من خیلی ناراحتم خیلی ناراحتم خیلی ناراحتم
به شدت تحت انواع فشار ها هستم
بچه هم نمیچرخه
همه میگن میچرخه نترس.
چرا نترسم
بنظرم صحه نذاشتن به نگرانی یک فرد خیلی بده
اصلا هیچ کس جدیم نمیگیره
ابتدا باید هم دردی کرد. من توی بارداری قبل با قند دست و پنجه نرم کردم توی بارداری باقر با تیروئید
این بارداری با هر دوش خیلی آروم برخورد کردم. و دیدید که مشکلی هم پیش نیومد.
اما بریچ بودن بچه برام یه چیز جدیده و واقعا کی گفته حتما بچه میچرخه. چرا هیچ کس درکم نمیکنه. از کل دلایل سزارین باید به همچو دلیلی سزارین بشم؟ خیلی ناراحتم. دست خود آدمم نیست به اینه که بچه چی بخواد. به اراده جنین بستگی داره. نمیشه زورش کنی. ده روزه ورزش ها و راهکارها هیچ کدوم جواب نداده. در صورتی که خیلیا با چند روز انجام این ورزش ها بچشون میچرخه. یوتوب انگلیسی و نی نی سایت فارسی رو شخم زدم. توی ذهنم یه لیست بلند بالا دارم از راهکارها. ولی فاطمه زهرا اصلا محلم نمیذاره. همه بچه هام همیشه سفالیک بودن. مشکل خاصی نیست لابد. پس چرا ایشون اینطور شده. آیا من مادرم رو اذیت کردم با بریچ بودنم، قراره عقوبت سرتق بودن خودم رو بچشم؟
دلم گرفته
هیچی سر جاش نیست.
این 100 میلیون رهن اضافه واقعا گلومون رو گرفته. با 4 تا بچه دوباره باید همین پرایدمون رو بفروشیم. دلم به تفریحاتمون خوش بود. عادت کرده بودیم به گردش هامون.
اگرم ماشینو نفروشیم، بلند شیم بریم یه خونه داغون که به پولمون بخوره، هرچقدر هم مسئولیت هام رو کم کنم بازم توی جابجایی خونه مسئولیت دارم. بازم تا بیام اثاث رو جمع و پهن کنم وسطش بچم دنیا اومده و در این دنیا هییییییچ کسو ندارم چند ساعت بچه هام رو بهش بسپرم. مادرشوهرمم شرایطش خوب نیست. فرضا بخواد کمکم کنه چقدر مگه ازش کاری برمیاد. واقعا با نوزاد سخته. تصور نمیکردم یهو 100ت رهن رو زیاد کنه. وگرنه از دو سه ماه پیش پیگیری میکردم تعیین تکلیف بشیم. بنده خدا صاحبخونه هم مشکل براش پیش اومده من واقعا بهش حق میدم پول لازم باشه.
بعد یچی دیگه که خیلی روی دوشم سنگینی میکنه بحث کثیف بودن خونه ست. یعنی علاوه بر جمع اثاثیه باید کلی از کثیف کاری بچه ها تمیز کنم و خونه رو تحویل بدم. سختمه 130متر خونه رو بسابم.
شوهرم خیلی خیالش راحت بود فکر میکرد هرچی باشه با مبلغ رهن و اجاره کنار میایم.
هنوز یک بار نرفتم ویزیت پزشک
اهنم رو مدتیه نمیخورم
اعصابم ندارم.
تاامااااام
یکی منو دریابه