2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733917 بازدید | 90151 پست
خیلی خودتو درگیر دکتر نکن دردشو خودت میکشی و آخرشم خودت باید زور بزنی😆 کار خاصی برات انجام نمیدن! ...

نه اینو نگید. من و دوستم هر دو توی زایمان به مشکل خوردیم و بعد از فول شدن کاشف به عمل اومد به جای سر نینی از سایر جوارحمون اقدام به خروج کردند. دکتر اون هیچ کاری نکرد تا نهایتا سزارین شد. دکتر من هم میگفت سزارین ولی تا شوهرم گفت اجازه سزارین نمیدم بردم رو تخت زایمان و با همه ی جیغ های بنفش من بالآخره بچه رو به دنیا آورد. بعضی وقتا خارج از پذیرفتن مسئولیت یه مقدار مرام گذاشتن میخواد که هر دکتری نمیپذیره. 

بانو_زمزم      هفته ۳۷ ( یک ویبک. بارداری سوم)

نوشین13680813     هفته ۳۷(دکتر موید محسنی. بارداری سوم)

کوثرzz772.    هفته ۳۶(طبیعی. سزارین. سومین زایمان ویبک سال۹۸. بارداری چهارم)

کاربرsahel‍ ‍       هفته ۳۵

باران ۷۳       هفته  ۳۴ (دو ویبک  با ماما صابریان و مامای بیمارستان  اردبیل. بارداری چهارم)

yasna4444   هفته ۳۴

@ham7777     هفته ۳۴

fam94    هفته۳۲

hemase      هفته۳۱❗(2سزارین. ۷ سال پیش. دومی  ۱۶ ماه پیش )

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وذالنون    هفته ۲۸❗(2سزارین. یک ویبک  با دکتر مصطفایی. بارداری چهارم )

سمیه_بانوووو  هفته ۲۷ میبد❗(۲ سزارین سالهای ۹۵ و ۹۹)

زهرا_69  هفته  ۲۳ (ویبک n، مشهد مسلمی زاده. بارداری سوم)

ژیوار9599      ❗  هفته ۲۴( ۲ سزارین در سالهای ۹۵ و ۹۹)

0999       هفته ۲۱(علت سزارین افت ضربان قلب بچه)

‍سامی۹۹    هفته ۱۷ بوشهر  (فاصله سزارین قبل ۲سال)

@زیبای_فریب_دهنده‍   هفته ۱۷

سرزمینننععحایب  هفته ۱۵

موناجونی    هفته ۱۵

مارشمالو هفته  ۱۳

@marmargis‍  هفته ۹

@safa1434‍   هفته۶

من خصوصی رفتم ولی دکترم دولتی هم میرفت آمل به ساری نزدیکه یادمه دوستمون در ساری با دکتر طبرستا ...

بله تقریبا دوساعت راهه یا کمتر. اگه تو آمل و بابل ب نتایج مطلوب نرسیدم گزینه بعدی ساری میشه. 

ممنون ک جواب دادی دوست خوبم🙏🌷

غیبتت سخت شد از دست مسلمانی من😭😭😭
وذالنون    هفته ۲۸❗(2سزارین. یک ویبک  با دکتر مصطفایی. بارداری چهارم ) سمیه_بانوووو ...

عزیزم ممنون ک منو ب لیست اضافه کردی. ان شاءالله همه دوستان موفق ب زایمان طبیعی و راحت و خاطره انگیز بشن.

من اسفند ۹۵ بدلیل افت ضربان قلب جنین سزارین اورژانسی شدم

باور نکردم وقتی دکتر گفت سر بچه مشخصه فک کردم برای دلگرمی من میگه که با پنجمین زور بچه لیز خورد و بی ...

مبارک باشه عزیزم

ان‌شاءالله خبر زایمان های بعدیت رو هم اینجا بذاری    

راستی دکترم حین زایمان من به یه نتیجه ای رسید من کیسه آبم پاره نسد و بچه با کیسه دنیااومدداشت به مام ...

ممنون که کامل و با جزییات توضیح دادی واقعا

انشالله خودت و نی نی ات سالم و سلامت باشید 

بهت تبریک میگم که اینقدر شجاع بودی و تا آخرین لحظه صبر کردی 

دقیقا منم اگر نمی‌ترسیدم و زود نمی‌رفتم بیمارستان شاید هیچوقت تیغ جراحی به بدنم نمی‌خورد 

بهرحال برات خوشحالم و امیدوارم یه روزی بیام و خاطره زایمان طبیعی ام رو براتون بنویسم ❤️

سلام رستا جان، طبق طب اسلامی در ابتدای ماه سوم به مدت یک ماه باید کندر نر خورده بشه که باعث هوش بچه ...

کندر رو برم عطاری بگیرم؟ باید بگم مال خوردن می‌خوام ؟ بعد مقدارش چقدر هست روزانه ؟ باید ناشتا بخورم ؟ من ۱۴ ام وارد ماه سوم میشم 😁

ممنون که کامل و با جزییات توضیح دادی واقعا انشالله خودت و نی نی ات سالم و سلامت باشید  بهت تب ...

خواهش میکنم عزیزدلم  انشاالله توهم بیای و با شوق فراوان خاطره زایمان طبیعیتو برامون بنویسی❤

بله تقریبا دوساعت راهه یا کمتر. اگه تو آمل و بابل ب نتایج مطلوب نرسیدم گزینه بعدی ساری میشه.  ...

بابل فقط بیمارستان بابل کلینیک رو تعریفش رو شنیدم میگن بیمارستان روحانی اصلا رسیدگی نمیکنن بازم تحقیق کن 

بابل فقط بیمارستان بابل کلینیک رو تعریفش رو شنیدم میگن بیمارستان روحانی اصلا رسیدگی نمیکنن بازم تحقی ...

ممنون عزیزم از اینکه اطلاع دادی. چشم بازم بررسی میکنم🙏🌷