدن گفتن برای تکمیل ریه جنینه. راستش من حس میکنم از چشم اینجور شدم.توی یه شرایطی بودیم که خیلی جلب توجه میکرد از دوستان و آشنایان..

سلام  چرا میخوای زودتر زایمان کنی؟ عجله نداشته باش عزیز به بدنت فرصت بده ترشح هورمونای زایمان ...

رستا جان روغن بادوم شیرین برای استفاده با خاکشیر و عسل صبح ناشتا جایگزین داره؟

...

سلام عزیزان

یه مشورت 

من یه بار سزارین شدم دومی شکر خدا خیلی راحت طبیعی ،البته شهر خودم دکتر موافق پیدا نکردم دکترم شهر دیگه اما نزدیک برام دکتر موافق پیدا کرده بود گه خیلی راضی بودم

الان هفته ۳۵ ام

دکترم میگه مشکلی نداره اما خودش نمیاد با بیمارستانش صحبت کرد ظاهرا پزشکا برا ویبک دو مشکلی ندارن و گفتن اگه شیفت ما باشه انجام میدیم،اما حس میکنم کسی قطعی گردن نمیگیره،یکم دودل شدم

نظرتون چیه؟همین بیمارستان زایمان کنم یا برم همون دکتر و بیمارستانی که دوسال پیش ویبک شدم ؟

یه نکته دیگه 

دیروز رفتم دکتر وسونو

هفته ۳۴و۳ روز بودم اما سونو گفت ۳۳ و ۳ روز و گفتن بچه ۱۰۰ تا ۲۰۰ گرم ضعیف تر

ماه پیش که رفتم سونو گفتن مایع دور جنین زیاد ۱۹۰،دیروز گفتن مایع کمه۹۰ باید نوار قلب بدی هفته ای دوبار چون خیلی مایع کم شد

نوار گرفتن گفتن باید نوار ۱۲۰ به بالا نشون بده اما روی ۱۲۰ نوسان داشت گاهی هم کمتر نشون داد قرار شد امروز دوباره نوار بگیرن

نظرتون چیه ؟یکم سردرگم شدم و استرس گرفتم

سلام عزیزان یه مشورت  من یه بار سزارین شدم دومی شکر خدا خیلی راحت طبیعی ،البته شهر خودم دکتر ...

سلام هدیه جان ،خوبی، بچه هات چطورن؟ 

عزیزم از آمل بودی درسته ؟ دکتر موافقت تو شهر خودته یا شهر دیگه! اسمش رو بگو لطفاً

منو یادته دیگه ، هفته ۳۰ هستم ، تو شهر خودمم هیچ دکتر موافقی نیافتم  

ولی شما چون یه ویبک داشتی ،فکر نمیکنم خیلی سخت بگیرم.

دوستان ،من فردا سونوی کالرداپلر دارم.

یه چیزی خیلی فکرمو مشغول کرده، نمی‌دونم چرا حس میکنم تکون های نی نی شبیه دختر قبلیمه، یعنی اینم بریچه؟!  

یعنی اگه باشه من در تعجب میمونم به خدا.

دوستان عزیز و رستا جون من چند تا سوال داشتم، اول اینکه میشه موقع شدید شدن دردهای زایمان از شیاف دیکلوفناک استفاده کرد؟ شاید مسخره باشه ولی ذهنمو درگیر کرده، و اینکه شیاف روغن حیوانی برای نرم شدن دهانه رحم مناسبه یا نه؟

خیلیم عالی😍 از دکتر فرحناز راضی بودی ؟ بیمارستان چطور بود ؟ دکتر اصرار داشت به طبیعی یا از اون دکتر ...

آره ازش راضی بودم بیشتر اصرار ب طبیعی داشت ویبک اولم ۵ سال و خورده ای پیش بود بیمارستان آریا ۳۷ هفته و ۵ روز بدنیا اومد با وزن ۲۵۶۰ هزینه ها دقیقا یادم نیست