2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733917 بازدید | 90151 پست
دوستان عزیز این تصویر پایینو ببینید میخوام بچه م رو ببندم به خودم آغوشی دارم ولی بدردم نخورد میخوا ...

سلام، من یه فیلم دارم. خودم هنوز شرایط امتخانش رو نداشتم🤰🤣

نمیدونم چطور براتون بفرستم.

میخواید درخواست بدید شماره مو بدم تو ایتا، بله، یا سروش نیتونم براتون بفرستم.

" اگر حکومت اسلامی با ملاحظه مصالح عمومی کشور، مقرراتی رو اعلام کنه، همه باید عمل کنند" و اما در ...

رستاجان ممنون بابت همه توضیحاتت و وقتی که گذاشتی.

خیلی خوبه که راجع به این مساله بحث شد. برای من یه موضوعاتی بطور کلی روشن شد. یعنی یه بخشی از این موارد تو ذهن من شخصا تو هاله ای از ابهام بود.

یه انگیزه ای شد که برای اطمینان و تثبیت، بیشتر درموردشون مطالعه و تحقیق کنم.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

" اگر حکومت اسلامی با ملاحظه مصالح عمومی کشور، مقرراتی رو اعلام کنه، همه باید عمل کنند" و اما در ...

فقط سوالی که خاصه راجع به واکسن زدن خیلی وقته توی ذهنم شکل گرفته و دوست دارم شما نظرت رو راجع بهش بگی، اینه که یک وقتی شخصی شرایط، امکانات و اصلا صلاحیت این رو نداره که تحقیق کنه، یا در نهایت تحقیق میکنه و به نتیجه مشخص و قابل اطمینانی نمیرسه و تزریق واکسن رو حالا در هرموردی انجام میده. در اینصورت تاثیر امدادها و تفضلات غیبی چی میشه؟ بحث تاثیر صدقه و رفع بلا و...؟

همش این توی ذهنم هست که علاوه بر هوشمند بودن بدن و دفع خطرات احتمالی واکسن حالا بصورت کامل یا دست و پا شکسته، باید قائل به لطف و عنایت امام زمان(عج) و رفع بلا از مظلومین آخرالزمان هم باشیم.

البته که این‌مجوزی نیست که ما خودمون با دست خودمون این اشتباه رو مرتکب بشیم. منظورم بصورت کلی و منظومه ای بود. خب قطعا یه عده ای به اطمینان نمیرسن و بخاطر تردیدی که در نهایت دارن، کار اشتباه خواه ناخواه انجام میگیره.

سلام عزیرم من خیلی کم میام اینجا آره من وی بک کردم با دکتر حاجی باقری

سلام عزیزم. ممنون از جوابت

من ان شاءالله هفته آینده میخوام برم پیششون ویزیت بشم و باهاشون صحبت کنم. چون فعلا با هیچ مامایی توی شیراز برای ویبک همکاری نمیشه. و من ناچارم فعلا با ایشون جلو برم تا ببینیم خدا چی میخواد.

سلام عزيزم  خوشبختم منم شیرازی هستم  پیش کدوم دکتر طب سنتی میرید؟  توی یکی از پیام ...

سلام همشهری جان. یه کلینیک طب سنتی توی خیابون فلسطین هست بنام سلامتکده طب سنتی، که زیر نظر دانشگاست، و اساتید علوم پزشکی اونجا فعالیت دارن. مدیر گروهشون دکتر جلادت هست، که من فقط یکی دوبار پیش ایشون رفتم اونم از سر استیصال. اینطور نیست که زیر نظر شخص خاصی باشیم. خانواده هم گهگاهی به ایشون مراجعه میکنن. دکتر خیلی خوب و معتقدی هستن. اونجا تمام کارای یداوی مثل حجامت و بادکش و... هم انجام میشه. یه داروخانه مجهز هم دارن

عزیزم صحبتای شما درست فقط یک سوال می پرسم امام معصوم کسیه که نسبت به تمامی علوم آگاه است و اشتباه ن ...

هوای نفس داره؟؟؟؟

لطفاً یه خرده حرفاتون رو مزمزه کنید بعد بزنید...

دوست ندارید واکسن بزنید، خب نزنید!

رهبری رو تو این زمینه صاحب نظر نمیدونید، ندونید!

اما حق ندارید بگید هوای نفس داره...

تهمت به یه مومن معمولی خیلی عواقب داره دیگه چ برسه به ولی فقیه... واقعا از عواقب دنیوی و اخرویش نمی ترسید؟؟؟

خیلی از علما و عرفا هوای نفس ندارن...

ولی فقیه اگه برای شما مقدس نیست، برای خیلی ها هست، پس حواس تون به حرفی که میزنید باشه...

واقعا؟؟ من برا بیرون میخواستم. بعد از بارداری و زایمان و اسباب کشی و...اینقدر عصبی شدم که تربیت دختر ...

