2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733862 بازدید | 90151 پست
سلام دوست عزیز  الهی همه به زودی حاجت رواشن به خیر و خوشی و سلامتی الهی من و شما هم به زودی و ...

سلام دوستم...ممنونم الهی آمین انشالله که هم شما هم من و همه کسانی که منتظر هستن برای بارداری زود زود باردار بشن هیچکس اصن طعم انتظار نکشه که واقعن سخته🥺چقد قشن.‌نوشتی اشکام درامد.....انشالله که برامون واقعی بشه ...معجزه خدا شامل ماهم بشه....چشم عزیزم من برا شما دعا شماهم برا من دعا از ته دل که خدا بشنوه صدامون

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستم خدایا ازت خواستم تا شب قدر سال امسال حاجتم و بدی و با نوزاد کوچولوم یا نوزاد تو شکمم بیام تو مراسم احیا بشینم دست به دعا بردارم شکر گزاری کنم  خدایا بد قولی نکنیا من منتظرشم دیگه داره کم کم طاقتم طاق میشه...مگه خودت نگفتیاز هرکسی به اتدازه تواناییش امتحانش میکنی ؟ ینی فکر میکنی بیشتر از این توان دارم نه خدا من خیلی ضعیفم... هرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  

سلام خانما .کسی بوده بخواد ویبک بشه ولی بچه بریچ باشه؟ چکار میشه کرد برای سفال شدن؟ من ۳۲هفته رو پ ...

سلام عزیز

واسه منم ماه ۷ بریچ شد و تا چن روز قبل زایمان سفالیک نشد

سجده های خیلی طولانی با زانوهای باز

چهاردست و پا

پیاده روی مستمر و ضربدار

حرکت گربه

و...

بچه ی بریچ اگه مانعی مثل بند ناف یا فیزیولوژی بدن نداشته باشه حتما سفالیک میشه. واسه سفالیک شدن باید اندام های تحتانی گرم بشن. و رحم به سمت گرمی بره

از مصرف مواد غذایی خیلی سرد مثل لبنیات، خیار و... پرهیز کن

از زیر سینه تا زیر باسن رو با پارچه پشمی ببند و گرم نگه دار

روی کیسه آب گرم بشین

هرشب کمر و شکمت رو با روغن زیتون مالشی به صورت کامل ماساژ بده

و صبحانه ارده شیره بخور با ۷ عدد مویز و ۷ عدد بادام

تا زمان زایمان هم لم دادن و طاقباز خوابیدن ممنوع

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام دوستان سوال داشتم و از شما ها راهنمایی می خواستم  من ده سال پیش سز شدم و الان قصد دارم اگ ...

سلام عزیزم

پزشکا و ماماهای زیادی ویبک قبول میکنن

دکتر امیرآبادی، دکتر مصطفایی، دکتر ترکستانی، دکتر شریفی، بین ماماها، خانوم صابریان، عباسی و خیلی های دیگه...

ببین بیمه و شرایطت به کدوم پزشک و بیمارستان میخوره

بیمه تامین اجتماعی بدون تکمیلی  ممنون میشم بگین اگر کسی شرایطش مثل من بوده کجا زایمان کرده و ب ...

یکی از دوستان بودن با شرایط شما، بعد ۶_۵ سانت بیمارستان میلاد زایمان کرد و راضی هم بود

اگه قصد شما زایمان در بیمارستان دولتیه، حتما از یه مرکز دقیق، سونو داپلر بده... و هفته آخر سونو بیوفیزیکال ...

بعدش فاصله ی دردات کم شد خودتو برسون بیمارستان

میتونی تا ۵ سانت با یه مامای باتجربه و حرفه ای پیش بری بعد بری بیمارستان

اگه قصد داری بیمارستان خصوصی زایمان کنی زنگ بزن و هزینه ی زایمان طبیعی با بیمه تامین اجتماعی رو بپرس

بیمارستانایی که ویبک قبول میکنن...

سلام فداتشم.بی اختیاری اصلا ندارم،در حد۳ثانیه باید اراده کنم تا تخلیه شه،من فقط دکتر کلیه ومجاری ادر ...

اگه خدایی نکرده نخاع آسیب دیده بود که دچار بی اختیاری میشدی!

