2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733917 بازدید | 90151 پست
سلام عزیزان شیاف مغربی رو از کی باید شروع کنیم. من دو سه روزه وارد ۳۷ شدم هرشب باید بذاریم؟ و اینک ...

ان شاالله بسلامت بگذرونی. من از هفته ۳۸ به بعد اوایل شبی یکی و بعد شبی دوتا استفاده میکردم. 

اخر کسی رو پیدا کردی برای زایمان؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همون روز کیسه آبم ترکید سزارین نخاعی شدم باچسبندگی زیادی ک داشتم ۶ساعت خونریزی داشتم الان اومدم خون ...

سلام عزیزم

قدم نورسیده تون مبارک. خداروشکر که نی نیتو به سلامت بغل گرفتی

شما کمخونی عزیز... به خودت برس. سوپ ماهیچه، کباب گوسفندی، جگر و دل و قلوه زیاد بخور و سبزی تره رو تو رژیم غذایی روزانه ت بذار

اگه نگرانی، یه تست CBC بده جوابش یه ساعته آماده میشه

سلام دوستان من ماه هفت بارداریم و بارداری دومه اولی رو اجباری سزارین شدم خواهشا کمک کنید برای ویبک ش ...

سلام عزیز

مصرف ترشیجات و مواد قابض ممنوع

طاقباز نخواب. لم نده. حرکات تند و جهشی نداشته باش

سجده های طولانی داشته باش و نرمشای الاکلنگ و پروانه رو هم انجام بده

یه سونو داپلرم بده و وضعیت خونرسانی شریان ها رو بررسی کن

سلام عزیزان شیاف مغربی رو از کی باید شروع کنیم. من دو سه روزه وارد ۳۷ شدم هرشب باید بذاریم؟ و اینک ...

سلام عزیز

فعلا با ۱۰۰۰ میل عمیق شروع کن. از هفته ۳۹ تعداد و دفعاتشو بیشتر کن

سلام سامی جان ، خوبی انشالله که ایندفعه به لطف خدا و عنایت اهل بیت که بهشون متوسل شدم بارداری سالمی ...

به امید خدا. از الان اصلا ذهنت رو به سمت زایمان نبر. تمام سعبت کن از بارداریت لذت ببری و ان شاالله یه بارداری و یه زایمان خوبی داشته باشی💜

سلام دوستان . یه سوال داشتم . من اردیبهشت امسال زایمان طبیعی کردم و ۴ ماه بعد یعنی مهر پریود شدم ولی حجم خونریزی هام نسبت به قبل خیلی کمتر شده دکتر هم هنوز نرفتم به نظرتون طبیعی هس ؟ برای بارداری مجدد مشکلی ایجاد نمیشه ؟

سلام دوستان . یه سوال داشتم . من اردیبهشت امسال زایمان طبیعی کردم و ۴ ماه بعد یعنی مهر پریود شدم ولی ...

سلام عزیزم. میزان کم یعنی چقدر؟ در حد لکه بینی؟ 

چن روزه پاک میشی؟

شما چن ماه پیش زایمان طبیعی داشتی و بدن همه ی سموم و اخلاط کثیف رو حین زایمان از بدن دفع کرده و رحم کاملا پاک شده

وقتی بعد ۵ ماه پریود میشی طبیعیه که خونریزی زیاد نباشه... که رفته رفته میزانش بیشتر میشه

اگه بچه ت دختره، چن دوره ایام غیرپریود دمنوش رازیانه بخور

سلام مامانا من خيلي نباش. و ورزش و پياده روي كرده بودم جمعه ساعت٤ صبح كيسه اين پاره شد با درد خيلي خيلي شديد رفتم بيمارستان نوار قلب بچه خيلي پايين بود سريع اورژانسي سر كردن گفتن بند ناف خيلي قوي بوده و دور گردنم پيچيده بوده برا همين دو روز درد داشتي ولي بچه نميتونستن بياد پايين شانس اوردي خدا بهت رحم كرده كيسه اب پاره شده كه اومدي ما فهميديم

خيلي خوشحالم تلاشمو كردم خدا خودش بهترين تصميم و برام گرفت و منو هدايا كرد خداروشكر نشونه بهم داد كه سريع فهميديم اصلا از تلاش براي زايمان طبيعي پشيمون نيستم و حتما صلاحم نبوده

سلام عزیز مصرف ترشیجات و مواد قابض ممنوع طاقباز نخواب. لم نده. حرکات تند و جهشی نداشته باش سجده ه ...

جنینم تک شریانی هست.پیاده روی میشه توخونه هم انجام بشه؟ چنددقیقه ورزش باشه فقط الاکلنگ و پروانه و سجده؟