2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733949 بازدید | 90151 پست
فدات بشم ♥️تو‌جایی سراغ داری من تهرانم که بهم معرفی کنی خودم یه دکتری بود تو پیروزی دکتر سعید اسماعی ...

اگه منظورت دکتر سعید اسماعیلی صابره که ایشون از اطبای معروف طب سنتی ین و خیلی هم کاردرست

اگه خودشون انجام میدن و به شاگرادشون نمیسپرن که ببرید پیش ایشون. علاوه بر مومن بودن ، خیلی هم تو کارشون حرفه ای ین

طب اسلامی هم احتمالا لیلا تبریزیان انجام بده

مرکز دیگه ای هم خواستی شماره بدم عزیز

من دکترمو عوض کردم و ایشون یه سونو برام نوشت نتیجه رو یردم نشونشداذم و بهم گفت چون وزن جنین نرماله ت ...

خداروشکر خیالت راحت شد

ان شاءالله زایمانت آسون و خاطره انگیز ...🥰

دکتر درست گفتن. معاینه لگنی چیزی رو ثابت نمیکنه. ظرفیت لگن فقط حین زایمان مشخص میشه 

کمر، لگن و شکم رو هرشب با روغن زیتون ماساژ بده

هر روز به کمرت کیسه آب گرم بگیر و روش بشین

طاقباز نخواب و لم نده

خاکشیر+روغن بادومم فراموش نشه

قبل و بعد همه ی وعده های غذاییتم روغن زیتون بخور

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینا که علائم پسر منه😣 حتی یک درصدهم فکر نمیکردم یه سری از اینا علائم ریفلاکس باشه چند روزه پوستم ...

ممکنه از کولیک باشه یا آلرژی یا هردو

واسه اطمینان همه ی منابع لبنیات و گوشت گاو رو از تغذیه ت حذف کن

هرروز ۲ نوبت اتاقشو گرم کن و شکم و کمرشو به جهت عقربه های ساعت با روغن زیتون ماساژ بده

دمنوش زیره رازیانه بخور و سبزی شوید

خداروشکر خیالت راحت شد ان شاءالله زایمانت آسون و خاطره انگیز ...🥰 دکتر درست گفتن. معاینه لگنی چیز ...

ممنونم عزیزم چشم حتی الامکان مراعات میکنم دوست عزیزم و به دعای خیرتون خیلی محتاجم گاهی خیلی تو فکر میرم ولی دلگرمیای شما دوستان رو که میبینم بازمامیدوار میشم،تو کلم به خداست،ان شاالله که زایمانم سخت نباشه به لطف خودش.

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
خانما میدونید کدوم ورزش ها باعث میشه سر بچه بیاد تو‌لگن فیکس بشه؟

بستگی داره

واسه خیلیا با وجود تحرک و ورزش زیاد تا لحظات آخر فیکس نمیشه

پس جای نگرانی نداره. فعلا رو سفالیک موندنش تمرکز کن

خداروشکر خیالت راحت شد ان شاءالله زایمانت آسون و خاطره انگیز ...🥰 دکتر درست گفتن. معاینه لگنی چیز ...

رستا جان عزیزم پس شما میگی دیگه بسپرم به خدا و نرم برای معاینه لگن؟یعنی من همون پیلده روی و روغن زیتونو پیش بگیرم بقیشگو بسپرم به خدا کافی به نظرتون؟راستش از چرب کردن معذورم به شدت حس بدی میگیرم بخدا اصلا من به دستمم نمیتونم کرم بزنم چه رسد به شکم،حالا خوردن روغن رو میشه تحمل کرد یه قاشق میدم بالا پشتش یه کم آب میخورم یا یه چیز ترش تمام میشه دیگه

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
بستگی داره واسه خیلیا با وجود تحرک و ورزش زیاد تا لحظات آخر فیکس نمیشه پس جای نگرانی نداره. فعلا ر ...

