2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733927 بازدید | 90151 پست

سلام دوستان

چله سوره مبارکه محمد ص میخواد شروع بشه، هرکس دوس داره فرزندی جذاب و نیکو داشته باشه عضو شه.
https://eitaa.com/joinchat/1524564451C936f46097c

این ادرسش هس توی ایتا.

فقط هم ۱۵نفر دیگه لازم داره تا ۴۰ نفر تکمیل شه. 

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک
عزیزم عالی بود خداروشکر تونستی امیدم بیشتر شد ولی از ی چیر میترسم من سر زایمان قبلیم خیلی تحرک داشتم ...

فعلا نیازی نیست کاری انجام بدی

ان شاءالله تا ماهای آخر

بذار هورمونات تعدیل شن حالت خوب میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چقدر قشنگ نوشتی 😍😍 باور کن یه بار دیگه زایمان کردم خودمو جات گذاشتم😅 دم مادرشوهرت گرممممم مگه ...

مررسی عزیزدلم اره دیگه خخداییش مادرشوهرم خیلی کمکم کرد توبارداری و زایمانم .خدا بچه های تو روهم حفظ کنه 

عزیزم عالی بود خداروشکر تونستی امیدم بیشتر شد ولی از ی چیر میترسم من سر زایمان قبلیم خیلی تحرک داشتم ...

اصصلا ناامید نشو و کارایی که بچه ها میگن و انجام بده فعلا که زوده برات ولی تو ماه نهم تمام تلاشتو بکن❤

سلام عزیز چقدر خوب نوشتی از خونه تا بیمارستان باهات درد کشیدم😂 چطور تونستی اون دردا رو تو ماشین ت ...

مررسی عزیزدلم خدا هم شمارو حفظ کنه هم بچه هاتونو❤🦋 انشاالله به هر آرزویی دوس دارین برسین واقعااا تاپیکتون عالیه. اره دیگه ترس از تیغ و سزارین نذاشت زود برم بیمارستان. یعنی رسما  بیمارستان هزینه الکی ازم گرفت😁 به ماماعه گفتن فاصله دیدن منو دنیا اومدن بچم چقدر بود گفت ۵ دقیقه گفتم خدایی حال کردی😁

مررسی عزیزدلم خدا هم شمارو حفظ کنه هم بچه هاتونو❤🦋 انشاالله به هر آرزویی دوس دارین برسین واقعااا تا ...

از زایمان طبیعی راضی بودی؟؟

این اکانت متعلق به دو خواهر دوقلو می باشد😁..انقد ترکیدیم تصمیم گرفتیم با ی خط مشترک بیایم😐😑قل دوم تو تاریخ۰۲/۰۴/۰۳بیبی چکش مثبت شد😍قل اول۳۱مرداد۰۲شب تولد شوهرش بیبی چکش مثبت شد😁
مررسی عزیزدلم خدا هم شمارو حفظ کنه هم بچه هاتونو❤🦋 انشاالله به هر آرزویی دوس دارین برسین واقعااا تا ...

قربونت عزیز

لطف خدا و اراده و پشتکار خودت بوده❤

اگه دکترت نمیگفت ۹ سانت بیا بیمارستان کمتر اذیت میشدی..خییییلی سخته ۹ سانت تو مسیر باشی!

معمولا مادر ۷_۶ سانتم بره بیمارستان دیگه سزارینش نمیکنن

ولی آفرین بهت که با وجود عدم حمایت درست پزشک و بیمارستان، از تصمیمت کوتاه نیومدی و پای ویبک وایسادی👌❤ 

یاد مهربانو، گوهرشاد و چن تای دیگه از بچه های بااراده ی تاپیکو زنده کردی😅

خیییلی یادمه تو دردا خودمو سرزنش میکردم و میکفتم این چه کاری بود کردم و کاش سزارین میکردم ولی همین که زایمان کردم تقریبا تمام دردام از بین رفت و صدبارم برگردم عقب بازم انتخابم طبیعیه

مگه میشه از زایمان طبیعی پیش رونده بدون آمپول فشار و دخالت راضی نبود؟😃

لحظه ی تولد و زمانی که بعد شدت درد، همه چی آروم میگیره و بچه رو میذارن رو سینه ت که شیرش بدی زیباترین احساس مادرانه ست و با هیچ لحظه و خاطره ی دیگه ای تو دنیا قابل قیاس نیست

هربار با مرورش حالت خوب میشه و لبخند به لبت می شینه

خدا روزی همه کنه🤲

قربونت عزیز لطف خدا و اراده و پشتکار خودت بوده❤ اگه دکترت نمیگفت ۹ سانت بیا بیمارستان کمتر اذیت ...

اره عزیزدلم خاهرم میگه با زمین و زمان جنگیدی. چون اون اواخر بااینکه همه خانواده با ویبک من موافق بودن ولی وقتی دیدن دارم زیادی خودمو اذیت میکنم بهم میگفتن چراانقد خودتو اذیت میکنی بروسزارین و من بااینکه کلی ناامید میشدم همچنان بر تصمیمم پافشاری داشتم

خیییلی یادمه تو دردا خودمو سرزنش میکردم و میکفتم این چه کاری بود کردم و کاش سزارین میکردم ولی همین ک ...

خبر و خاطرات ویبک خیلی شیرینن

با هر خاطره ی بچه ها شارژ میشم و چن روز حالم خوب میشه

ولی خاطره ی ویبک بچه هایی که با کمترین حمایت دکترا و امکانات بیمارستانی موفق به ویبک میشن یه جور دیگه حالمو خوب میکنه🥰🤩 خدا زیادتون کنه🤲 

ولی با مادر و مادرشوهر پایه ای که شما داشتی، سری بعد میتونی به زایمان تو خونه فکر کنی🤣🤣

خبر و خاطرات ویبک خیلی شیرینن با هر خاطره ی بچه ها شارژ میشم و چن روز حالم خوب میشه ولی خاطره ی وی ...

اره دیگه انشاالله بعدی خونه🙄😁 میگم من دیگه مانعی برای زایمان طبیعی ندارم؟

من امروز با هزار استرس رفتم غربالگری عدد ان تی ۳/۲ بود دیگه دارم روانی میشم😢

منم فردا نوبت سونو ان تی دارم خیلی استرس دارم

دعا میکنم برای شما چیزی نباشه و بچتون سالم بدنیا بیاد🤲

شماهم برای من دعا کنین

اره دیگه انشاالله بعدی خونه🙄😁 میگم من دیگه مانعی برای زایمان طبیعی ندارم؟

از قبلشم مانعی نداشتی

اگه منظورت اطمینان خاطر از عدم وجود مانع جسمیه.... بله از این جهت به اطمینان رسیدی

ولی بارداری های بعد هم شرایط خودشو داره. اگه همه چی مثل این بار طبیعی پیش بره، بازم موفق به طبیعی میشی ان شاءالله