2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733927 بازدید | 90151 پست
استاتر اینایی ک زایمان ویبک ۱و۲ و۳ داشتن از لهاظ چسپندگی سونو دادن ینی چسپندگی باشه ویبک انجام نمیدن

واسه همه ی کسایی که سزارین شدن، به دلیل وجود چسبندگی رحمی، داپلر جفت الزامیه

بررسی داپلر شریان های رحمی هم خونرسانی به جنین ر  بررسی میکنه و بهتره انجام بشه. مخصوصا اگه بچه رشد بالایی نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@rasta10     رستا جان سلام ممنون از این که انقد خوب و مهربونی به همه سوال ها پاسخ م ...

سلام عزیزم

اکثر پزشکایی که ویبک انجام میدن افراد معتقدی هستن

دوستم اولی رو طبیعی بود. سر دومی با دکتر موید محسنی بود. متاسفانه واسش صبر نکرد و بردش سز! ایشون خیلی مومن و بااخلاقن ولی نمیدونم چرا گاهی ادامه نمیدن

من با دکتر شریفی و دکتر مصطفایی ویبک داشتم. هردو مومن، معتقدن و من خیلی از هردو راضی بودم... اصلا پولکی هم نیستن. 

ولی هیچ وقت نمیگم شما بری باهاشون زیمان کنی یا نه!

خودت باید تصمیم بگیری... با توجه به شرایطی که داری، نوع بیمه، توقعاتی که از پزشک داری و...

پزشک یا ماما، هرقدرم بامهارت و باتجربه باشن، اول و آخر فقط خداست...

از بین پزشکا دکتر ترکستانی، موید، شریفی، مصطفایی

و ماما، صابریان و...

ویزیت شو ببین کدومشون به دلت می شینه

سلام دوستان من اردیبهشت سزارین کردم چندسال باید از سزارینم بگذره تا بتونم ویبک کنم

بهتره اختلاف سزارین و ویبک حداقل ۲ سال باشه

هرچند از ۱۸ ماه به بعد مانعی نیست... اما هرقدر فاصله بیشتر باشه ایمن تره

۲/۵_۲ سال فاصله ی خوبیه

شما فعلا شیردهی بچه ت رو تکمیل کن. ۱۸ ماهگی بچه ت کم کم اقدام کن

انشاالله🤲 نه عزیزم، دومی هم سزارین شدم🤦میگم پاره شدن کیسه ی آب بدون درد و پیشرفت واسم شده یه تراژ ...

خیره ان شاءالله

نگران نباش. ان شاءالله این بار موفق میشی❤

توکلت به خدا باشه

دوستان تو طب سنتی چیزی به نام قرص کمر داریم؟کسی میدونه چیه؟بعد از سزارین کمردرد داغونم کرده

قرص کمر تو عطاریا به صورت نر و ماده فروخته میشه

نر و ماده رو حرارت میدن پوستش که شکست موادشو بعد آسیاب، با کمی نخود خام ، مورد و زرده تخم مرغ محلی خمیر میکنن. به کمر میمالن تا صبح بمونه

چن بار انجامش میدن. واسه رفع مشکلات کمر، رحم و...

شما میخاهین ویبک بعد از دوبار سزارین انجام بدین بسلامتی انشالله موفق باشی  بمن هم خبر بدی اگ تو ...

انشاالله.

چشم، اگر تونستم خبر میدم ولی اگه نتونستم هم شما امیدت به خدا باشه، بالاخره شرایط هرکسی متفاوته.

فعلا که دقیقه ی نود سرما خوردم😁

سلام خانوما.هجده هفته رفتم سونو.تو دلیم پسره.😄الان با سونو بیست ویک هفته ام.چه کارهایی لازمه انجام ...

مبارک باشه 

از سزارین چند سال میگذره؟

بچه ی اولتون چیه؟

وزن اولم :    ۶۵.۵۰۰       وزن فعلی:۶۱      وزن هدف :۵۸
سلام عزیزم اکثر پزشکایی که ویبک انجام میدن افراد معتقدی هستن دوستم اولی رو طبیعی بود. سر دومی با د ...

رستا جان من بیمه ندارم و پزشک خوب مهربون و مومن و این که خدا رو و سلامت من و فرزندم رو در نظر بگیره میخوام 

خیلی فرصت برای گشتن و ویزیت شدن ندارم و این که یعنی همسرم وقت نداره اصلا منم هم اینجا کسی رو ندارم و تنهایی هم شرایط رفتن ندارم 

شما اگه بخوای گزینه های اصلی رو نام ببری کیا هستن؟

حالا با توکی به خدا خودم یکی انتخاب کنم؟

واقعیت مویدی و ترکستانی و همین طور لباف رو تحقیق کردم و مورد قبولم نبود

میخوام یک زره سرش خلوت تر از این ۳تا دکتر باشه