2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733862 بازدید | 90151 پست

هرچی بهم‌گفت با دکترت تماس بگیر تا بیاد بیمارستان ماهم از اون ور بریم گوش نکردم چون دکترم گفته بود باید بادهانه رحم ۹سانت یافول بریم بیمارستان وگرنه حتی اگه ۷ سانت هم باشی میبرنت اتاق عمل .ساعت ۶ شد و فهمیدم دیگه نمیتونم تحمل کنم بادکترم تماس گرفتم گفت ۷ میرم سمت مطب توهم بیا ساعت ۷ راه افتادیم و اونجا بود که دیگه آه و ناله من بلند شد و نفسم بالا نمیومد و بادست به مادرشوهرم میزدم که حین دردا کمرمو ماساژ بده وقتی رسیدیم مطب منشی دکترم خندید گفت بلاخره دردات شروع شد منم یه لبخند ریزی زدم که گفت نخیر حالت خوبه فک نکنم فعلا فعلا دنیا بیاد رفتم  وقتی میخاست ضربان قلب بچرو بگیرن دردااومد سراغم دست منشیشو گرفتم و محکم فشار دادم و میلرزیدم از درد به خودم که منشیش یکم شک کرد و دکترو صدا زد به دکتر گفتم خیلی سردمه گفت الان کولرو خاموش میکنم اومد معاینه کرد و گفت سر بچه هنوز یکم بالاست و یدفعه خشکش زد و چشماش گرد شد خیلی ترسیدم گفتم اگه بگه ۴ یا ۵ سانتی بدون معطلی میگم ببریدم سزارین پیش خودم فک میکردم و به خودم امید میدادم که میگه ۷ سانتی خلاصه تا دکترم خاست دهن باز کنه برا من یک سال گذشت گفت واای ۹ سانتی خیییلی خوشحال شدم بهش گفتم دیدی به قولم عمل کردم بغلم کرد و کلی بوسم کرد و میگفت نفس عمیق بکش که واقعا کمک کننده بود دکترم هول کرد و تند تند لباسشو پوشید تو دردا همش بهش میگفتم کی زایمان میکنم کی تموم میشه گفت همینکه رسیدیم بیمارستان سوار ماشین شدیم و راهی بیمارستان اینجا بود که دیگه دادم رفت هوا حین دردا دست دکترم و مادشوهرم و محکم فشار میدادم و جیغ میزدم و ذکر میگفتم راسی بچه ها قدرت سوره قدرهم دست کم نگیرید من تودردا یه دقیقه هم از دهنم نیوفتاد دیگه اخرای مسیر بودیم که حس زور و دفع داشتن همش به دکترم میگفتم دسشویی دااااارم میگفت این خوبه مامانم بنده خدا جلو نشسته بود و همش گریه میکرد و از ترسش عقبو نگاهم نمیکرد🥹 دکترم و مادرشوهرمم  مدام ذکر میگفتن دکترم سرمو میذاشت بغلش و میدونم آخر سر هول کرده بود و ترسیده بودکه بچه توماشین دنیا نیاد که اگه زور میزدم همین اتفاق هم میوفتاد بهم گفت چنتا پله داره بیمارستان تا بلوک خودت میای یا با ویلچر ببریمت که گفتم خودم میام همین چنتا پله هم خوبن واسم تا برم نفهمیدم چجوری تا بلوک رفتیم همین که پامو گذاشتم بیمارستان چون خصوصی بود و خلوت دیدم چن نفر نشستن همه نگاه ها به سمت من چرخید و همه فهمیدن چقد اوضاع خیطه 😅  خلاصه رسیدیم و زنگ بلوکو زدیم و در باز شد که دکترم مامارو صدازد گفت مرسی که تختو آماده کردی اونم گفت مرسی زنگ زدی رفتم رو تخت و اون موقع واقعااااا دردم زیاد بود بین زمین و آسمون انگار معلق بودم حس زور زیااااد و حس دفع زیاد داشتم

دیگه دکترم گفت نفس بگیر و زور بزن جمله ای که خیلی وقت بود منتظرش بودم زور میزدم و جیغ میزدم که دکترم گفت نه خواهش میکنم جیغ نزن این همه همکاری کردی فقط نفس عمیق بکش و من بااینکه دردام خیلی زیاد بود ولی به حرفشون گوش کردم و بسختی جلوی جیغ زدنمو گرفتم و نفس عمیق کشیدم پاهامو اصلا نمیتونستم رو صندلی زایمان بذارم و فیکس کنم لرز داشتم و کل تخت از شدت لرز پاهام میلرزید پاهامو توسینه بسختی جمع کردم و زور میزدم که دکترم گفت سر بچه مشخصه حین دردا زور بزن وگرنه نزن که من چون همش درد داشتم با تمام توان زور میزدم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

