2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733974 بازدید | 90151 پست
چیکار کردی عزیز  چخبر

من دکترمو عوض کردم و ایشون یه سونو برام نوشت نتیجه رو یردم نشونشداذم و بهم گفت چون وزن جنین نرماله تا اخر خفته چهل برای زایمان طبیعی فرصت داری اگه تا اونموقع دنیا نیومد دیگه باید برم برای بستری در مورد معاینخ لگن هم گفت نیازی نیست و تنگ بودن یا نبودن لگن چیزیه که حین زایمان معلوم میشه و اونموقع اگه مشکلی بود میری برای سزارین

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
من دکترمو عوض کردم و ایشون یه سونو برام نوشت نتیجه رو یردم نشونشداذم و بهم گفت چون وزن جنین نرماله ت ...

الله رحمان رحیم خودش کمک هممون کنه هرچی خیره پیش بیاد چ ورزش هایی انجام میدی شیاف میزاری 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم اوایل تنفساش سریع میشد و دو سه بار هم جهشی بالا آورد. بعد  کنار گوشش و بین ابروهاش ...

اینا که علائم پسر منه😣 حتی یک درصدهم فکر نمیکردم یه سری از اینا علائم ریفلاکس باشه

چند روزه پوستم رو کنده،همش گریه و بی قراری🤕

الله رحمان رحیم خودش کمک هممون کنه هرچی خیره پیش بیاد چ ورزش هایی انجام میدی شیاف میزاری 

ان شاالله،والا ورزش هیچی فقط شبا چهل دیقه یه ساعت میذم پیاده روی شیاف هم نه استفاده نکردم فقط دکترم گفت روزی سه قاشق روغن زیتون بخورم که اونم هنوز وقت نکردم بخرم

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
نگران نباش. اگر شک دارید ببرید یه معاینه بشه. 

آخه موقع ادرار هم گریه میکنه.نمیدونم چون خرما زیاد میخورم،یا بعد ختنه مشکلی پیش اومده،شایدم از اول بوده متوجه نشدیم

از دست این پسرا؛ دخترم از این اذیتا نداشت 😕

خدا حافظ خودتون و بچه هاتون باشه😘🥰🤍 به همسرم زیاد گفتم بیایم تهران یه ویزیت پیش ایشون بشم.متاسفا ...

قربونت عزیز🌸

خیلی دل داشتی خدایی😁 خدایی نکرده اتفاقی واسه بچه می افتاد، هیچ وقت نمیتونستی خودتو ببخشی

خدا رو شکر که به خیر گذشت‌. الحمدلله کما هو اهله❤

سلام رستاجان من سرماخوردم الان که کمی بهتر شدم سرفه هام شروع شده دیشب اصلا نتونستم از سرفه شدید بخوا ...

سلام عزیز

بهتر شدی؟ نگران نباش

دمنوش ختمی و به دونه بخور

ان شاءالله خیلی زود خوب بشی

سلام عزیزم واقعتیش من خیلی تحقیق و پیگیری کردم، در نهایت به این‌ نتیجه رسیدم که واکسنا اختلالات زیا ...

سلام عزیز

همه ی مواردی که گفتی تازه در مورد واکسن های نسل قدیمیه

نه واکسن های جدید که با فرمولاسیون mRNA هستن و مدلی از ژن درمانی و تراریخته سازی انسان!

متاسفانه همه ی واکسن های روتین در حال تغییر فرمولاسیون هستن. حتما حولشون تحقیق کنید

بماند که هنوز هیچ جای دنیا، وجود و بیماری زایی ویروس هایی که واکسن های اونا رو تزریق می کنیم، ثابت نشده! 

حضرت آقا مامور به ظاهرن عزیز... وگرنه مواضع ایشون در هیچ حوزه و موضوعی هیچ تفاوتی با مواضع امام خمینی نداره!

برو نظریات امام خمینی حول پزشکی نوین رو جویا شو به نظریات حضرت آقا هم پی میبری

هرکسی خودش موظفه به تحقیق در مورد واکسنه و رهبری مکلف به حفظ جان هیچکس در موضوعات پزشکی نیستن! 

حضرت آقا بارها به این موضوع تاکید داشتن که شما مکلفید که خودتون در موضوعات مختلف تحقیق و پژوهش کنید

رستاجان، من مجبور بودم اینکارو انجان بدم. چون باوجود تمام رعایت ها، بازم پسرم بیقراری میکرد و من حس ...

خدا خیرت بده که تجربیاتت رو به اشتراک میذاری🥰

بله عزیز... حجامت آلرژی خیلی موثره. منم از ۴ ماهگی قصدشو داشتم اما متاسفانه تنبلی کردم🤦‍♀️ بهار بهترین فرصت بود که گذشت

چن وقت پیش واسه پسرم وقت حجامت گرفتم. ولی نمیدونستم موادشو چطور باید ترکیب کنم. اون آقام خیلی خوب توضیح ندادن. فقط گفتن همه ی موادو ترکیب کن با خودت بیار

ببخشید زیاد سوال میپرسم😶‍🌫️

حالا ترکیباتی که درست کردی از لبنیات پاستوریزه بود یا محلی؟

فرقی نمیکنه؟

پسرتو چن ماهگی حجامت کردی؟ 

اتفاقا من سر بچه اولم هم همین حس دارم بعد واکسن شش ماهگی اول تب کرد بعد رفت تو خودش کمکم ت ...

سلام عزیز

بله. امام هادی(ع) گمان خوب بردن رو جز در دوران گسترش عدل، حرام میدونن... و در زمان ظلم میفرمایند تا خوبی شخص بهت ثابت نشد، گمان خوب نبر!!! 

حالا که وزارت بهداشت غلام حلقه به گوش و مطیع بی چون و چرای سازمان جهانی بهداشت صهیونیستیه! 

چه اعتمادی؟ اعتماد معنی نمیده!

چن روز پیشم جایزه نوبل پزشکی رو دادن به ۲ جنایتکاری که واکسن کرونا با فرمولاسیون mRNA رو تولید کردن!

که صدای پروفسور رابرت مالون رو هم درآورد! ایشون مخترع این فرمولاسیون بود. ولی بعد فاز حیوانی گفت این یه جنایته و باعث ایجاد سرطان های به شدت بدخیم و کشنده میشه و ما اشتباه کردیم! زمان کرونا هم کلی افشاگری کردن که به هیچ عنوان واکسن نزنید و...

بعدش طوری از جامعه پزشکی حذفش کردن که انگار یه فرد بیسواد خرافه پرسته! 

حالا ایرانم جز واکسنای کرونا، فرمولاسیون واکسنای آنفولانزا رو هم mRNA کرده

سایر واکسن ها رو هم از شرکت هایی تهیه میکنه که مورد تایید who باشن

متاسفانه چیزی به اسم واکسن بومی و مدل قدیمی نمونده!

....................

درست متوجه نشدم عزیز... یعنی الان شما یه فرزند اتیسم دارید؟🥺

سلام.دوستان فرم سربچه تاچندماهگی ممکنه تغییرکنه؟بچم پنج ماهشه همه میگن سرش یه مقدارکج شده  وبدف ...

سلام عزیز

نگران نباش. به مرور تا یکی دو سالگی درست میشه

ولی اگه فکر میکنی حالت غیرقرینگی سرش خیلی به چشم میاد ببرش دکتر واسش قالب تجویز کنه