می فهممت. بهت حق میدم

ولی دخترا وقتی لج میکنن و پرخاش میکنن به محبت و نوازش نیاز دارن

مخصوصا بعد تولد بچه جدید با وجود علاقه ی خیلی زیادی که بهش دارن، از اینکه مادر مثل قبل بهشون رسیدگی و توجه نمیکنه خیلی دلخور میشن و بازخوردشو با جیغ و پرخاش و لج نشون میدن

سعی کن بیشتر بغلش کنی و ببوسیش و ازش تعریف و تمجید کنی

دختر منم با وجود همه ی عشقی که به داداشش داره اما این یه سال خیلی روحیه ش آسیب دید

حتی صریح به زبون میاره کاش مثل قبل همیشه بغلتون بودم😔

اخه میترسم بعدا بشم تجربه بقیه؛یه جوری بشه بگم این چه کاری بود صاف صاف میرفتم سزارین میشدم دیگه. دک ...

هرجای دنیا هم که باشه موفقیت ویبک، بسته به شرایط مادر حدود  ۷۶_۴۰ درصده

شرایطت نرمالم باشه باز احتمال سزارین شدنت هست...

اگه منظور شما از تجربه ی بد، سزارینه... خب این جزء جدایی ناپذیر زایمان ما ویبکی هاس و هرچند ناخوشایند... اما از اول باید پی اونو به تنمون بمالیم بعد داوطلب ویبک بشیم😁

آمار همه ی دنیا همینو میگه

ولی اگه منظورتون اینه خیییلی ریسک پذیر باشن... خب هر پزشکی ریسک پذیرتره قطعا آمار سزارینش پایین تره ولی به همون اندازه ریسک و آمار پارگی رحمش بیشتره و در حقیقت خود ماییم که این جرات رو بهش دادیم که ریسک کنه

وگرنه قبلش ازمون امضا میگیرن اگه بلایی سر خودمون و بچه بیاد، هیچ مسئولیتی متوجهشون نباشه! 

خب بین پزشکان حامی ویبک، یکی نمیخواد با وجود پشتوانه ی قانونی و تبرئه شدن خودش، به قیمت انجام زایمان طبیعی سر جون مادر و بچه ریسک کنه ... 

یکی هم با مسئولیت پدر و مادر و تبرئه ی خودش اینو قبول میکنه و شانس زایمان طبیعی رو از مادر نمیگیره

خب کدوم پزشک بهتره؟ ... مادر آگاه نباشه، هیچکدوم!

مادر باید نسبت به همه ی مباحث و خطرات بارداری و زایمان اطلاعات کافی داشته باشه و خودش تصمیم گیرنده ی زایمانش باشه

شاید یه طبیب سنتی مسلط امور زنان بتونه بیشترین کمک رو بهت بکنه و با تدابیری که بهت میده درصد موفقیت ویبکت رو افزایش بده

اما نهایتا حین زایمان طبیعی به یه نقطه میرسی که جز خدا و عنایات اهل بیت(ع) هیچ نمی بینی! اونجا میفهمی همه هیچن! دکتر، بیمارستان، امکانات...

خدا بخواد و شرایطت خوب باشه ، بدترین بیمارستانم باشی بهترین زایمانو خواهی داشت

خدا نخواد و شرایطت بد باشه، بهترین بیمارستانم باشی کارت به سزارین میرسه

Imp عزیزم ینی آخرین قاعدگی؟۱۴۰۲.۴.۱۷  ببخشید عزیزم شما تاحدودی جنسیت تشخیص میدین😊؟

واسه جنسیتش نپرسیدم😅

خواستم ببینم هفته ت درسته یا نه

تاریخ سونو چه زمانیه؟

واسه جنسیتم اگه مشتاقی زودتر بدونی، بوعلی میگه اگه حاصل جمع عدد سن مادر با عدد ماه لقاح زوج بشه احتمال زیاد پسره

و اگه فرد بشه احتمال زیاد دختر

ندونی وقت لقاحت کیه و بین ۲ ماه باشه مبهم!!!

می فهممت. بهت حق میدم ولی دخترا وقتی لج میکنن و پرخاش میکنن به محبت و نوازش نیاز دارن مخصوصا بعد ت ...

دقیقا همینطوره.ده بار نوازشش میکنم،ولی ده بارم سر یه چیز مسخره سرش داد میزنم.طفلک، من یا باباش تکون میخوریم فکر میکنه میخوایم دعواش کنیم؛خودش رو جمع میکنه اما همچنان هم از رو نمیره. اینقدر دختر خوبی بود... امروز کلی گریه کردم.از اینکه دارم گند میزنم به تربیتشون. لکه بینی و درد بخیه هام هم از یک طرف،نمازام خیلی قضا میشه😭 نمیرسم به اوضاعم رسیدگی کنم،جسمم بهتر نمیشه که بدتر میشه.

