عزیزم استراحت می کنی یا نه؟؟ برای شیردهی خوب فقط که نباید خوب غذابخوری که... باید بدنت استراحت هم داشته باشه تا شیر تولید کنه
کاچی هم بهت توصیه می کنم بپزی صبح ها باعسل مخلوط کنی بخوری...
نمیدونم مشهدی هاهم مثل سبزواریا درست می کنن یا نه؟،ولی حقیقت من از مدل کاچی های سبزواریا خوشم نیومد هم این که به خاطر ترکیباتش تاحالا امتحان نکردم هم این که اونا با برنج درست می کنن و کلی هم زمان بره. ولی مدلی که مادر من از مادربزرگم و قدیم یادشه خیییلی راحته و خیلی هم خوشمزه میشه خواستی بگو توضیح بدم خودتم میتونی بپزی نه زحمت زیاد داره نه وقت زیاد میبره
رطب برای افزایش و تقویت شیر خیلی خوبه
آب گوشت ماهیچه یا قلم توخونه داشته باش هرروز تونستی یه کم ازش بخور
این که چند ساعت پشت هم میخوابه واقعا خیلی خوبه اون فرصت ها رو بزار برای استراحت خودت...البته اگه بچه ها بزارن😬😬😬
امروز من خواستم یکم بخوابم انقدر اینا جیغ و داد کردنااا😬
خونه خودتی الان؟؟
من نه...هنوز سبزوار نرفتم...الان زین به پشت هستم حقیقت
گهی پشت به زین و گهی زین به پشت🤷♀️
بعد از حدودا دوهفته که از زایمانم گذشت مادرم از چهارپایه افتاد و پاش رفت تو گچ🤕☹ حالا نوبت من بود که بهش رسبدگی کنم... از اینورم دست دخترم دوباره مو برداشت
خیلی زود افتادم به کار زیاد..لطف خداست که نفهمیدم چجوری این ۵روز گذشت... روزهای پراسترس و سختی زیاد... ولی گذشت
چه آسون چه سخت میگذره
این مدتم به من اینجوری گذشت عزیزم
دخترمم خوبه خداروشکر ازش راضی ام اوایل خیلی اذیت میشدم خوابش به شدت سبک بود شبا بیدار بود ولی الان خیلی بهتره خداروشکر
فقط امتحان کردم دیدم وقتی میرم بیرون یا یکی مهمون میاد من شبش باهاش داستان دارم🤕☹ نمیدونم چشم میخوره یا چی
ولی هرسری بیقرار میشه و دچار دلدرد میشه
خاطره م هم هست صفحه ی ۴۲۳۳ اگه اشتباه نکنم