2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733974 بازدید | 90151 پست
دکتر خوب و متعهد درّ کمیابیه. متاسفانه بعضی پزشکا مطبشون که شلوغ میشه، بررسی دقیق رو کنار میذارن خی ...

خدا حافظ خودتون و بچه هاتون باشه😘🥰🤍

به همسرم زیاد گفتم بیایم تهران یه ویزیت پیش ایشون بشم.متاسفانه خیلی محتاط هست، زیر بار نرفت  

دیگه شما ببین همچین آدم حساسی چی کشید پا به پای من تا هفته ۴۰ بیاد😆

حالم رو بعد از سزارین دیده بود، الان دلش نمیومد اصرار کنه

طبیعیه به خاطر هورمونای بارداریه ممکنه به خاطر غلبه ی سودا هم باشه مواد غذایی با طبع گرم و تر بخو ...

سلام رستاجان من سرماخوردم الان که کمی بهتر شدم سرفه هام شروع شده دیشب اصلا نتونستم از سرفه شدید بخوابم. سرفه خدای نکرده که باعث سقط نمیشه؟؟ بعد چیکارکنم خوب بشم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه هااااا چرا من از وقتی باردار شدم همش گریم میگیره، اوایل که نصف شب از خواب بیدار میشدم گریه میکرد ...

منم همینطور بودم اوایلش عزیزم. هر شکستی دلخوری ناکامی تو زندگیم بود همش میومد جلو چشمم و گریه میکردم

سلام دوست عزیزم من و همسرم هم تقریبا همین قصد رو داریم میشه بپرسم علت این که شما نمیخواین بزنین چیه؟ ...

سلام عزیزم

واقعتیش من خیلی تحقیق و پیگیری کردم، در نهایت به این‌ نتیجه رسیدم که واکسنا اختلالات زیادی در آینده برای بچه ها ایجاد میکنن. از جمله دیابت، کمکاری تیرویید، نازایی، مشکلات خلق وخو و روحی روانی و...

حتی این آلرژیهایی که وجود داره میتونه بخشیش ناشی از همین واکسنها باشه.

پسر اولم بعد از واکسن دوماهگی، به مدت یکماه اسهال سبز رنگ داشت و تا خوب شد واقعا پیرم دراومد. یعنی دقیقا از بعد از واکسنش اینطور شد، بعد از اون به این نتیجه رسیدم که حتما ترکیبات مضری داره که این اتفاق براش افتاده‌. مثلا جیوه ای که توی واکسن هست خیلی خیلی مضره، میتونه انواع مشکلات مغزی رو ایجاد کنه. و توی همه افراد هم عوارضش یکسان نیست.

حالا طب سنتی توصیه میکنه به حجامت بعد از واکسن تا اثرات منفیش کاهش پیدا کنه، اما خب کافی نیست. و یا ممکنه هرکسی توان انجامش رو تا ۴۸ ساعت بعد نداشته باشه

اما چیزی که من رو مردد میکنه، اینه که رهبری نظرشون راجع به نزدن واکسن مثبت نیست. و من مرددم بین تحقیقات خودم، و اینکه امر ولایت رو توی این مساله در نظر بگیرم.

چون حتی توی دوران کرونا هم به شدت تاکید داشتن. اما نظر و تاکید ایشون فقط روی واکسنهای داخلی و نهایتا در صورت کمبود یا عدم دسترسی، روی واکسن های ساخت چین و روسیه بود اگر اشتباه نکنم.

واکسن بدو تولد رو میتونین قبل از زایمان یه نامه بنویسید به ریاست بیمارستان که ما رضایت نداریم، و در صورت تزریقش، ازتون شکایت میکنیم😄

یاااااا علی😬 یعنی مثلا واسه آلرژی به لبنیات، هم شیر ریختی  هم ماست، دوغ، پنیر و کشک و خامه و. ...

رستاجان، من مجبور بودم اینکارو انجان بدم. چون باوجود تمام رعایت ها، بازم پسرم بیقراری میکرد و من حس میکردم دامنه آلرژیش خیلی وسیع هست، حتی به ادویه ها، گندم، سیب زمینی و...

بنابراین ناچار بودم، هرچیزی که حتی یک روزی احتمال استفاده اش رو داشتم درنظر بگیرگ و توی واکسن ازش استفاده کنم. درمورد لبنیات هم، اگر اشتباه نکنم دکتر کردافشاری گفته بودن که تمام مشتقاتش رو استفاده کنید.

راستی یه چیزی رو که یادم رفت بگم، اینه که من سه تا از دوستانم(که درواقع مجازی باهم آشنا شدیم به واسطه آلرژی بچه هامون) بچه هاشون تقریبا همسن و سال پسر من بودن، مثلا با اختلاف ۱تا ۳ماه، اونام آلرژی داشتن.

من بهشون پیشنهاد حجامت آلرژی رو دادم، اما اونا دل انجامش رو نداشتن و خلاصه الان هموز باهم در ارتباطیم.

متاسفانه اونا همچنان درگیر آلرژی بچه ها هستن، با اینکه هر سه شون از پسر من بزرگترن. و من فکرمیکنم بخاطر انجام حجامت آلرژی بود

و یه مساله دیگه اینکه منبه توصیه دکتر کردافشاری یه مدت خیلی طولانی هرروز صبح به پسرم آبجوش عسل و آبلیمو میدادم، که خیلی توی کاهش آلرژیش موثر بود، بخاطر تاثیری که روی دفع اخلاط زائد داره. یه جورایی مثل سکنجبین عمل میکنه دیگه

باید در موضوع عدم تزریق واکسن کاملا به یقین و اطمینان قلبی برسید وگرنه همون تردیدها خودش باعث جذب ان ...