رستا جان برای من گفتن سرش فیکسه این میتونه کمک کننده باشه و زایمانو تسهیل کنه یا خیلی ربطی نداره

سلام عزیز بله. امام هادی(ع) گمان خوب بردن رو جز در دوران گسترش عدل، حرام میدونن... و در زمان ظلم می ...

سلام بله عزیزم پسرم ۱۰سال نیمه شه و اتیسم داره ما از تقربیا ۱ سالگی فهمیدیم قبلشم حس میکرد عادی نیست ولی اطرافیان میگفتن عادی بچست بازیگوش بچه ما هم اینجوری بود و خلاصه الانم کم نظر نمیدن البته میگن باهاش کار نکردی حرف نمیزنه بهش رو دادی و از این حرف ها البته من چند سالی هست فراری ام با کسی ارتبات ندارم 

حتی مادرم هم تازه چند ساله درک میکنه بعد این که یه صبح تا غروب گزاشتم پیشش🥲 فهمید اصلا کار کردنی نیست 

بنده خدا گفت داری چی میکشی دیگه پیشه من تنها نذار من اعصابم نمیکشه

کاری ندارم بعضی وقتی از رو دل سوزی باز یه چیزای میگه شلغم رو سرم سبز میشه 

خلاصه بچم خیلی سالم بود باهوش زیبا زود راه افتاد یه دفعه جمله میگفت جواب میداد شعر براش میخوندم البته نامفهوم 

کم کم صداش میکردم دیر به دیر نگاه میکرد دیگه صدا در نمیاورد بیشتر اشاره میکرد تا کلا دیگه نگاه نکرد و حرف نزد هرچی برگ تر شد بدتر شد دیگه خطر خیلی تشخیص نمیده و….خیلی چیزای دیگه الانم اصلا حرف نمیزنه تهش جیغ بکشه

اصلا اصلا بچه نمیخواستم سخت جلو گیری میکردیم و نمیدونم این بچه چطور امد مثل معجزه تا ۲،۳ماه تو شک بودم اگه ترس از خدا نبود شاید یه کار ترسناک میکردیم الانم فقط غربالگری ۱رفتم دیگه نرفتم گفتم توکل به خدا تا نزدیک زایمان نمیخوام برم دکتر  دل زدم به دریا از دست من خارجه سپردمش به خدا و امام زمان 

ممکنه از کولیک باشه یا آلرژی یا هردو واسه اطمینان همه ی منابع لبنیات و گوشت گاو رو از تغذیه ت حذف ک ...

ممنون از توصیت عزیزم. از موقع تولدش این موارد رو رعایت کردم و انجام دادم. با این لینکی که گذاشته بودید هم با دکتر تماس گرفتم گفت اگر خوب نشد باید حضوری ویزیت بشه.

ولی خودم حس میکنم بی قراری هاش و دل درداش از حال روحیه منه. انگار دارم افسردگی میگیرم؛شایدم گرفتم😐 طبیب گفت غلبه بلغم و سودا داری. از این وقت شب پیام گذاشتنم مشخصه  

اصلا فکر نکنید برا راز و نیاز بیدار شدم که اجر کارم کم نشه😁

رستا جان عزیزم پس شما میگی دیگه بسپرم به خدا و نرم برای معاینه لگن؟یعنی من همون پیلده روی و روغن زیت ...

ترشی نخور عزیز. هیچ نوعش

شیاف مغربی رو حتما بذار

پیاده روی خیلی نرم و بدون جهش، روزی ۳_۲ ساعت از مسیر شیب دار. تا جایی که اذیت نشی! بچه هم بیدار باشه

مواد غلیظ اصلا نخور. ماکارونی، رشته، گوشت گاو، فست فود و سرخ کردنی، الویه، عدس، مواد کارخونه ای و...

کبابی بیشتر بخور

سوپ و شوربا و...

