2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733863 بازدید | 90151 پست
مرسی عزیزدلم😍❤ ۵سال و ۵ ماه از سزارینم میگذره و دخترمم ۳کیلوونیم بود

خداحفظش کنه🤗🥰

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.
آهان حالا باید برا دفه بعدی ک میرم پیشش باهاش صحبت کنم

عزیزم شما بابل بودی؟! 

این دوستمون هدیه تیرماه پارسال بابل ویبک کرده

خاطره ش تو صفحه ۲۰ تاپیک نکات و راهکارها هست. آدرس این تاپیک تو امضامه. بخون شاید برای دکتر و بیمارستان کمکت بکنه 

تجربه شماره ۸۷

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام به همه من دی ماه 1400 ویبک کردم، الان دوباره برگشتم با نی نی تو راهی    

عزیزم من الان دوباره خاطره ت رو خوندم و جزئیات زایمانت رو یادم اومد 

دوباره خوشحال شدم از خوندن خبر بارداریت😅

ان شاء الله به سلامتی این دوره رو پشت سر بذاری 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیز بسلامتی فاصله سزارین و  ویبک چند سال بود  ب امید خدا میخوایم ویبک کنیم😎 ب راهنم ...

سلام عزیزم

سه سال، از ماه پنجم فقط پیاده روی کردم، خیلی سبک بودم موقع زایمان، ان شاءالله شما هم بسلامتی زایمان کنید

عزیزم شما بابل بودی؟!  این دوستمون هدیه تیرماه پارسال بابل ویبک کرده خاطره ش تو صفحه ۲۰ تاپیک ...

ممنون عزیزدلم چشم حتما میرم میخونم و استفاده میکنم.

من آمل هستم ولی خب تا بابل راهی نیس

غیبتت سخت شد از دست مسلمانی من😭😭😭
سلام عزیزم خوبی؟ بله راستی یادم نیست چطور تقویم بارداری و فعال میکردیم؟؟

برو تو قسمت نی نی سایت من 

قسمت اطلاعات کاربری 

درج اطلاعات جدید (تیکر بارداری) رو بزن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سللاااااام به روی ماهت خوبم الحمدلله خبرای خوب شکر خدا... میخواستم دوسال صبر کنم ولی نمیدونم چرا ی ...

سلام عزیزم اگ اشتباه نکنم شما با من زایمان کردید اصفهان ولی سزارین شد، درسته؟ مبارکه بسلامتی

سلام به همه من دی ماه 1400 ویبک کردم، الان دوباره برگشتم با نی نی تو راهی    

سلام عزیزم. تبریک میگم مادر شدن دوباره رو.‌ان شاءالله بسلامتی و دل خوش تو دلیتون رو بغل بگیرین.

راستش من خاطره ویبک شما رو تو پست فیروزه جان خوندم و واقعا لذت بردم. چقدر عالی ک موفق ب ویبک شدین خیلی خیلی خوشحالم.

سوالی ک داشتم راجب هزینه بیمارستان بابل کلینیک بود ک چقدره؟ اتاق خصوصی داشتین ک همسرتون پیشتون بودن؟ امکان بازدید از بلوک زایمان بیمارستان برای باردارا وجود داره؟ برا اینکه با فضای بیمارستان آشنا بشن و اینا...

غیبتت سخت شد از دست مسلمانی من😭😭😭