2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733917 بازدید | 90151 پست
سلام عزیزم اکثر پزشکایی که ویبک انجام میدن افراد معتقدی هستن دوستم اولی رو طبیعی بود. سر دومی با د ...

یک سوال شما چی شد که دکترت رو عوض کردی و برای ویبک دوم مصطفایی رو انتخاب کردی؟

کدوم به نظرت بهتر بود؟ از لحاظ وقت دهی و خلوتی مطب و و حرفه ای بودن با خدا بودن ؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام خانما کسی بوده مشکل منو داشته باشه،من خیلی دلم میخاد بچه دار بشم ولی شوهرم اصلا راضی نمیشه ۴سال ...

منم شوهرم همینطور بود و میگفت کلا بچه دار نشیم...

خانوادش و مخصوصا مادرش اینقدر گفتن که راضی شد  . 

شما هم از طریق اونا باید وارد بشی مثلا به عنوان درد دل به مادر شوهر یا خواهر شوهرت بگو و بگو که به حرف من اهمیت نمیده شاید شما بگین راضی بشه

مادر شوهر من میگفت هی به شوهرم اگه بچه تو رو می دیدم دیگه راحت میمردم آرزویی نداشتم و میترسم بمیرم بچتو نبینم و...

خدایا شکرت...
سلام عزیزم چه خبر ؟

هیچی خواهر ☹️

تیکرم هم تبریک شد و من همچنان مبارک نشدم😒

شانس آورده که سرما خوردم و فعلا اولویتم درمان اونه وگرنه میدادم بکشنش بیرون که دیگه تو خونه ی اجاره ای جا خوش نکنه😡

انشاالله. چشم، اگر تونستم خبر میدم ولی اگه نتونستم هم شما امیدت به خدا باشه، بالاخره شرایط هرکسی مت ...

سلام عزیزم

واسه سرماخوردگیت دمنوش پونه+آویشن بخور

قرص ای سی سی و دمنوشای لعاب دار بخور، به سرفه نرسی

سلام خانوما.هجده هفته رفتم سونو.تو دلیم پسره.😄الان با سونو بیست ویک هفته ام.چه کارهایی لازمه انجام ...

سلام عزیزم. مبارکه

جنسیت بچه اولت چیه؟ ان شاءالله به سلامت و عشق بغلش بگیری

فعلا نیاز به کاری نیست... انار شیرین زیاد بخور صفرای بدنت تعدیل شه

رستا جان من بیمه ندارم و پزشک خوب مهربون و مومن و این که خدا رو و سلامت من و فرزندم رو در نظر بگیره ...

سلام عزیز

بدون بیمه که خیلی هزینه ت زیاد میشه. اگه تهرانی، بین بیمارستانا هزینه ی بیمارستان امید از همه جا به صرفه تره. البته بازم تحقیق کن

اگه مویدمحسنی و ترکستانی به دلت ننشستن، بین پزشکای مذهبی میمونن امیرآبادی، مصطفایی و شریفی

اینکه کدوم بهترن، بستگی به انتظار و سطح توقعت از یه پزشک داره

یک سوال شما چی شد که دکترت رو عوض کردی و برای ویبک دوم مصطفایی رو انتخاب کردی؟ کدوم به نظرت بهتر بو ...

من دکترمو عوض نکردم عزیز

با دکتر شریفی بودم. ایشون روز زایمانم تهران نبودن، دکتر مصطفایی رو واسم هماهنگ کردن

از دکتر مصطفایی هم خییییلی راضی بودم

از نظر ایمان، اخلاق، دلسوز بودن و سایر معیارها، هردو خیلی خوبن‌

من ویبک اولمو با دکتر شریفی بودم‌ دومی رو با دکتر مصطفایی. از هردو هم راضی بودم

ولی به نظرم اومد دکتر مصطفایی حمایت بهتری واسه ویبک و زایمان طبیعی دارن

دکتر شریفی حمایتشون بستگی به میزان مصمم بودن مادر داره. البته بخیه زدنشونم خیلی تمیز و عالیه

دکتر امیرآبادی هم فوق العاده مذهبی و دلسوز هستن و خیییلی هم حامی ویبک‌‌‌... 

بازم میگم.‌‌.. انتخاب پزشک، بستگی به سطح توقعت از پزشک داره

با هرسه ویزیت شو ... بینشون انتخاب کن

اگه نظرت رو ماماست، خانوم صابریانم هستن

من دکترمو عوض نکردم عزیز با دکتر شریفی بودم. ایشون روز زایمانم تهران نبودن، دکتر مصطفایی رو واسم هم ...

سلام عزیزم

وقتتون بخیر

من ساکن شهرستانم و اینجا ویبک نمیکنن

منم میخوام اقدام به بارداری کنم؛بنظرتون دکترایی که معرفی کردید ویزیت آنلاین هم دارند؟

سلام عزیز چه خبر؟ هنوز دردت نگرفته؟

نه خواهر😭😭😭😭

سرما که خوردم ، دو سه روز هم هست یکی از دنده هام درد میکنه نه میتونم بخوابم، نه نفس بکشم، نه یه سرفه کنم که سینه ام سبک بشه.

حالا خدا بخواد فردا میرم دکتر ببینم نظرش چیه.

خودم که دیگه کم آوردم، توی بد مخمصه ای افتادم😫😫