دلیلش رو توی پست بالاتر برا دوستمون نوشتم.

واقعا مرددم، نمیتونم به قطعیت برسم توی این مساله

سلام عزیزم واقعتیش من خیلی تحقیق و پیگیری کردم، در نهایت به این‌ نتیجه رسیدم که واکسنا اختلالات زیا ...

اتفاقا من سر بچه اولم هم همین حس دارم بعد واکسن شش ماهگی اول تب کرد بعد رفت تو خودش کمکم توجهش به ما کم شد و در نهایت دیدیم تو یکسالگی بهمون گفتن اتیسم داره اخه قبلش کاملا خوب بود نمیخوام بندازم گردن واکسن ولی بعد اون علائمش شروع شد تو نت چندتا گزارش اینجوری دیدم که بعد واکسن که دیگه بچه ها ارتبات چشمی برقرار نکردن و شروع داستان حالا من بازم میگم من تخصص ندارم و نمیدونم فقط میترسم 

اصلا به واکسن اعتماد ندارم و همین طور بعضی از دکترا و بیمارستان ها چون تو اطرافیان مون دیدم با چشمام که چه کاری کردن مثلا سر کرونا اشنامون بود تو بیمارستان داشت میمرد همسرم گفت بیارینش خونه دوستم و تو بیمارستان گشتنش موش ازمایشگاهی بود روش دارو امتحان میکردن امضا دادن اوردنش خونه خوب شد یا پدر شوهرم چون مدیر عامل بود بیمه خوب داشتن سر یه دل درد چند سانت رودشو بریدن بعدن جای دیگه رفتیم گفتن نیازی نبود الان چند ساله هیچی نمیتونه بخوره جز غذای ابکی و شیر 

البته جمع نمیبندم دکتر ها و پرستار های خیلی خوب هم داریم و فداکار

رهبری هم تو چنتا از سخنرانی هاشون از گذشته گفتن من هم خطا میکنم خودتون برین تحقیق کنین و این که تو کرونا گفتن از پزشکتون بپرسین 

من هم واکسن نزدم اصلا هم استرس نداشتم مرگ دست خداست 

خدارو شکر مریض نشدم خیلی سبک در حد بدن درد البته ما چند سالی هست تغذیه مون رو درست کردیم اصلا موادی که نگهدارنده داره نمیخوریم من تو خونه نون میپزم ماست میزارم یا حتی پنیر درست میکنم خیارشور میزارم همش هم به سبک سنتی و قدیمی سکر سفید و قند و روغن صنعتی همه رو خط زدیم البته بماند بخاطر همین تغذیه چقدر هذینه هامون بالا رفته 

خلاصه یه روایت هست از امام هادی (ع) هرگاه در جامعه رعایت عدالت بیشتر از جور و ستم باشد بد گمانی مردم حرام است اگر در برهه ای از زمان ظلم جور بر عدالت غلبه پیدا کند خوش گمانی به همگان جایز نیست و حرام است جز ادمی که به نیک بودن شخصی علم یقین دارد 

پس خواهر اخرزمان خیلی باید مراقب بود به هیشکی نباید اعتماد کرد مخصوصا الان بجز به کسی که به نیک بودن یقین داری 

تو همین غذا ها دارن چیزایی میریزن مواد شیمایی که میخوان عمر ها رو کوتاه کنن مغز ها رو کوچیک کنن بدن ها رو ضعیف قدرت تفکر رو بگیرن از ما یه برده درست کنن 

اگه دوست داشتین میتونم چنتا منبع سخنرانی بهتون معرفی کنم یا مستند 

البته اینم بگم داییم که الان تقریبا ۵۰سالشه و قتی بچه بود امد سر سفره صبحانه صبحانه خورد دیگه نتونست بلندشه از جاش که دیر بردنش دکتر و دکتر گفت این فلج اطفاله اگه زود تر میوردینش خوب میشد حالا مردد هستیم که اگه به خاست خدا فرزند مون متولد شد واکسن بزنیم یا نه 

خیلی پر حرفی کردم ببخشید🥰

سلام . میشه لطف کنید بگید دقیقا علائم رفلاکس بچه شما چی بود ؟

سلام عزیزم

اوایل تنفساش سریع میشد و دو سه بار هم جهشی بالا آورد. بعد  کنار گوشش و بین ابروهاش اگزما شده بود حالت پوسته پوسته. زیر گلوش دونه های ریز زده بود( که فکر میکردم عرق سوز شده. )

با  هر بار شیردهی دفع داشت. 

بینیش کیپ میشد

گاهی خس خس میکرد

تا اینکه ۲۰ روزگی برا چکاپ بردمش و دکتر اس امپرازول شروع کرد  و رژیم داد و علائمش کنترل شد خدا رو شکر

قربونت عزیز🌸 حجامت بردی ببر مراکز طب اسلامی. حجامت طب اسلامی خیلی با حجامت هایی که الان انجام میدن ...

فدات بشم ♥️تو‌جایی سراغ داری من تهرانم که بهم معرفی کنی خودم یه دکتری بود تو پیروزی دکتر سعید اسماعیلیان ک برای زردی بردم گوش وتیغ زد برای زری کسی سراغ ندارن اگه تو سراغ داری میشه بهم معرفی کنی اخه به هرکی میگم کسی بچه شش ماه نمیکنه