نوشیدنی آب انار شیرین و آب سیب

روزی ۱۵ دقیقه حموم گرم... که ماهیچه ها نرم و منبسط بشن

دمنوشم چون جنوب زندگی میکنی، اگه طبعت سرده بخور

هفته آخر به رحم دود برسون

تونستی روغن زیتون با پایه ی خنک تزریق کن

رستا جان برای من گفتن سرش فیکسه این میتونه کمک کننده باشه و زایمانو تسهیل کنه یا خیلی ربطی نداره

این نشونه ی خیلی خوبیه عزیز ولی باید دهانه رحم هم نرم بشه

دهانه رحم نرم نباشه باید کلی درد بکشی تا باز شه

ولی اگه نرم باشه، با کمترین انقباضات فول میشی

پس رو نرمی دهانه رحم تمرکز کن و حتما شیاف مغربی استفاده کن 

ان شاءالله زایمان خیلی خوبی داشته باشی🥰

سلام بله عزیزم پسرم ۱۰سال نیمه شه و اتیسم داره ما از تقربیا ۱ سالگی فهمیدیم قبلشم حس میکرد عادی نیست ...

الهی بمیرم 😭😭 ان شاءالله به حق شش ماهه امام حسین(ع) خدا خودش مسیر شفا و سلامتی رو به روی پسر عزیزتون باز کنه😭

سال گذشته چن وقتی حالتو تجربه کردم😭 

وقتی بچه ی آدم مشکلی واسش پیش میاد، بیشترین آزاری که مادر می بینه از حرف بقیه س تا شرایط بچه ش و سختی هایی که تحمل میکنه😞

من که چن ماه درگیر اضطراب این مسائل بودم، دیگه هیچ وقت آدم قبل نمیشم

عزیز... اینکه اتیسم عوارض واکسنه سال ها تو کشورای غربی بررسی شده و به نتایج قطعی رسیدن... اما چون مافیای واکسن و دارو در اختیار صهیونیستاس، اجازه ثبت علمی این تحقیقات رو نمیدن!

شدت بیماری پسرتون در چه سطحیه؟ راه میره؟ میتونه خودش غذا بخوره و کاراشو انجام بده؟

استاد بابایی اختصاصی رو عوارض مغزی واکسن مثل اتیسم کار میکردن و شکرخدا به نتایج خوبی هم می رسیدن

خواستی پیجشونو میفرستم تاثیر درمان و رضایتمندی بعضی خونواده ها رو ببینی

بچه های متابولیک، اتیسم و... که بهترین پزشکا جوابشون کرده بودن اما بعد چن ماه به درمان گیاهی واکنش ++ نشون میدن

هرچند کم... اما خیلی امیدوارکننده ست برای ادامه ی درمان

همین پیشرفت بچه ها باعث شد امثال دکتر هاشمیان که از مافیای واکسن داخل ایرانه احساس خطر کنن... این چن ماه خیلی تمسخر و تخریبشون کردن‌ پیجشونو از دسترس خارج کردن

متاسفانه چن روزی میشه که استوری کردن درگیر بیماری شدن و خیلی از خونواده هایی مثل شما که امیدی تو دلشون جوونه زده بود ، پریشون و نگران شدن

فعلا در استراحت و تحت مداوا هستن. اما قصد دارن به مداوای بیماران ادامه بدن

تونستید حتما پیگیر باشید. ان شاءالله بتونید وقت بگیرید و نتیجه بخش باشه

ممنون از توصیت عزیزم. از موقع تولدش این موارد رو رعایت کردم و انجام دادم. با این لینکی که گذاشته بود ...

سلام عزیز

کولیک که تا حدو ای ۳_۲ ماهگی طبیعیه‌ . پس اگه علائم فقط دل درده جای نگرانی نداره

حتما شکم و کمرشو روغنمالی کن و ماساژ بده

زیرش گرم باشه. کیسه آب گرمن امتحان کن

واسه رفع غلبه ی سودا، شکر سرخ بخور. به بهبود آلرژی احتمالی هم کمک میکنه

واسه غلبه ی بلغم، کندر

اگه کمبود خواب داری، چن روزی از یکی از بستگانت کمک بگیر