عزیز شما باید از کسایی که خبره ی طب اسلامی و اعمال یداوی هستن مشورت بگیری. ممکنه با چن ماساژ مشکلت رفع شه

اول باید تشخیص بگیری. خواستی یه سری هم به مطب لیلا تبریزیان بزن

سلام جانم این کارهارو از کی باید انجام داد؟

من از هفته 29 رفتم تحت نظر ماما همراه و ورزش ها رو با کم شروع کردم. از هفته 25 به بعد خوبه دیگه. 

حتی دیرتر هم بشه اشکال نداره. یکم ورزش ها رو بیشتر میکنن

سلام خانما .کسی بوده بخواد ویبک بشه ولی بچه بریچ باشه؟ چکار میشه کرد برای سفال شدن؟ من ۳۲هفته رو پ ...

اصلا نگران نباشین. تو بیمارستان یکی بود بریچ بود لحظه زایمان. ماما همراه اومد و بچشو چرخوند و طبیعی زایمان کرد. البته من این صحنه رو ندیدم. اما دوستم که زایمان کرده بود دید.

حتی خود ماما همراه خودمم گفت میشه بچه رو سفالیک کرد.

و مورد دیگه اینکه هنوز وقت هست که با ورزش بچه سفالیک بشه. پس نگران نباشین

سلام عزیزم. ممنونم. لطف دارین.ان‌شاءالله شما هم بتونی. من ماه ششم بود به نظرم که رفتم پیششون. حالا د ...

ممنون خانم گل خدا بهت خیر بده. وقت و عمرت پر برکت🌸🌸🌸

برای حمایت از وی‌بک و رفع موانع زایمان طبیعی بعد از سزارین در کشور لطفا کلیک کنید و حمایت کنید:  https://www.farsnews.ir/my/c/98954
سلام وقت بخیر  رستا جان من با کمک تاپیک شما تونستم ویبک کنم و دعاگوتونم .  چندبار پیام دا ...

سلام عزیز

تبریک میگم بهتون مامان خانم قهرمان

از تجربه و خاطره ویبکت بگو. با کدوم دکتر بودی کدوم شهر و چطور پیش رفت. تدابیرت رو هم بگو برامون استفاده میکنیم.

برای حمایت از وی‌بک و رفع موانع زایمان طبیعی بعد از سزارین در کشور لطفا کلیک کنید و حمایت کنید:  https://www.farsnews.ir/my/c/98954
اگه خدایی نکرده نخاع آسیب دیده بود که دچار بی اختیاری میشدی! عزیز شما باید از کسایی که خبره ی طب اس ...

اگه شماره ای از لیلا تبریزیان داری،لطف کن بزار،چون هرچقدر میگردم،نه آدرس نه شماره پیدا نمیشه.راستش ما تازه اومدیم تهران،زیاد کسی رو نمیشناسم برای طب اسلامی

سلام فداتشم.الان ۴ماه گذشته و خوب نشدم.شما بعد چند وقت خوب شدین؟

سلام دوست عزیز، متاسفانه منم تجربه این حالت رو داشتم.

بعد از سزارین دومم به این مشکل برخوردم ، دقیقاً مثل شما حس پری مثانه رو نداشتم و خودم در طول روز تایم میزاشتم و میرفتم برای تخلیه ، ببخشید موقع تخلیه هم مشکلی نبود.

منتها من در دوران اوج کرونا بودم مصادف با زایمانم کرونا اومده بود و من حتی دکتر نرفتم.

5 ماه کامل اینطوری بودم و ماه ششم خوب شدم.

از دکتر خودم که پرسیدم علتش رو گفتن از عوارض بارداری هست و ربطی به نوع زایمان نداره.

امیدوارم شما هم به زودی خوب بشی، ولی خواستم بگم من تجربه مثل شما رو داشتم ولی دکتر خاصی نرفتم.

سلام دکتر حسن زاده قبول نمیکنه؟

دوست عزیز شما بابلی هستی ؟ با دکتر حسن زاده تجربه ای داشتی؟

اصلاً حاضر نیستم سمتش برم!!! یه بار با تشخیص نادرست و تجویز دارو به مدت ۴ ماه معده ام رو به فنا داد!! در حالیکه اصلا مشکلی نداشتم و ایشون تشخیص نابه جا داده بود.

[QUOTE=323923586]سلام دوست عزیز، متاسفانه منم تجربه این حالت رو داشتم. بعد از سزارین دومم به این مشکل برخوردم سلامت باشی همیشه ان شاءالله.از نگرانی حالم خیلی بده.ان شاءالله منم خوب شم.خیلی التماس دعا