2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733864 بازدید | 90151 پست
بهتره الحمدلله فقط یه روز اینجوری شد اونم همونروزی بود که خیلی استرس شدید داشتم و همش بدوبدو می کرد ...

خداروشکر

خیلی تو فکرت بودم. مواظبش باش

اگه هنوز تهرانی بیرون‌نبرش

ظاهرا این چن وقت دکلای فایوجی رو فعال کردن. امواجش علائم آنفولانزا ایجاد میکنه. اتاقی که میخوابونیش به پنجره ی فویل آلومینیومی بزن یا گل زیاد بذار

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

....و من در حال بالاپایین پریدن زیر دوش آب سرد و بچه درحال گریه 🤣 چه دوپامینی ترشح بشه🤣 ولی واقعا ...

خدا نکشتت😂😂

عزیز من پیج دکتر محمدی پور رو از اسفند ۹۸ که کرونا اومد دنبال میکنم

ایشون فوق دکترا دارن .محقق سرطان شناسی ، آلزایمر و بیماری های ویروسی با مسیر مولکولی مشابه هستن

و چن سال محقق برتر سرطان شناسی شدن

در علل ضعف سیستم ایمنی میگفتن ضعف سیستم ایمنی به دلیل افت دوپامینه.

بر اساس مقالات علمی توضیح میدادن این هورمون چطور پایین میاد و با چه کارهایی بالا میره

مثلا مصرف نعناع و ریحان واسه بالا بردن دوپامین خوبه!

تمیز کردن خونه

دوش آب سرد

و...

یه سری مکمل هم واسه بالا بردنش توصیه میکردن

اینکه ل باعث ترشح هورمون دوپامین میشه هم از مقالات علمی گفتن. قسمت پشت دندونای بالا با زبون برخورد کنه باعث ترشح دوپامین میشه

ایشون میگفتن سوره الرحمن سوره ایه که افسردگی رو درمان میکنه و بهش مدامت کنید

عزیزم استراحت می کنی یا نه؟؟ برای شیردهی خوب فقط که نباید خوب غذابخوری که... باید بدنت استراحت هم دا ...

آفرییین

مادر تازه زا فقط خوااااب

فقط خواااب

هیچی مثل خواب نمی چسبه😅

بچه ها یه سوال دارم در مورد خونریزی بعد زایمان... من بعد از ۱۹روز که این اواخر لکه بینی داشتم فقط ، ...

سلام عزیزم

کاملا طبیعیه. تا مدت ها همینطوره

جای جفت تا ترمیم بشه زمان میبره

سلام دوستان ببخشید ربطی به موضوع تاپیک نداره ولی کسی اطلاع داره برای سنگ کیسه صفرا چه کار باید کرد؟ ...

سلام عزیزم

یعنی چی نمیتونیم عمل کنیم؟؟؟

مجبور نیستن عمل باز انجام بدن!!! لاپاراسکوپی کنن! چن روزه م حالشون خوب میشه

فقط زودتر پیگیر بشن چون اگه سنگ تو مجرا گیر کنه هیچ راهی جز عمل باز باقی نمیمونه! که خیلی عمل سنگینیه

واسه درمان با طب سنتی هم بله... بعصیا واقعا جواب میگیرن اما به جنس سنگ و سایزش هم مربوط میشه

هنوز به کسی نگفتم باردارم.فقط همسرم می‌دونه.نمیدونم چرا دلم نمی‌خواهد به کسی بگم

من هیچکدوم از بارداری هامو تا اوخر ماه ۶ نگفتم

لزومی نداره بدونن

واسه سونو هم بذار ۷ هفته تموم شه بعد برو

بچه تو بسپر به درودنه ی اباعبدالله(ع)

استرس باعث ترشح معکوس هورمونای بارداری میشه و ریسک سقط رو بالا میبره

پس به خدا بسپر و آروم باش... الا بذکر الله تطمئن القلوب...

سلام عزیزم یعنی چی نمیتونیم عمل کنیم؟؟؟ مجبور نیستن عمل باز انجام بدن!!! لاپاراسکوپی کنن! چن روزه ...

والا دکتر قلبشون موافق نبوده

به خاطر همین جراح هم قبول نکرده بوده

این جنس سنگ رو از سونو میشه فهمید؟ 

سلام سردرد، حالت تهوع ، افسردگی، زودجوشی نزدیک پریود نیستی؟

والا نزدیک پریودم ک هستم باید نوزدهم پریود بشم.اما هنوز از قرصام مونده شنیدمم بعد قطع قرص باید پریود شم.

دکتر بهم گفته این ماه اقدام نکن برا اولین بار فولیکول هام یخورده ضعیف بود این قرصو داد بهم.

حالا نمیدونم چرا شکمم و زیر دلم ی مدت درد میکرد الانم بهترم ولی گاهی بازم درد دارم

سلام عزیز دلم لینک کانال رو میشه خصوصی ب افراد داد ... و از الان از افرادی که مایل هستند رضایت گرف ...

سلام عزیزم تو تاپیک نکات و راهکارها و تجربیات تعداد صفحات زیاد نیست جستجوی خاطرات گرچه به راحتی کانال نیست ولی  پیدا کردنش راحت تر از اینجاست 

ببین بالاخره یه نفر باید مسیول کانال وایسه شناسایی کنه که کی وارد میشه. اگر بخواهیم فقط به آشنا ها بدیم که تعداد افراد زیاد نمیشه پس چه نیازیه کانال باشه. اگر هم بخوابم تعداد مخاطبانش زیاد بشه که افراد بیشتری استفاده کنن نمیشه خیلی شناسایی دقیقی انجام داد 

از اونجایی که دسترسی به کانال و چک کردنش راحت تره تا نی نی سایت امکان خواندن مطالب توسط آقایون بالا می‌ره. نی نی سایت هم می‌دونم مرد زیاد میاد ولی احتمال اینکه آقایون بیان و سیر کلی رو دنبال کنند کمتر از کاناله

حالا جدای از این حرفها 

رضایت گرفتن از تک تک اعضا هم سخته 

خود مدیریت کانال هم کار داره

من به شخصه هم نمیتونم زیر بار مسیولیت و تبعات اخلاقیش برم. هم نمیرسم کاراشو بکنم

اما اگر کسی فکر می‌کنه می‌تونه کارای مدیریت کانال رو انجام بده، پذیرش سفت و سختی داشته باشه که ورود آقایون کنترل بشن، از اعضا رضایت بگیره و خاطره کسانی که رضایت دارند رو به کانال منتقل کنه و در کل مسیولیت های اجرایی و اخلاقی کانال رو به عهده میگیره بیاد این کارو دست بگیره

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.
خانوما شما که اکثرا حین بارداری،بچه کوچیک داشتین.پسرم دوسال ونیمشه  و گاهی مجبور میشم بغلش کنم، ...

گاهی اشکال نداره

اگر واقعا «گاهی» باشه😅

بار سنگین بلند کردن تو بارداری باعث افتادگی رحم میشه خیلی مراعات کن

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.
هر روز که نمی تونم آب گوشت بخورم شبا هم خداروشکر پسرم خوابش خوبه و فقط برای شیر بیدار میشه حالم ...

وقتی خوابش خوبه یعنی سیر شده. اصلا به خودت استرس وارد نکن. لازم نیست بیدارش کنی. تا دل دردای کولیکیش شروع نشده فعلا از  خوابش لذت ببر 😉