کولیک بچه...با همسرمم دیگه ته نگه داشتن احترامیم،امروز فردا ممکنه همونم نباشه.جای خوابمون کلا جدا شده...

فکر نمیکردم دوتا بچه اینقدر سخت باشه! از همه دلخورم... مخصوصا یه نفر که همیشه در مواقع سخت زندگی نقش به خصوصی در حال بهم زدن داره،جوری‌که فقط میخوام بمیره😞

دقیقا همینطوره.ده بار نوازشش میکنم،ولی ده بارم سر یه چیز مسخره سرش داد میزنم.طفلک، من یا باباش ...

حق میدم... بعد سزارین سرپا شدن زمان میبره

نمیتونی چن وقتی بری خونه مامانت؟ یا دخترتو بفرستی پیششون؟ الان چن وقتشه؟

بعضی وقتا نیازه از هم دور بشید که دلتنگ هم بشید و قدر همدیگه رو بدونید

هم شما هم دخترتون

متاسفانه درد و ناتوانی جسمی، خستگی ها و شب نخوابی با آدم کاری میکنه دیگه نعمتای زندگیتو نمی بینی

خودم تجربه ش کردم

ولی بعدش که از اون شرایط خارج میشی میفهمی اصلا شرایط عادی نبوده و شاید چن روز خواب راحت و استراحت میتونست همه ی اون حال بد رو رفع کنه

سعی کن تحت هیچ شرایطی آغوش همسرتو از خودت دریغ نکنی

اگه بچه اذیت میکنه و مجبورید جدا بخوابید ایرادی نداره. ولی قبل خواب، حتما خودتو بنداز تو آغوش همسرت... از کوتاهی هایی که اون روز داشتی عذرخواهی کن

حتی گریه کن...

ولی دوری و سلب کردن اون آرامش، اصلا...

سعی کن دخترتونم زیاد بغل کنید، ببوسید و ازش عذرخواهی کنید

بذارید عذرخواهی کردنو ازتون یاد بگیره

هر چن روز یه هدیه کوچولو براش بگیرید. حتی در حد خرید چن تا استیکر کوچیک و ساده!

بچه با همونم خوشه و شاد میشه

اگه توانشو نداری، به کارای خونه رسیدگی نکن. فقط به بچه ها برس

یه مدت غذای دم دستی و آماده بخورید چیزی نمیشه

انرژیتو جای غذا و تمیزی، ببر سمت محبت و آرامش

حتما هر روز عصر تو خونه کندر دود کن‌‌‌... صدای ترتیل قرآن یا مداحی و... پخش کن

گلاب، عرق بهارنارنج، بیدمشک و... بخور

دمنوش گل گاوزبون، سنبل الطیب و مخصوصا بادرنجبویه هم به آرامشت کمک میکنه

در حد یه روزم شده سعی کنید برید بیرون

ان شاءالله خیلی زود شرایط روحیت عالی بشه

حق میدم... بعد سزارین سرپا شدن زمان میبره نمیتونی چن وقتی بری خونه مامانت؟ یا دخترتو بفرستی پیششون؟ ...

خونه‌ مامانم معذبم،رفت و آمد زیاده. دخترمم خیلی دوست داره بمونه.اما با کسی دیگه دستشویی نمیره،نمیشه جایی بمونه😐 سه سالشه

بیشتر موارد که محبت کردی گفتی انجام میدم،با اینهمه وضعم اینه🙁 فکر کنم یه نفرِ به خصوص پشت سرم آه کشیده😏😅

ممنون که هستی عزیزم🤗🤗🤗🤗 آدما گاهی فقط نیاز به یه هم صحبت دارن

سلام دوستان برای کنترل قند و پایین آوردنش در بارداری راهکاری دارید؟ قند ناشتام ۱۰۲ بوده. میخوام یه ...

خوردن نون جو مغزیجات کاهش برنج و نون و ماکارونی خوردن ماهی و گوشت و میگو و بامیه و سیب 

خداروشکر ان شاءالله خیلی زود سرپا بشی و از تک تک لحظات مادریت لذت ببری🥰 حس و حال داشتن نوزاد با ا ...

کمی تا قسمتی ابری خیلی خدا کمک میکنه سر دومی خیلی حالم بد بود سر این بهترم و تازه پسرم هم کلاس اولیه

کوچیکه میاد میگه نی نی و یه فشارش میده و میره سختش پوشکی بودن و اینه که خیلی چیزها رو متوجه نیست بنده خدا یه سال و نیمه هست

ولی اگر کسی کمکی داشته باشه خیلی سخت نیست ولی تنها سه تا بچه فقط باید یاری خدا باشه تا بتونی