باور نکردم وقتی دکتر گفت سر بچه مشخصه فک کردم برای دلگرمی من میگه که با پنجمین زور بچه لیز خورد و بیرون اومد اصلنننن باورم نمیشد و همش میگفتم وای باورم نمیشه بلاخره شد و تونستم بلاخره تموم شد😍 دقیقا همون ساعت ۹ که مادرشوهر گرامی گفته بودن 😍😻دودقیقه بعد جفت بیرون اومد بخیه هم خوردم با پاهای خودم رفتم اتاق و روتخت دراز کشیدم که یکساعت بعد خانم شرقی اومدن برای معاینه که گفتن از یه جایی خون بافشار زیاد میاد و امکان داره ببریمت اتاق عمل وااای باز شروع کردم ذکر گفتن تا رفتن و یه ماما دیگرو صدا زدن بعد از کلی معاینات دردناک فهمیدن دکترم دوسه جا رو بخیه نزدن گفتن مامعمولا اینوبخیه نمیزنیم ولی چون توخونریزی داری باید دوباره بدوزیم برات منم چون از اتاق عمل نجات پیدا کرده بودم خوشحال شدم ولی همینکه شروع کردن بخیه زدن دادم رفت هوا چون اینبار بدون بی حسی بخیه زدن و خیلی دردناک بود😖 ولی خب انصافا از وقتی که اومدم خونه بیشتر کارامو خودم کردم و بااینکه هیچ کاری برای بخیه هام بجز اینکه سفیکسیم میخوردم و بعد از دسشویی رفتن با دستمال کاغذی خشک میکردم.، انجام ندادم خیلی سر بخیه ها اذیت نشدم

خب بچه ها بنظرم طولانی ترین خاطره مال من بود امیدوارم حوصلتون بکشه بخونیدش ولی بهتون پیشنهاد میکنم حتما اونایی که واقعا ناامیدشدن ولی دوس دارن طبیعی زایمان کنن بخونن شاید یه دلگرمی کوچیکی بود براشون. کارایی که من دقیق و به موقع انجام دادم  روغن مالی فرااااواااان شکم و کمر و پهلو و پاو ماساژ پرینه شیاف گل مغربی تعداد زیااد و عمیق شیاف مقل ازرق آبزن ها ورزش مداوم پیاده روی ۲ الی ۳ ساعته پله نوردی روزانه بالای ۳۰۰ پله دمنوش گل گاوزبان و رازیانه و تخم شوید روزانه از هر کدوم یک استکان صبحاهم ناشتا خاکشیری که از شب قبل خیس کرده بودم و روغن بادوم شیرین میریختم توش و باعسل شیرین میکردم و میخوردم سجده های طولانی و اسکات و قر کمر هم شده بود مثل نفس کشیدن واسم و کلی کارای دیگه که الان حضور ذهن ندارم🙄

راستی دکترم حین زایمان من به یه نتیجه ای رسید من کیسه آبم پاره نسد و بچه با کیسه دنیااومدداشت به ماماعه توضیح میداد میشه بچه بریچو اینجوری طبیعی دنیا آورد به شرطی که کیسه پاره نشه و بچه تا آخر تو کیسه باشه و با کیسه دنیا بیاد چون کیسه محافظت میکنه و نمیذاره بچه آسیب ببینه

اطبای طب اسلامی میگن از زمانی که متوجه بارداری شدید بخورید تا زمدن تشکیل مغز اما طب سنتی میگن ماه ۴ ...

سلام رستا جان، طبق طب اسلامی در ابتدای ماه سوم به مدت یک ماه باید کندر نر خورده بشه که باعث هوش بچه میشه،بیشتر هم خورده نسه چون بچه بیش فعال میشه.من سر دخترم رعایت کردم ولی سر این بارداری به خاطر ویار شدید که هی بالا میاوردم نتونستم و وقتی پرسیدم گفتند حداکثر تا پایان ماه چهارم فرصت دارید.

خب بچه ها بنظرم طولانی ترین خاطره مال من بود امیدوارم حوصلتون بکشه بخونیدش ولی بهتون پیشنهاد میکنم ح ...

عزیزم عالی بود خداروشکر تونستی امیدم بیشتر شد ولی از ی چیر میترسم من سر زایمان قبلیم خیلی تحرک داشتم خیلی کارا کردم پیشرفت خوب بود ولی نشد سر این یکی از الان  دستو دلم ب هیچ کاری نمیره ن پیاده رویی ن دمنوش ن ابزن  دعام کن  شیر میدی منم دقیقن مثل تو شدم درکت میکنم با جون و دل افسردگی گرفتم بعد سز درسته طبیعی درر داره ولی نمیخوام سز شم😭

اسم پسرم محمد حسن گذاشتیم

به به مبارک باشه عاقبتش بخیر 😍😍😍

چقدر من عاشق این اسمم

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....
سلام جان. طبق سفارشت قصد دارم پاکسازی پیش دکترطب سنتی انجام بدم. ببخشید متوجه نشدم من   ، ا ...

نمیدونم چجوریه چه سحرو جادویی داره این تاپیک...جوش یه جوریه که آدمو تند تند قلمبه می کنه

نمیبینی همه ماشالله ۳تا ۳تا و ۴تا ۴تا بچه دارن؟

برو خواهر جان ان شالله باخبرای خوش برگردی🤭🤭

منم میرم شک ندارم صفحه ۶۰۰۰ دوباره میام🤣🤣🤣

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....
باور نکردم وقتی دکتر گفت سر بچه مشخصه فک کردم برای دلگرمی من میگه که با پنجمین زور بچه لیز خورد و بی ...

