2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733862 بازدید | 90151 پست

سلام خواهرا.۱۲روزه پسرمو به روش سنتی ختنه کردیم،اما هنوز یدونه بخیه نیوفتاده،انگار تو گوشت گیرکرده فقط سرش پیداست.دسترسی به دکتر ندارم‌.کسی تجربه مشابه داره؟چیکار کنم؟

سلام خواهرا.۱۲روزه پسرمو به روش سنتی ختنه کردیم،اما هنوز یدونه بخیه نیوفتاده،انگار تو گوشت گیرکرده ف ...

با پماد چشمی تتراسکلین چرب کن همیشه خودش میوفته نرم میشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام مامان ها انقباض چه شکلیه؟ همین سفت شدن شکمه ؟ 

من وقتی یکمی راه میرم شکمم مثل سنگ سفت میشه تا زمانی هم که دراز نکشم این حالت سفتی هست ، یعنی دوقدم هم نمیتونم راه برم در این حد ، غذاهم که بخورم معدم پر باشه بیشتر اذیتم  ، شماهم این حالت داشتین؟ طبیعیه یانه؟ 

دکتر بهم آمپول پرولوتون داده افته ای یکی بزنم ولی فرقی نکردم همچنان همونطوری ام خیلی اذیتم 

سلام عزیزم آهن با جذب بالا لیپوزومال هست. با ویتامین سی مصرف کن که جذبش بالا بره تحت نظر طب اسلامی ...

سلام رستاجوننن چطوری عزیزم، چقد دلم برای اینجا تنگ شده بود😍 دخترم سه ماه و خورده ایشه ها😍😍عروسکی شده برای خودش. نمیدونم منو یادت هست یانه، ویبک شیرازیتونم😁 باز سوال دارم من، من طبق تحقیقاتی که کردم طبعم بلغمه، خیلی اذیتم بخاطر سردی شکم و پهلوهام، خلط گلوهم گاهی دارم، برای اصلاح مزاج باید چیکارکنم؟

سلام ، من یک روز قبل از تاریخ پریودیم بی بی چک زدم ،جواب داد، به خود داروخانه بگو یه مارک معتبر بهت ...

ممنون عزیزم ، بی بی چک مثبت شده بچه ها 

کی برم آز خون، می ترسم مثل دفعه قبل بارداری پوچ باشه، تیر ماه سقط کردم

سلام بچه‌ها یه روز از تاریخ پریودم گذشته، تست بی بی چک جواب میده؟ چه مارکی بگیرم ، راهنمایی ام کنی ...

سلام. ان شاالله خیره

ان شاالله این سری مشکلی نیست نگران نباش

آزمایش زودتر از بیبی چک نشون میده. اگر همین الان هم بری آزمایش  نشون میده. ولی صبر کن سه چهار روز بگذره

من اومدم یه خبر خوب برای یزدی های تاپیک داشته باشم....اون خبر خوب اینه که بیمارستان مجیبیان مجهز به ...

سلام میشه جوابمو بدین. میخوام باردار بشم تنبلی دارم پیش چه دکتری برم؟؟ ی دکتر کاربلد و دلسوز میخوام

پروفایل خودمم کپی نشه
سلام میشه جوابمو بدین. میخوام باردار بشم تنبلی دارم پیش چه دکتری برم؟؟ ی دکتر کاربلد و دلسوز میخوام

سلام عزیزم خیلی ها که تنبلی تخمدان دارن با ورزش کردن باردار شدن

سلام دوستان من امروز باید میرفتم غربالگری سه ماهگی اما چون جمعه هست یا تعطیله یا اگرم هست سونوگراف خانم ندارن و فقط آقاست

برای همین امروز نمیتونم برم

به نظرتون ضروریه سونو غربالگری؟

سلام خواهرا.۱۲روزه پسرمو به روش سنتی ختنه کردیم،اما هنوز یدونه بخیه نیوفتاده،انگار تو گوشت گیرکرده ف ...

می افته. نگران نباش

اگه خشکه بهش پماد آلفا بزن

پماد تتراسایکلین ۳٪ هم که واسه پیشگیری از عفونته

واسه پسر من یه بخیه ش ۱ ماه بعدش افتاد. بعد ختنه اصلا دکترم نبردم. فقط چون تازه بود پمادش میزدم

سلام مامان ها انقباض چه شکلیه؟ همین سفت شدن شکمه ؟  من وقتی یکمی راه میرم شکمم مثل سنگ سفت میش ...

سلام عزیز

سعی کن استراحت کنی. تو این هفته نباید انقباض داشته باشی

واسه اطمینان میتونی NST بدی که مطمئن شی 

بدنتو از سرما حفظ کن. خود سرما هم قابضه

شلغم، تره، سیب و به زیاد بخور