2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733917 بازدید | 90151 پست
باران جانم من از نظر علمی واقعا اطلاعاتی درباره روزه در بارداری ندارم!  اون سالی که با هم ...

‍ #سلسله_احادیث_پزشکی طبّی

⚜ امام باقر علیه السلام:

«مُحَمَّدُ بْنُ يَحْيَى عَنْ أَحْمَدَ بْنِ مُحَمَّدٍ عَنِ ابْنِ مَحْبُوبٍ عَنِ الْعَلَاءِ بْنِ رَزِينٍ عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ مُسْلِمٍ قَالَ سَمِعْتُ أَبَا جَعْفَرٍ ع يَقُولُ الْحَامِلُ الْمُقْرِبُ وَ الْمُرْضِعُ الْقَلِيلَةُ اللَّبَنِ لَا حَرَجَ عَلَيْهِمَا أَنْ يُفْطِرَا فِي شَهْرِ رَمَضَانَ لِأَنَّهُمَا لَا تُطِيقَانِ الصَّوْمَ وَ عَلَيْهِمَا أَنْ يَتَصَدَّقَ كُلُّ وَاحِدٍ مِنْهُمَا فِي كُلِّ يَوْمٍ يُفْطِرُ فِيهِ بِمُدٍّ مِنْ طَعَامٍ وَ عَلَيْهِمَا قَضَاءُ كُلِّ يَوْمٍ أَفْطَرَتَا فِيهِ تَقْضِيَانِهِ بَعْدُ.»

زن باردار که زاییدنش نزدیک است و زن شیرده ای که شیرش اندک است؛ گناهی بر ایشان نیست که روزه خود را در ماه رمضان بخورند، چون ایندو تحمل روزه را ندارند، و باید برای هر روزی که روزه گرفته نمی‌شود، یک مد غذا صدقه دهند و بعدا روزه را قضا نمایند.

📓 منبع : الکافی، ج۴، ص۱۱۷
من لا یحضره الفقیه، ج۲، ص۱۳۴
تهذیب الأحکام، ج۴، ص۲۳۹

⚠️ طب جدید می‌گوید روزه در سه ماهه‌ اول بارداری ممنوع است اما مطابق روایات، روزه در اواخر بارداری منع دارد و نه در اول آن.
طبق نظر علامه مجلسی دوم؛ باردار، از ماه هفتم و احتمالا ماه ششم به بعد، مصداق (الحامل المقرب) است و می تواند روزه نگیرد.
هر مد طعام یعنی ۷۵۰ گرم غذا (مثل نان و برنج و...) که بابت هر روز که روزه نگیرند باید به فقیر صدقه بدهند و (در صورت توانایی) تا قبل از ماه رمضان سال آینده آن ها را قضا نمایند.

⚠️ روزه در شیردهی:
روزه برای مادران شیرده، در صورتی که موجب ضعف شدید یا سردرد شدید ایشان نشود، بسیار خوب و واجب است.
برای افزایش شیر و املاح آن و ضعیف نشدن، خوراکی های زیر در سحر و افطار میل شود:
سویق کامل، سویق نخود، نخود و آب نخود، شیرخرما، شیر عسل، تره، شوید، کاسنی، کاهو، برگ چغندر، ترب و تخم ترب، زیتون،، بادمجان سرخ شده در روغن زیتون، پیاز.

#روزه #ماه_رمضان
#بارداری #رمضان 🌙
#روزه_در_بارداری
#روزه_در_شیردهی

@tebbartar313

الهی وربی من لی غیرک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته مصرف کندر خیلی باید با احتیاط باشه

مثلا خیراندیش میگه اول باید مطمئن شد که طبع جنین رو به سردیه بعد کندر مصرف کرد

چون کندر گرم و خشکه جنینی که طبع گرم داره کندر هم استفاده بشه گرمی بیش از حد به مغز میده و علت بی قراری بعد از تولد و بیش فعالی بعد از اون همین مصرف بی رویه کندر هستش

تازه کندر رو هم نباید مصرف بی رویه داشت مثلا هر روز یه نخود قورت بده

باید هفته ای یک بار بذاره توی دهنش با بزاق دهان قاطی بشه و کم کم جویده بشه تا عصاره اون جذب بزاقی بشه

دکتر داوود هم میگه باید جویده بشه

😅 سرت شلوغه، مریضا رو باهم قاطی کردی🤪 من زهرا مشهدی ام. زایمان کردم دیگه، منتهی یکونیم سال پیش.😉 ...

عهههههه عههههه آقا سلام علیکم، زهرا خانم مشهدی، چقدر ذوق مرگ شدم باریک الله ، شما هم بارداری....عجب سال پربرکتی....ماشاالله و لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم...

