2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733862 بازدید | 90151 پست
همون روز کیسه آبم ترکید سزارین نخاعی شدم باچسبندگی زیادی ک داشتم ۶ساعت خونریزی داشتم الان اومدم خون ...

سلام عزیزم تبریک میگم، خاستم بپرسم شما علایمی چیزی هم داشتین تو بارداری که چسبندگی داشتین ؟؟الان چرا سز تون کردن ؟؟؟

سلام عزیزم. میزان کم یعنی چقدر؟ در حد لکه بینی؟  چن روزه پاک میشی؟ شما چن ماه پیش زایمان ط ...

سلام . نه لکه بینی نیس . قبلا یادمه مثلا ۳ روز اول دو تا بسته هم تموم میکردم ولی الان نهایت یکی 

قبلا ۱۰ روزه پاک میشم ولی الان حدودا ۷ روزه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به امید خدا. از الان اصلا ذهنت رو به سمت زایمان نبر. تمام سعبت کن از بارداریت لذت ببری و ان شاالله ی ...

خیلی دلم میخواد از بارداری ام لذت ببرم...

ولی دو تا چیز کلافه ام کرده، یکی ضعف و گشنگی که عصرا شدت میگیره، و هر چیزی هم میلم نمی کشه... یکی هم خوابام که نا منظم شده...

سلام مامانا من خيلي نباش. و ورزش و پياده روي كرده بودم جمعه ساعت٤ صبح كيسه اين پاره شد با درد خيلي خ ...

سلام عزیزم

قدم نورسیده تون مبارک

خداروشکر که نی نیتو به سلامت بغل گرفتی🥰

مهم اینه که همه تلاشتو کردی و بی دلیل سز نشدی

ان شاءالله قلبش ۱۲۰ سال برات بزنه❤

جنینم تک شریانی هست.پیاده روی میشه توخونه هم انجام بشه؟ چنددقیقه ورزش باشه فقط الاکلنگ و پروانه و سج ...

تک شریانی بودن بند ناف مشکلی نداره

فقط بهتره داپلر بدی و خونرسانی رو بررسی کنی

پیاده روی فعلا زوده. همون چن نرمش کفایت میکنه

سلام . نه لکه بینی نیس . قبلا یادمه مثلا ۳ روز اول دو تا بسته هم تموم میکردم ولی الان نهایت یکی  ...

خونریزی طبیعی باشه کفایت میکنه

فاصله ی اولین روز ۲ پریودت چن روزه؟

تجربه من میگه وقتی ۱۰ روزه پاک میشی و خونریزی شدیدتره تخمک با تاخیر آزاد شده و فاصله ی ۲ پریودی هم بیشتره

ولی وقتی فاصله ۲ پریود کم میشه، آندومتر خیلی ضخیم نمیشه پس هم میزان خونریزی کم میشه و هم زودتر پاک میشی

یکی از فواید زایمان طبیعی اینه که سیستم باروری رو خیلی قوی تر میکنه. مادری که قبل بارداری مثلا روز ۱۷ تخمک آزاد کرده، بعد زایمان طبیعی ممکنه روز ۱۱_۱۰ آزاد کنه... پس طبیعیه که هم پریودش جلو می افته و هم میزان خونریزی کمتر میشه

از طرفی هم بخاطر بارداری پوچی که چند ماه پیش داشتم، همه اش تو ناباوری ام .... فکر میکنم توهم زدم که ...

درکت میکنم عزیزم. ان شاالله بزودی این روزا سپری بشه و لگداش رو که حس کردی حسابی باورت بشه😉

بچه ها سلام

خوبید؟

من روز ۱۷ دوره.الان ۳ روزه لک بینی دارم.خیلی هم کم نیست.متوسطه.پسرم یک سالو نیمشه شیر میدم.کسی شرایط مشابه من داشته؟تا الان اینجور نشده بودم.چی کنم خوب بشم

الاکلنگ خطر نداره؟ روزی چند دقیقه؟ شماویبکی بودید؟

الاکلنگ به اون شکلی که واسه باردار گفته شده، خیر... مشکلی نداره

هربار بیکار بودی ، تلوزیون می دیدی و... میتونی پروانه و الاکلنگ رو انجام بدی

از روزی چن دقیقه شروع کن، ماه ۸ و ۹ بیشترش کن

بله. من ۲ سری ویبک شدم

بچه ها سلام خوبید؟ من روز ۱۷ دوره.الان ۳ روزه لک بینی دارم.خیلی هم کم نیست.متوسطه.پسرم یک سالو نیم ...

سلام عزیز. خوبی؟

یعنی ۱۵ روز بعد اولین روز پریود، استحاضه متوسطه شدی... درسته؟

خونریزی پریودت کم نبود؟ 

واسه پاک شدن سویق عدس بخور

استحاضه از ضعف بدنه‌. اگه خسته ای سعی کن بیشتر استراحت کنی. استرس رو از خودت دور کن

بیشتر به خودت برس. سبزی تره زیاد بخور، آبگوشت، پیاز+نیمرو با تخم مرغ محلی‌، مغزه جات و...

ولی چیزی که بخوای زود جواب بگیری سویق عدسه