وای چقدر قشنگ نوشتی 😍😍 باور کن یه بار دیگه زایمان کردم خودمو جات گذاشتم😅 دم مادرشوهرت گرممممم مگه میشه بزنی به مادرشوهر بگی ماساژم بده؟؟ وای خدایی قدرشو بدون😅 چقدر لارجه

خواهر خیلی شبیه به زایمان من بود منم رسیدم بیمارستان فول بودم  صفحه ۴۲۳۴ نوشتم خیلی خیلی برات خوشحالم برعکس تصورت چقدرم خوش زا بودی خدایی

حیف از زایمان اولت که الکی بردنت سزارین وقتی انقدر خوب بوده زایمانت... حیف که انقدر زجرت دادن آخه لااقل عمودی نمیزدن..

.الهی سالم و سلامت باشن بچه هات خدا مادرشوهرتم برات حفظ کنه😅 خیلی ازشون خوشم اومد

عزیزم خیلی مبارک باشه خدا قوت! ماشاءالله بهت خیلی قشنگ نوشته بودی. خدا خودت و خانواده ات رو حفظ کنه. ...

عزییییزم😍

الهی که خدا بهت یه فرزند صالح و سالم و خوشگل دیگه هم بده الهی که تمام حس های خوب دنیا رو لحظه ی به دنیا اومدنش بچشی🌹

حالا من میگم

ما زنا درد زایمان و بارداری بیشتر یادمون میره البته😅

همینه که زاد و ولد و فرزندآوری ادامه داره...وگرنه کیه که با این همه درد دوباره بچه دار بشه

حالا من تو ماشین توی اوج دردا خودمو سرزنش می کردم زیر لب میگفتم آخه مریم تو چرا یادت میره...تو چرا یادت میره این دردا....نونت کم بود آبت کم بود دیگه این آخریه و ...از این حرفا..😄

حالا بیا و ببین چند ماه دیگه اگه یادم نرفت دوباره🥲😕

باور نکردم وقتی دکتر گفت سر بچه مشخصه فک کردم برای دلگرمی من میگه که با پنجمین زور بچه لیز خورد و بی ...

سلام عزیز

چقدر خوب نوشتی

از خونه تا بیمارستان باهات درد کشیدم😂 چطور تونستی اون دردا رو تو ماشین تحمل کنی🥺

خداروشکر که موفق شدی و فرزند نازنینتو به سلامت بغل گرفتی

ان شاءالله عمر و عاقبتش به خیر باشه❤

آفرین به این مادر و مادرشوهر پایه !! خدا زیادشون کنه🤲

به حرف مادرشوهرت گوش میدادی مطب تا بیمارستان اون درد جانکاهو تحمل نمیکردی😄

سلام جان. طبق سفارشت قصد دارم پاکسازی پیش دکترطب سنتی انجام بدم. ببخشید متوجه نشدم من   ، ا ...

۲ تا دختر داشتی؟ 

از اواخر شهریور سیاهدونه عسل رو شروع کن

اگه واسه پسر میخوای اقدام کنی طبع همسرتم به گرمی ببر و تدابیرشو انجام بده. مصرف منابع کلسیم و منیزیم رو به شدددت محدود و منابع سدیم پتاسیم رو استفاده کن

نمک رو طبیعی . نمک معدن یا دریا استفاده کن

از روز اول پریود سیاهدونه+عسل، رطب، فلفل سیاه، سبزیجات خوراکی فراوون بخور

ماه ۷ به بعد باید همه حرکات آروم، بدون جهش باشه. مادر خسته نشه. جنب و جوش زیاد خوب نیست

سلام رستا جان، طبق طب اسلامی در ابتدای ماه سوم به مدت یک ماه باید کندر نر خورده بشه که باعث هوش بچه ...

سلام عزیز

نظرشون متفاوته

بعضیاشون میگن کندر رو باید از قبل بارداری مصرف کرد چون واسه تشکیل قلب خوبه و قلب رو محکم و قوی میکنه و تا بعد تشکیل مغز ادامه داد... البته به میزان کم

بعضیا میگن از اواخر ماه ۲ تا آخرای ماه ۳

بعضیا میگن ماه ۴

ولی ماه ۷ هم چون ماه تکمیل سیستم عصبی و تقویت حافظه ست، بازم مفیده

اینطور نیست که زمانش بگذره. چون روند رشد مغز جنین تدریجیه 

اگه نخوردی همین حالام میتونی مصرف کنی. هم واسه مغز بچه خوبه هم طبع خودتو به گرمی میبره

من سر بارداری سوم از ماه ۷ به بعد زیاد مصرف کردم

تو روایاتم زمان تعیین نکردن. فقط گفتن در بارداری استفاده بشه دختر رو دانا و پسر رو شجاع میکنه و باعث بزرگی لگن دختر میشه و...

در حالیکه واسه حجامت نقره تو روایات زمان دقیقش ذکر شده و گفتن ۴ ماهگی!