من اومدم یه خبر خوب برای یزدی های تاپیک داشته باشم....اون خبر خوب اینه که بیمارستان مجیبیان مجهز به اتاق lDR شده و امکان حضور همسر و همراه در تمامی مراحل زایمان مهیا شده، و این اولین بار هست که توی یزد همچین امکانی بوجود اومده....جای خرسندی است...

ضمن اینکه خوشبختانه خودم حضوری پرسیدم و گفتند دکتر مهدیه مجیبیان هم ویبک قبول میکنند...

الان پزشکانی که توی یزد ویبک قبول میکنند دکتر مهدیه مجیبیان و دکتر سمیرا سلطان پور و دکتر زینب رمضانخانی هستند....الحمدالله....

شروع لیست اسفند ۱۴۰۱

هدیhoda  ✅ ویبک    - دکتر شریفی❗( 2 سزارین . دو ویبک  )

kiankochool     هفته ۴۱   ؟

fezzzeh        ✅ویبک _ دکتر مصطفایی

۲۰۲۰mary     سزارین

سامی۸۸‍        هفته ۴۰( ویبک با ماما فخار. بارداری سوم)

26bahar26      هفته ۳۹

avajan78        هفته ۳۸

خاطره_68‍      هفته ۳۷❗ (۲سزارین)

yass1368    هفته ۳۶❗(۲ سزارین)  

همدم۱خدا           هفته ۳۵

golmohammadi    هفته ۳۴

ماهگلی            هفته ۳۳

mohades74      هفته ۲۷❗( ۲ سزارین. سال ۹۶بعلت بریچ بودن و  سال۹۸)

هم اتاقی     هفته ۲۷❗(۲سزارین سال ۹۴ و ۹۶ - علت سزارین دفع مکنیوم)

مامانی۱۲۳     هفته ۲۶

zeyghami  هفته ۲۶

بانو_زمزم      هفته ۱۹  (یک ویبک . بارداری سوم)

باران ۷۳       هفته ۱۷ (دو ویبک  با ماما صابریان و مامای بیمارستان  اردبیل. بارداری چهارم)

yasna4444   هفته ۱۶

hemase      هفته۱۳❗(2سزارین. ۷ سال پیش. دومی  ۱۶ ماه پیش )

وذالنون    هفته ۱۱ ❗(2سزارین. یک ویبک  با دکتر مصطفایی. بارداری چهارم )

زهرا_69  هفته ۶  (یک ویبک، مشهد . بارداری سوم)

ما هم یه رسمی داریم بهش میگن حموم زائو از شب قبل یه داروی خاصی رو از عطاری به اسم داروی سر و کمر می ...

مواد این دمنوشی که گفتین چیه عزیزم؟ 

کسانی که زیبایی اندیشه دارند، زیبایی تن را به نمایش نمی‌گذارند.
مواد این دمنوشی که گفتین چیه عزیزم؟ 

اسمش یادم رفته

فکر کنم فوفَل باشه

چون سر دوتا بارداریم رفتم عطاری گفتم داروی زایمان میخوام

همه رو خودش اندازه هاش رو میدونه و میذاره تو پلاستیک

مثل همین داروی سر و کمر

نمی دونم ترکیباتش چیه فقط میدونم شب قبل از حمام ده روزگی آماده می کنن و روی کمر و ملاج سر میمالن تا صبح جذب بشه

برای گرم کردن کمر و سر استفاده میشه

چون موقع زایمان خیلی فشار به سر میاد وقتی زور میزنی

😅 سرت شلوغه، مریضا رو باهم قاطی کردی🤪 من زهرا مشهدی ام. زایمان کردم دیگه، منتهی یکونیم سال پیش.😉 ...

چرا فک میکردم الان هفته های آخری؟🙄

حتما باردار بودی یادت نیست😅😅

سلام عزیزم الحمدلله. ان شاءالله همیشه سلامت باشید پسرم خوبه خداروشکر خیلی داداششو دوس داره ولی اص ...

دیگه می‌دونه داداشش هم تیمشه😅ان شاالله رابطه ش با خواهرشم به زودی درست میشه

اره الحمدلله خیلی خوب باهم مچ‌شدن،موقع بازی و شلوغ کاری های اون دو تا  این هم هبجای میشه و‌جیغ میزنه و دست و پاشو میکوبه به زمین

بچهها هم خیلی دوسش دارن و هواشو دارن 

فقط گاهی وقتی سینه خیز یا ۴دست و پاست، پسر دومی می‌ره میشه رو پشتش یا دراز می‌کشه و سرشو‌میذاره رو‌پشتش😅 خیلی دوسش داره انگار آرامش میگیره باهاش😁

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.
من اومدم یه خبر خوب برای یزدی های تاپیک داشته باشم....اون خبر خوب اینه که بیمارستان مجیبیان مجهز به ...

افففرین چه عالی

خداخیرت بده گفتی 

خودتم ان شاالله بنا داری یزد زایمان کنی؟

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.